WhatsApp Blue v14.37 Muat turun APK Android Terkini Percuma

WhatsApp Blue v14.37 Muat turun APK Android Terkini Percuma

Hai semua! Ingin tahu tentang WhatsApp Blue? Kemudian anda berada di tempat yang betul. Hari ini saya akan memberitahu anda tentang WhatsApp Blue yang merupakan versi diubah suai dari WhatsApp rasmi. Aplikasi WhatsApp ini mempunyai banyak ciri menarik yang tidak terdapat dalam WhatsApp asal.

Jadi teruskan membaca artikel ini kerana ia akan membimbing anda cara memuat turun dan memasang WhatsAppBllue pada telefon anda. Walau bagaimanapun, anda akan dibekalkan dengan fail WhatsApp Blue APK supaya anda tidak perlu ke mana-mana untuk memasangnya.

WhatsApp biru
Nama aplikasi WhatsApp biru
kebenaran Perisian percuma
Edisi lepas v14.37
Saiz fail 55.5 MB
Fail APK
kemaskini terakhir 1 hari lepas

WhatsApp Biru

WhatsApp Blue APK ialah versi diubah suai bagi WhatsApp asal, tetapi ia berfungsi dengan sempurna dengan WhatsApp asal, yang membezakan Blue plus WhatsApp daripada Blue Theme untuk WhatsApp. Seperti WhatsApp Red atau hampir sama, kami mempunyai mod di mana kami berkongsi banyak ciri seperti GBWhatsApp yang WhatsApp Plus daripada orang lain.

Ia membolehkan anda menyesuaikan pelbagai aspek antara muka serta mendapatkan banyak ciri khas lain. Anda boleh membetulkan pelbagai aspek estetik aplikasi serta memperkenalkan ciri baharu yang tidak terdapat dalam versi rasmi WhatsApp Messenger.

Ciri-ciri

Sentiasa berhubung: Satu lagi ciri hebat WhatsApp ialah, tidak seperti sembang dan bilik sembang lain, anda akan kekal log masuk ke akaun anda sehingga ia ditukar. Selalunya, anda perlu menyimpan kata laluan dan maklumat anda pada peranti anda, yang boleh berbahaya. Oleh itu, apabila anda memilih untuk menggunakan apl itu, anda sudah log masuk dan sediakan semua barangan anda untuk digunakan.

Ketersediaan mesej luar talian: Sambungan Wi-Fi atau Internet bukan keutamaan untuk aplikasi. Anda juga mempunyai pilihan untuk menghantar mesej anda di luar talian dan ia akan disimpan pada pelayan. Mesej anda akan dihantar apabila anda atau penerima mempunyai beberapa jenis sambungan.

Keserasian Tapak: Aplikasi ini 100% tersedia di web juga. Oleh itu, anda boleh melawati tapak web rasmi untuk mengalami dan mengakses semua ciri aplikasi.

Sembang Kumpulan: Anda boleh menambah berbilang orang pada panggilan menggunakan pilihan sembang kumpulan. Jadi, jika anda ingin menganjurkan mesyuarat kumpulan atau acara keluarga, aplikasi ini adalah untuk anda.

Akses apl dari semua lokasi: Tidak ada antarabangsa yuran atau dicaj apabila anda memilih untuk menggunakan WhatsApp Blue sebagai apl pemesejan anda. Anda boleh bersembang dengan mana-mana pasangan, rakan, keluarga atau sesiapa sahaja di dunia, tanpa mengira lokasi mereka. Selagi anda berdua mempunyai sambungan internet yang stabil, panggilan itu hanya dengan satu klik sahaja.

Bagaimana untuk memuat turun dan memasang WhatsApp Blue?

  1. Klik butang muat turun dan dapatkan versi terkini WhatsApp Blue APK daripada pautan muat turun.
  2. Pergi ke Tetapan Android dan dayakan Sumber tidak diketahui.
  3. Untuk memasang fail APK WhatsApp Blue, buka pengurus fail dan klik pada fail yang dimuat turun.
  4. Tunggu sehingga pemasangan selesai.
  5. Setelah pemasangan selesai, masukkan nombor anda dan mula menikmati ciri menakjubkan WhatsApp Blue.

Keputusan akhir

Kami memberikan anda semua maklumat yang berkaitan dengan WhatsApp Biru. Sekarang jika anda ingin memuat turun mod WhatsApp ini pada telefon anda maka anda boleh menggunakan maklumat yang dikongsi oleh kami dengan mudah.

Read More :   Pautan Video Penuh Badut Lollipop Trujillo Festival Dosa
Share