video viral istanforyou5 di Twitter (video bocor dixie dan noah)

video viral istanforyou5 di Twitter (video bocor dixie dan noah)

Video Twitter istanforyou5 Dixie dan Noah menjadi viral di media sosial

istanforyou5 adalah nama besar dalam industri rap kerana liriknya yang berkelas dan cara rap yang kelihatan sangat unik. Dia sekali lagi dalam berita tetapi atas sebab yang malang. Jika anda memikirkan apa yang berlaku kepada istanforyou5, maka kami mesti memberitahu anda bahawa penyanyi rap berbakat tinggi ini tiada lagi di dunia.

Dixie dan Noah telah kehilangan nyawanya pada usia yang sangat muda dan muda dan peminatnya sangat sedih. Kehilangan nyawa ini menjejaskan seluruh industri muzik setakat ini sejujurnya kerana mereka kehilangan bakat yang besar. Di sini dalam siaran ini kita akan membincangkan tentang punca kematian Dixie dan Nuh dan bagaimana ini mempengaruhi dunia secara umum.

Read More :   Livu Live Mod Apk Unlimited Syiling Muat Turun Percuma Versi Terbaru

istanforyou5 di Twitter

Jika laporan polis dan laporan media boleh dipercayai, dia telah menderita hingga mati dengan terbunuh dalam pencerobohan rumah ketika dia berada di rumahnya di Atalanta. Kes ini semakin hari semakin besar dengan semakin banyak siasatan dijalankan di sekelilingnya. Rapper Amerika yang lebih suka nama pentas Lil Travieso adalah permata industri ini yang kita telah kehilangan hari ini dan ia telah membuatkan orang ramai berasa terkejut apabila mereka mendengar punca kematian.

Viral video Dixie dan Noah

Berita pertama datang dari Twitter mengendalikan bahawa Lil Travieso telah dibunuh. Pencerobohan rumah adalah kejam dan membawa kepada pembunuhan oleh orang yang menceroboh rumahnya.
Selepas berita ini muncul dan membuatkan peminat Lil Travieso tertanya-tanya, maka banyak sumber yang mengesahkan kematian bintang rap berbakat tinggi ini. Kematian ini mengingatkan kita kepada seorang lagi penyanyi rap yang meninggal dunia muda, Mac Miller, yang meninggal dunia pada tahun 2018. Butiran tepat kematian ini akan disahkan.

Read More :   Bekas teman wanita BK Kemsley dilihat duduk di atas riba Harry Dubin

Share