(Video) DJ Soda cedera selepas dia membaling gelas ke arahnya

(Video) DJ Soda cedera selepas dia membaling gelas ke arahnya

Hwang So-hee (황소희), lebih dikenali dengan nama pentasnya DJ Soda telah melayari Instagramnya semalam (Rabu, 3 Ogos) untuk memperincikan pengalaman ngeri yang dihadapinya semasa konsert baru-baru ini. Dia mendedahkan bahawa dia mengalami kecederaan buku lali akibat kaca yang dibaling ke arahnya.

Difahamkan, kejadian itu berlaku di kelab Holywings di Batam, Indonesia. Dia turut mengiringi siarannya dengan rakaman CCTV mengenai kejadian itu. Klip pendek menunjukkan seorang pengunjung kelab lelaki melemparkan sesuatu ke arah DJ terkenal Korea Selatan.

Dalam kapsyennya, DJ Soda mendedahkan: “Ketika saya meninggalkan gerai DJ selepas persembahan hari ini, seorang lelaki membaling cawan kaca ke arah saya pergi dan serpihan kaca pecah terpercik di kaki saya. Nah, saya mempunyai sekeping kaca di buku lali kanan saya dan saya benar-benar terkejut.”

DJ itu kemudian menyatakan bahawa walaupun dia menghargai melihat peminatnya secara peribadi, dia tidak akan lagi bertolak ansur dengan kejadian seperti itu. Dia menulis, “Saya sangat suka melihat peminat saya rapat untuk berinteraksi lebih banyak, tetapi jika kejadian tidak menyenangkan seperti itu berlaku, saya tidak boleh keluar untuk melihat anda rapat lagi. Tolong jaga adab dan adab.”

MENGIKLANKAN

Walaupun tiada laporan lanjut mengenai suspek, mahupun motifnya, DJ Soda masih belum mendedahkan sama ada tindakan akan diambil terhadap lelaki itu. Beberapa jam kemudian, lelaki berusia 34 tahun itu membuat catatan lain di Instagramnya untuk menjelaskan lebih lanjut mengenai kejadian itu. Baca apa yang dia katakan di sini:

Semoga anda bertambah baik sekarang, DJ Soda!

Sumber: Instagram (1)(2), Berita Batam.

Ikuti kami Instagram, Facebook yang Telegram untuk lebih banyak kemas kini dan berita tergempar.

Read More :   Live ID Apk, Pinjaman Dalam Talian Syarat Mudah dan Pantas
Share