Whatsapp Ultimate Bomber Apk (WUB) Muat Turun 2022

Whatsapp Ultimate Bomber Apk (WUB) Muat Turun 2022

Pada masa lalu, mesej WhatsApp dihantar secara manual ke peti masuk rakan dan ahli keluarga. Hari ini, adalah mungkin untuk mengautomasikan proses ini. Tidak perlu menghantar beribu-ribu mesej sehari. Anda boleh meningkatkan kerja anda dengan mudah dengan menggunakan WhatsApp Ultimate Bomber aka WUB.

Dengan satu klik, apl itu membolehkan pengguna menghantar beratus-ratus mesej sekaligus. Pada masa ini, ia hanya tersedia untuk pengguna Android.

Aplikasi ini bukan produk WhatsApp rasmi. WUB ialah aplikasi pihak ketiga yang direka oleh Syarikat Pembangun Stroud dan digunakan untuk menghiburkan pengguna melalui komunikasi WhatsApp. Bagi antara muka, ia sangat mesra pengguna. Apl ini membolehkan anda membuat semua jenis mesej, daripada mesej satu baris yang mudah kepada perenggan panjang.

Apakah apl Wub?

Tujuan WhatsApp Bomber pada dasarnya adalah untuk menghantar berbilang mesej kepada rakan anda sekaligus, hanya untuk mengganggu mereka. Pilih tahap penghantaran mesej daripada aplikasi. Aplikasi ini akan memberikan anda arahan terperinci tentang memilih tahap dan banyak lagi. Jika anda memilih tahap tinggi, anda akan menerima paling banyak mesej daripada kenalan yang dipilih. Aplikasi serupa ialah Pengirim spam whatsapp.

Selain itu, aplikasi ini dilengkapi dengan banyak ciri khas lain yang membuatkan anda berasa baik. Selain itu, saiz WhatsApp Ultimate Bomber adalah sangat kecil, jadi ia tidak akan menjejaskan storan atau pemprosesan telefon pintar anda. Apl pihak ketiga pelbagai guna untuk WhatsApp yang membolehkan anda menghantar beratus-ratus mesej dengan satu klik.

Aplikasi ini membolehkan anda menyampaikan beribu-ribu atau berjuta-juta mesej dengan mudah. Aplikasi ini percuma untuk digunakan.

Muat turun apk whatsapp kalis bom menghalang rakan anda daripada menggunakan whatsapp. Menghantar spam dan mesej lain yang tidak berkaitan melalui platform adalah cara untuk mengejek rakan anda. Apl ini tidak tersedia di mana-mana gedung aplikasi mudah alih rasmi kerana ia bukan apl yang sah. Tetapi anda boleh memuat turun fail apk dari uptodown, apkpure atau gbhouse laman web. Menggunakan fail APK ialah cara terbaik untuk menipu rakan anda.

Informasi teknikal:

Nama aplikasi Whatsapp Ultimate Bomber
kategori Kenalan
Versi baru v1.031
Keperluan Android 4.0+
Pengaturcara Stroud
Saiz .2 KB
harga Percuma
kemaskini terakhir Hari ini

Keperluan:

 • Fail apk Whatsapp Ultimate Bomber
 • Anda memerlukan peranti atau tablet Android
 • Sambungan wifi berfungsi
 • Adalah disyorkan untuk memasang apl Android WhatsApp yang asal

Ia tidak perlu mengakar peranti Android anda untuk memasang WA Bomber Apk. Apl ini masih boleh digunakan pada peranti Android yang tidak berakar.

Ciri Utama Whatsapp Ultimate Bomber Apk:

 • Tiada bayaran untuk memuat turun atau menggunakan aplikasi.
 • Kesederhanaannya menjadikannya aplikasi yang ideal untuk menghantar berbilang mesej WhatsApp dalam satu klik.
 • Anda juga boleh memuat naik kandungan anda dalam tetapan.
 • Mesej boleh dihantar dalam kurang daripada satu perkataan, satu baris atau pun perenggan.
 • Saiznya sangat kecil. Storan telefon pintar tidak akan terjejas.
 • Walaupun kesederhanaannya, aplikasi ini sangat mudah, bersih dan mempunyai banyak ciri.
 • Anda tidak akan menemui sebarang iklan di dalamnya, yang merupakan bahagian yang terbaik.
 • Satu klik membolehkan anda menghantar berbilang mesej sekaligus.
 • Selain reka bentuknya, aplikasi ini mempunyai banyak ciri tambahan.

Read More :   Perindustrian dan Pertanian
Share