Video Twitter Bokeh Viral Dan Trend Menjadikan Ketagihan 21++

Video Twitter Bokeh Viral Dan Trend Menjadikan Ketagihan 21++

Mencari video bokeh Twitter atau aplikasi untuk membuat video bokeh? Dalam kes ini, akan terdapat beberapa cadangan apl untuk menjadikan latar belakang video kabur dengan mudah.

Malah, untuk membuat video bokeh, anda tidak perlu menggunakan peranti kamera dengan ciri lanjutan. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mengeditnya menggunakan apl pengeditan pada telefon mudah alih Android, iPhone, iPad dan komputer riba anda.

Aplikasi Video Bokeh Android Twitter Terbaik

Aplikasi Video Bokeh Android Twitter Terbaik

Aplikasi video Bokeh mula dicari oleh pengguna HP Android untuk mencantikkan lagi rupa video yang bakal dimuat naik ke media sosial, salah satunya Twitter.

Pada masa ini, kecanggihan kamera telefon mudah alih Android memudahkan pengguna, terutamanya pencipta kandungan, untuk mencipta kandungan video yang menarik. Apl yang biasa diperlukan ialah apl video bokeh Twitter.

Jadi, berikut ialah beberapa apl penyuntingan video bokeh terbaik untuk telefon Android yang boleh anda cuba:

1. InShot

Aplikasi video bokeh untuk telefon Android pertama ini dikenali sebagai salah satu aplikasi penyuntingan video terbaik pada platform Android. InShot mempunyai ciri yang boleh menunjukkan kesan bokeh pada video.

Bukan sahaja memberikan kesan bokeh, pengguna juga boleh melakukan suntingan video ringkas seperti menambah pelekat, teks atau pelbagai penapis unik. Menariknya, ciri-ciri yang ada di sana boleh digunakan secara percuma.

2. Pengarah Kuasa

Apl video bokeh untuk telefon android seterusnya iaitu Pengarah Kuasa. Aplikasi penyuntingan video ini juga digunakan secara meluas dan cukup popular. Ia bukan sahaja memberikan kesan bokeh, malah Power Director juga boleh digunakan untuk suntingan video ringkas seperti menambah lagu, sari kata dan sebagainya.

3. Kamera Bacon

Bacon Camera ialah aplikasi penyuntingan video seterusnya yang boleh memaparkan kesan bokeh. Dalam aplikasi ini pengguna boleh mengimbangi warna, kesan dan menggunakan pelbagai alatan yang menarik.

Read More :   APK Pembuat Wang Cryptocurrency Petani Bertuah? 2022

4. Panduan video

Kemudian terdapat aplikasi Mago Video yang mempunyai antara muka yang cukup segar dan berwarna-warni. Untuk menjadikan pengguna lebih teruja untuk mencipta lebih banyak ciptaan video yang menarik.

Aplikasi Mago Video bukan sahaja boleh mencipta video bokeh tetapi juga boleh digunakan untuk menggabungkan video. Dan ia boleh digunakan untuk menambah imej, audio atau muzik, pelekat dan teks.

5. Video segi empat sama

Video Square boleh digunakan untuk membuat video dengan latar belakang bokeh dan bingkai persegi. Di samping itu, aplikasi ini mempunyai pengeditan video masa nyata, tetapan warna latar belakang, saiz semula video, menambah muzik, dsb.

Apl video Bokeh terbaik untuk iPhone dan iPad

Apl video Bokeh terbaik untuk iPhone dan iPad

Untuk pengguna iPhone dan iPad dengan sistem pengendalian iOS, anda juga boleh mengedit video bokeh dengan apl. Berikut ialah beberapa cadangan untuk apl video bokeh untuk iPhone yang boleh anda cuba:

1. Snapseed

Snapspeed ialah aplikasi penyuntingan video dan foto profesional yang mempunyai banyak ciri. Aplikasi video bokeh ini mempunyai semua alat penyuntingan imej dan video yang diperlukan penggunanya.

2. Fokus Mudah

Melalui aplikasi video bokeh ini, pengguna boleh mencipta kesan fokus dengan mudah dan menyimpannya serta-merta. Aplikasi EasyFocus ini mempunyai butang kawalan yang boleh anda gunakan untuk melaraskan saiz fokus.

1. Kesan fokus

Apl Focus Effect ini mempunyai banyak ciri berkuasa yang boleh digunakan untuk melaraskan kontras, melaraskan kecerahan dan memberikan kesan kepada video. Bukan itu sahaja, aplikasi Focus Effect juga menyokong pelbagai format imej dan video.

2. Selepas fokus

Menggunakan aplikasi ini, pengguna akan mempunyai pilihan untuk mencipta latar belakang video bokeh, menggunakan imej gaya DSLR dengan hanya memilih kawasan fokus. Aplikasi Afterfocus ini juga mempunyai pelbagai penapis kesan yang memungkinkan untuk mencipta imej asli yang realistik.

Read More :   Vanpitch memisahkan dirinya daripada urusan Jagan

3. Autodesk Pixlr

Apl video bokeh ini tersedia secara percuma pada iOS dan sudah mempunyai lebih daripada 2 juta kombinasi penapis, tindanan dan kesan percuma. Selepas mengedit video, pengguna boleh berkongsi terus ke Twitter, Facebook dan Instagram.

Apl video Bokeh terbaik untuk komputer riba

Apl video Bokeh terbaik untuk komputer riba

Penyuntingan video mudah alih sememangnya lebih profesional dan memerlukan aplikasi atau perisian penyuntingan yang betul. Berikut ialah beberapa cadangan untuk aplikasi video bokeh untuk komputer riba yang boleh anda cuba:

1. Aplikasi Insta Bokeh

Cadangan untuk aplikasi video bokeh pertama untuk komputer riba iaitu Insta Bokeh yang hanya boleh digunakan untuk memberikan kesan bokeh tanpa sebarang kesan tambahan. Walaupun begitu, kesan kabur yang terhasil adalah sepadan dengan teknologi canggihnya.

Insta bokeh akan membantu pengguna melaraskan bahagian video yang ingin mereka berikan kesan bokeh dengan butiran lanjut. Melaraskan cahaya dan kedalaman kesan bokeh boleh dilakukan dengan mudah melalui aplikasi ini.

Selain itu, pengguna juga boleh mengedit dengan menyeret dan memutar kesan bokeh, pada foto dan video secara fleksibel mengikut kehendak mereka. Aplikasi Insta Bokeh juga dilengkapi dengan ciri kamera yang mempunyai ciri penyuntingan bokeh masa nyata.

2. Apl Video Mago

Cadangan aplikasi penyuntingan video bokeh seterusnya ialah Video Mago, pengguna boleh menggunakan aplikasi ini untuk memuat naik video bokeh ke Twitter. Apl ini dikuasakan oleh teknologi YouPai, yang direka bentuk untuk mempunyai antara muka yang mudah digunakan.

Dalam aplikasi ini terdapat alatan yang canggih dan mudah digunakan, sekali gus menjadikan proses penyuntingan lebih singkat dan efisien. Aplikasi Mago Video menyediakan pelbagai ciri penyuntingan yang menarik dan unik.

Read More :   Lirik Guerilla ATEEZ, Album Senarai Lagu THE WORLD EP.1: MOVEMENT – lapakkorea.com

Apabila tepu dengan kesan bokeh di latar belakang, pengguna boleh menjadi kreatif menggunakan kesan dan fungsi lain. Contohnya seperti kebolehan menukar kecerunan warna, hitam putih dan pelbagai lagi.

Selain daripada ciri kesan di bahagian latar belakang, aplikasi video Mago juga menyediakan kesan filem dan keupayaan penambahan teks. Dan terdapat pelbagai jenis pelekat, GIF animasi dan pelbagai jenis emoji yang boleh anda tambahkan pada video anda.

3. Apl Kesan Cahaya Bokeh Sebenar

Cadangan apl video bokeh terbaik seterusnya ialah Kesan Cahaya Bokeh Sebenar. Aplikasi ini dibuat oleh MobiLab, yang dilengkapi dengan pelbagai kesan bokeh anti-arus perdana.

Dalam aplikasi ini terdapat pelbagai jenis kesan bokeh bergaya yang unik dengan kesan cahaya yang sangat sejuk. Jadi ia akan menjadikan hasil penyuntingan video anda lebih optimum untuk memuat naik video bokeh ke Twitter.

Aplikasi ini menyediakan lebih daripada 30 jenis kesan bokeh dan kesan cahaya yang boleh digunakan secara percuma. Lebih keren lagi, pengguna juga boleh mencipta versi kesan bokeh mereka sendiri jika mereka ingin mencipta kesan bokeh yang berbeza.

Selain dapat mencipta kesan bokeh mereka sendiri, di sana pengguna juga boleh melaraskan resolusi akhir video untuk disimpan secara bebas. Sudah tentu aplikasi Real Bokeh Light Effect ini adalah salah satu aplikasi video bokeh yang patut dicuba untuk membuat video yang menarik.

Daripada beberapa pengesyoran di atas, apl video bokeh yang manakah akan anda pilih? Mencipta video bokeh yang menakjubkan untuk memuat naik video bokeh ke Twitter boleh dilakukan dengan mudah terima kasih kepada cadangan aplikasi di atas.

Share