Victrola’s Stream Carbon ialah turnkey turnkey untuk peminat Sonos

Victrola’s Stream Carbon ialah turnkey turnkey untuk peminat Sonos

Victrola, sebuah syarikat yang terkenal dengan pemain rekod gaya retro dan beg pakaian yang berpatutan dan menyeronokkan, telah mencipta meja putar baharu yang direka khusus untuk peminat vinil yang turut menampilkan pembesar suara tanpa wayar Sonos. Victrola Stream Carbon bernilai $800 tidak seperti model lain dari syarikat itu, dengan gaya minimalis, bersahaja dan tombol volum bercahaya yang tersendiri. Di bawah hud adalah sesuatu yang tidak ditawarkan meja putar lain pada masa ini: cara untuk menyambung terus ke pembesar suara Sonos melalui Wi-Fi atau Ethernet tanpa perkakasan orang tengah seperti Pelabuhan Sonos.

Victrola Stream Carbon.
victrola

Setelah dipasang, Stream Carbon akan muncul dalam apl Sonos sebagai sumber audio yang boleh dimainkan pada mana-mana pembesar suara atau komponen lain dalam sistem Sonos anda. Anda boleh menukar bunyi menggunakan aplikasi Sonos atau dengan butang kelantangan hebat itu pada panel hadapan Strim.

Sebelum ini, jika anda ingin menyambungkan vinil anda kepada sistem Sonos, anda perlu menyambungkan meja putar anda kepada komponen Sonos dengan bicu input. Dan pilihan anda adalah terhad: sonos lima, Pelabuhan Sonosdan Sonos Amp adalah satu-satunya produk Sonos yang menawarkan ini.

Victrola Stream Carbon.
victrola

Pada $800, Stream diakui bukan meja putar yang paling berpatutan di pasaran, dan peminat vinil mungkin menolak idea untuk membelanjakan wang sedemikian pada produk yang dibuat oleh Victrola. Tetapi melihat lebih dekat ciri-ciri lain Stream menunjukkan bahawa ia sebenarnya mungkin harga yang berpatutan. Ia adalah unit kendalian tali pinggang dengan lengan gentian karbon, hud boleh tanggal tersuai dan kartrij Ortofon Red 2M. Terdapat preamp terbina dalam dan pemberat pengimbang boleh dilaraskan sepenuhnya sekiranya anda mahu menjalankannya sebagai sumber bunyi berwayar juga. Victrola berkata Stream menggunakan alas bersalut resonans rendah dengan komponen logam “premium”. Apabila tidak digunakan, anda boleh melindungi sistem dengan penutup habuk berprofil rendah yang disertakan.

Read More :   Yomov dính tiếng sét với chất cấm, UEFA đình chỉ quyền của đội tuyển quốc gia - BG Football - efbet League
Victrola Stream Carbon.
victrola

Di satu pihak, mendengar vinil secara wayarles bertentangan sepenuhnya dengan idea untuk mengekalkan bunyi analog asal seperti dari pen ke pembesar suara – sesuatu yang dituju oleh audiophiles. Tetapi jika anda mahukan kemudahan audio tanpa wayar, mempunyai meja putar yang boleh menghantar isyarat itu melalui Wi-Fi dan bukannya Bluetooth (seperti yang mula dilakukan oleh banyak meja putar) ialah cara yang lebih baik untuk mengekalkan bunyi rakaman kegemaran anda.

Apa yang kami belum tahu ialah sejauh manakah keberkesanan penukaran analog-ke-digital Stream dalam menangkap audio itu dan menghantarnya ke sistem Sonos. Jika ia tidak berfungsi sebaik penukaran analog-ke-digital yang dilakukan oleh komponen Sonos, anda mungkin lebih baik membeli meja putar mewah tanpa penyepaduan Sonos Stream.

Meja putar Victrola Stream Carbon kini tersedia untuk prapesan di victrola.com, Pusat Reka Bentuk Magnolia Best Buy dan peruncit audio khusus lain. Unit akan dihantar dan akan tersedia secara meluas pada bulan Oktober.

Cadangan Editor


Source : www.digitaltrends.com

Share