WB dikatakan akan memanggil pemotongan Whedon dari Ultimate Justice League

WB dikatakan akan memanggil pemotongan Whedon dari Ultimate Justice League

Joss Whedon Keadilan Ia adalah treler terakhir untuk filem itu dan bukan filem Zack Snyder, dakwa Warner Bros. Bukan rahsia lagi bahawa produksi untuk filem 2017 itu sibuk. Walaupun Snyder sentiasa dikreditkan sebagai pengarah, Whedon yang menyelia KeadilanKisah teaternya, dan berbeza dengan ketara daripada rancangan asal. Ini mengakibatkan pergerakan Snyder Cut, yang mencapai kemuncaknya Liga Keadilan Zack Snyder Dikeluarkan di HBO Max pada 2021.

Kini, di tengah-tengah perubahan Warner Bros. Penemuan yang membawa kepada pembatalan gadis kelawarfilem itu hampir tamat, versi berbeza Keadilan Sekali lagi menjadi pusat perbincangan umum. Apabila berita pertama kali tersebar mengenai filem arahan Leslie Grace ditangguhkan, terdapat banyak kekeliruan sama ada ini sebenarnya berlaku. Akhirnya, lebih banyak sumber menyokong pendedahan asal, dan Warner Bros. Kenyataan yang mengesahkan ini gadis kelawarpembatalan. Menurut seorang jurucakap, tumpuan untuk mencipta filem teater adalah sebahagian daripada anjakan strategik bahagian itu, terutamanya apabila wira-wira DC terlibat. Di sebalik semua ini, maklumat baharu mengenai kedudukan rasmi syarikat adalah lelaran terakhir Keadilan Itu dia.

Read More :   4 cara untuk menggabungkan PDF (Gabung) dengan Apl dan Internet

BERKAITAN: Apa Makna Pembatalan Batgirl untuk Sniderverse

Dalam laporan baharu daripada batu bergoleklaporan itu memetik sumber yang bercakap dengan pembuat filem dokumentari Leslie Ewers, yang menghubungi Warner Bros. mengenai penggunaan tangkapan skrin Liga Keadilan Zack Snyder untuk projek yang akan datang. Menurut syarikat itu, potongan teater Whedon 2017 adalah lelaran terakhir dan oleh itu harus digunakan sebaliknya. Baca petikan yang berkaitan di bawah:

Secara teknikal, Batgirl adalah sebahagian daripada apa yang dipanggil SnyderVerse, memandangkan JK Simmons, yang memainkan watak Pesuruhjaya Gordon, muncul dalam Snyder Cut of Justice League. Dalam petunjuk yang jelas tentang sejauh mana studio itu ingin berpindah dari Snyder, sumber mengatakan bahawa pembuat filem dokumentari Leslie Ewerks baru-baru ini meminta untuk melesenkan klip dari Justice League 2021 untuk filem sejarah DC, dan hanya terdapat satu Justice League : penjelmaan 2017 .


Jeritan kematian Superman dalam treler Justice League

Sejak dikeluarkan Liga Keadilan Zack Snyder Pada HBO Max, terdapat desakan untuk memulihkan Snyderverse, yang memerlukan Warner Bros. untuk membolehkan pengarah menyelesaikan keseluruhan visi DCEUnya. Versi naratif empat jam sudah pasti diterima lebih baik daripada rakan sejawat teater dan sudah ditetapkan. Liga Keadilan 2 Melalui adegan pasca kredit. Perlu diperhatikan bahawa sementara gadis kelawar Menampilkan Gordon Simmons, ia juga menampilkan Batman Michael Keaton dan bukannya lelaran Snyder yang dimainkan oleh Ben Affleck. Memandangkan itu, ia tidak sepenuhnya jelas ke mana filem itu telah pergi dari segi kanon. Walau bagaimanapun, memandangkan multiverse sedang dibangunkan, Warner Bros. Pengiktirafan Whedon dan Snyder Keadilan sebagai sebahagian daripada naratif mereka.

Bagaimanapun, mungkin hanya keputusan pengakuan KeadilanPlot teaternya sebagai versi akhir filem itu berpunca daripada percubaannya untuk berpindah dari HBO Max. Menurut laporan, studio itu kini akan memberi tumpuan kepada pembikinan filem hanya untuk teater. Malah, terdapat dakwaan bahawa mereka jauh melebihi skrip pada platform.

LEBIH: Masa depan DCEU Batman Keaton kelihatan agak suram sekarang

sumber: batu bergolek

  • Black Adam (2022)Tarikh keluaran: 21 Oktober 2022
  • Shazam! Wrath of the Gods (2022)Tarikh keluaran: 21 Disember 2022
  • Aquaman and the Lost Kingdom (2023)Tarikh keluaran: 17 Mac 2023
  • The Flash (2023)Tarikh keluaran: 23 Jun 2023
  • Kumbang Biru (2023)Tarikh keluaran: 18 Ogos 2023

Siapa MCU Eternal yang paling berkuasa

Eternals 2 lakonan ChloƩ Zhao nampaknya telah disahkan oleh Patton Oswalt

Mengenai Pengarang

Share