Vikrant Rona Jumlah Semakan Pendapatan Hari Ke-6

Vikrant Rona Jumlah Semakan Pendapatan Hari Ke-6

Seperti yang kita semua lihat menjelang akhir tahun lalu, industri perfileman India Selatan memberi impak besar kepada litar utara. Hampir semua filem India Selatan termasuk Pushpa: The Rise, RRR dan KGF: Bab 2 mencipta malapetaka di box office tahun ini dan mendominasi multiplexes selama berminggu-minggu. Semua filem ini menetapkan standard baharu untuk pawagam India. Tetapi terdapat beberapa filem yang memerintah Selatan tetapi berjuang dengan versi Hindi mereka dan Vikrant Rona Khicha Sudeep adalah salah satu daripadanya. Dapatkan butiran lanjut tentang Koleksi Vikrant Rona Hindi.

Baca juga..!!.. Siaran Filem Vikrant Rona OTT (2022) Bulan Ini Semak Sekarang?

Filem ini memulakan perjalanan teaternya pada 28 Julai 2022 dengan hujung minggu yang dilanjutkan. Filem ini meledak di box office pada hari pertama dan memperoleh 35 crores di seluruh dunia. Filem ini terus mengumpul angka yang sihat semasa hujung minggu lanjutan pertama dan memperoleh pendapatan yang agak besar. Tetapi filem itu menghadapi penurunan ketara di box office di wilayah awal. Laporan mengatakan bahawa filem itu telah menghadapi penurunan besar lebih 60 peratus.

Read More :   Umpan malam ikan keli Siraman

Selain versi asal, filem ini juga berdasarkan versi lain. Beberapa versi filem memainkan peranan penting dalam koleksi. Tetapi keadaan berbeza dengan pelakon Sudeep kerana kedua-dua versi filem termasuk Hindi dan Telugu adalah lebih pendek. Seperti yang kami nyatakan di atas, versi Hindi filem ini sedang bertempur di litar utara. Versi Hindi filem itu memulakan perjalanannya dengan 1.15 crores di box office dan kekal stabil sepanjang minggu pertama. Ia memperoleh 5.75 crore sebagai kutipan hujung minggu sulungnya dan memasuki minggu pertama.

Koleksi Jumlah Vikrant Rona

Ia juga tersandung dalam ujian pentingnya pada hari Isnin dan hanya meraih Rs 60 lakh untuk menambah koleksi ₹ 6.35 crore. Adalah dipercayai bahawa filem itu akan mampu memperoleh sekitar 7.75 hingga 8 crore pada penghujung minggu pertama. Walaupun koleksi filem di seluruh dunia cukup bermanfaat. Filem ini boleh didapati dengan jumlah kutipan box office sebanyak 110 crores berbanding bajet pengeluaran sebanyak 75 crores.

Read More :   Call Center Bank Permata Kad Kredit 24 Jam Tengah & seluruh Indonesia

Diarahkan oleh Vikrant Rona dan ditulis oleh Anoop Bhandari. Filem ini diterbitkan oleh Shalini Manjunath di bawah Shalini Arts Invenio Origin. Selain Sudeep, filem ini dibintangi oleh Nirup Bhandari, Neeta Ashok dan Jacqueline Fernandez dalam watak utama.

Share