xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth 2022

xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth 2022

Mitracargo.id – xnxubd filem bokeh lampu bokeh penuh – Tapak bokeh semasa agak sukar untuk digunakan oleh ramai orang. Ini adalah atas beberapa sebab, salah satunya kerana kerajaan telah menyekat banyak laman web yang menawarkan video bokeh. Jadi sukar bagi sesetengah orang untuk mengaksesnya.

Sudah ramai pencari di internet yang ingin mencuba aplikasi bokeh bukan sahaja untuk menjejak, malah ada juga yang ingin membuat video sendiri menggunakan kesan bokeh.

Jika anda ingin mengetahui aplikasi yang anda boleh cuba, lihat perbincangan xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth 2022 SETERUSNYA.

Senarai aplikasi video bokeh xnxubd lampu bokeh penuh bokeh video bokeh google earth 2022

Berikut ialah pelbagai jenis aplikasi penyuntingan video yang boleh digunakan untuk menghasilkan video bokeh.

Rakaman persegi

Aplikasi ini menyediakan ciri video bokeh iaitu Video Square. Di mana, aplikasi ini dibuat untuk mengedit nisbah saiz video yang akan dimuat naik ke Instagram secara keseluruhan dan tanpa crop. Seperti yang anda tahu, Instagram mempunyai kandungan dengan nisbah saiz 1:1.

Bagi video pula, ia biasanya menggunakan nisbah 16:9. Jika dimuat naik ke Instagram tanpa menyunting, video akan rosak. Jadi apl Video Square ada di sini untuk melengkapkan penyuntingan.

ciri

Aplikasi ini boleh menambah bingkai atau bingkai di sekeliling video supaya nisbah kemudian berubah kepada 1:1. Warna bingkai juga boleh ditukar. Namun, apa yang menjadi kegemaran pengguna ialah menukar bingkai kepada bokeh atau kabur.

Selain daripada ciri ini, Square Video juga menyediakan pelbagai ciri penyuntingan video yang lain. Contoh seperti kesan video, input audio dan banyak lagi.

Apl ini ringan dan boleh berjalan lancar pada stok Android. Walau bagaimanapun, Square Video masih memaparkan banyak iklan untuk versi percuma apl. Jika anda ingin mengalih keluar iklan ini, anda hanya perlu membayar yuran langganan.

Read More :   FF11MB2C3DTG FF Tebus Kod Hari Ini 28 Mac 2022 Item Percuma

wizard video

Mago ialah aplikasi penyuntingan video. Banyak aplikasi menyediakan ciri yang komprehensif. Salah satunya ialah video bokeh. Video Mago digunakan oleh pengguna profesional untuk mencipta kandungan media sosial.

Aplikasi ini dibangunkan oleh MyMovie Inc. Ia hanya tersedia di Playstore. Pengguna Android belum dapat mencuba aplikasi itu kerana ia belum tersedia di Apple App Store.

ciri

Selain ciri video bokeh, Mago dilengkapi dengan pelbagai ciri penyuntingan video yang lain. Ciri-cirinya termasuk penyuntingan video dengan kesan, penciptaan intro, tayangan slaid foto, penciptaan video muzik, animasi bingkai utama dengan pelekat dan teks, pemangkasan dan pemangkasan video, dan eksport video HD.

Kamera Bacon

Tidak seperti aplikasi di atas, Bacon bukan editor video tetapi alat tambah kamera. Jadi anda boleh memasangnya dengan apl kamera Android lalai anda. Terdapat banyak pilihan alatan dalam aplikasi kamera ini. Sudah tentu, alat ini tidak boleh ditemui dalam kamera lalai.

Aplikasi ini sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa untuk mengedit video atau gambar mentah. Kerana, anda boleh mengambil foto atau video yang dilengkapi dengan alat penyuntingan. Cuma aplikasi ini tiada dalam playstore jadi anda perlu memuat turun dan memasang secara manual jika anda ingin mencubanya.

ciri

Ciri penting kamera Bacon ialah bokeh video. Anda boleh merakam video yang hanya memfokuskan pada satu subjek utama. Dan objek lain boleh menjadi kabur atau bokeh. Hasil video adalah seperti kamera profesional atau mahal.

Inshot

Aplikasi berikut xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth 2022 pasti tidak asing untuk mencuba. Ramai yang menggunakan aplikasi suntingan video ini kerana ciri-cirinya agak lengkap, mudah digunakan dan agak ringan. Inshot ialah apl video bokeh yang tersedia untuk Android dan iOS.

Read More :   Cadangan untuk 3 pil KB Brands terbaik dan selamat

ciri

Ciri utama Inshot ialah ciri penyuntingan videonya, seperti mencipta video nisbah 1:1 dan menambahkan latar belakang bokeh pada bingkai. Selain itu, terdapat banyak ciri lain seperti penapis, kesan, audio, teks, emoji, kesan peralihan, untuk mengeksport video dengan kualiti 4K.

Bukan sahaja penyuntingan video, Inshot juga menyokong penyuntingan foto. Anda juga boleh membuat kolaj foto menggunakan aplikasi ini.

Video & imej kabur

Seperti namanya, aplikasi ini bukan sahaja dibuat untuk memberikan kesan kabur pada video tetapi juga pada imej. Berbeza dengan aplikasi di atas, Blur Video & Image membolehkan anda memilih kawasan yang hendak dikaburkan.

Baca lebih banyak maklumat menarik di sini:

  1. xnxubd filem bokeh lampu bokeh penuh video bokeh google earth 2021 pautan baharu
  2. xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth
  3. xnxubd filem bokeh lampu bokeh penuh video bokeh google earth 2021

ciri

Kerana, kesan blur atau bokeh yang terhasil kelihatan tidak natural. Terdapat persempadanan yang sangat jelas antara objek utama dan bahagian yang kabur. Walaupun begitu, Blur Video & Image masih boleh digunakan sebagai pilihan untuk video dan foto yang paling cantik.

Video kabur

Jika anda ingin mempunyai apl yang hanya memfokuskan pada penyuntingan video, Blur Video mungkin pilihan yang tepat. Aplikasi yang dicipta oleh Alpha Project ini memfokuskan pada pengeditan video kabur untuk menjadikannya lebih menarik.

Baca lebih banyak maklumat menarik di sini:

ciri

Ciri utama Blur Video ialah ia boleh menambah kesan bokeh pada video yang dirakam sebelum ini. Kelebihan aplikasi ini ialah ketersediaan mod bokeh yang boleh dipilih dengan mudah. Di mana fungsinya seperti gaya bebas blur, insta no crop dan fun blur.

Read More :   Arceus X Versi APK Terkini, Muat Turun Sekarang!

Setiap fungsi boleh menghasilkan output yang berbeza. Gaya bebas kabur membolehkan anda memilih bahagian yang hendak dikaburkan. Insta no crop hanya memberikan kesan kabur pada tepi atau bingkai video.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush ialah aplikasi penyuntingan video daripada Adobe yang dicipta khusus untuk peranti mudah alih. Adobe Premiere Rush datang dengan ciri yang sangat komprehensif.

Bukan sahaja tersedia untuk platform Android seperti beberapa aplikasi sebelum ini, Adobe Premiere Rush juga boleh dipasang untuk iOS.

ciri

Terdapat banyak ciri yang ada pada aplikasi ini, bermula dari pemangkasan video, penyuntingan audio, kesan video dan yang paling penting adalah pengaburan video. Dengan apl Adobe Premiere Rush, anda boleh mengedit video dengan menambahkan kesan bokeh yang unik.

Aplikasi ini juga dilengkapi dengan ciri-ciri menarik supaya pengguna boleh mengedit video seperti versi desktop Adobe Premiere. Dan lebih praktikal kerana ia boleh dilakukan dengan cepat.

Kamera Google

Apl video bokeh seterusnya dipanggil Google Camera atau GCam. GCam ialah apl kamera lalai pada Google Pixel. Imej dan video yang dihasilkan oleh kamera ini sememangnya sangat menarik sehingga ramai yang menyukainya.

ciri

Terdapat banyak ciri yang ada pada Kamera Google. Salah satunya adalah keupayaan untuk menghasilkan video dengan latar belakang semula jadi. Bagi memaksimumkan hasil rakaman video, ia dilengkapi dengan ciri iaitu penstabil.

Selain ciri video bokeh, GCam dilengkapi dengan mod malam yang disukai ramai. Dengan fungsi sedia ada, anda boleh menghasilkan foto yang terang dan tajam walaupun anda merakam dalam keadaan cahaya malap atau dalam mod malam atau gelap.

Cukuplah cakap xnxubd filem bokeh penuh lampu bokeh video bokeh google earth 2022ia mungkin berguna.

Share