Vanessa Bryant Memanggil DeMar DeRozan, Shams Charania

Vanessa Bryant Memanggil DeMar DeRozan, Shams Charania

Vanessa Bryant mencetuskan kontroversi minggu ini apabila dia menjawab laporan Shams Charania yang melibatkan DeMar DeRozan.

Charania dari The Athletic mengumumkan minggu ini bahawa DeRozan telah menerima lanjutan kontrak empat tahun daripada Nike untuk menjadi wajah barisan kasut Kobe Bryant.

Memandangkan DeRozan telah melihat Kobe dan memakai kasutnya sepanjang kariernya, langkah itu masuk akal.

Vanessa, bagaimanapun, membakar internet dengan jawapannya:

Peminat mengambil perhatian tentang kontroversi yang tercetus dan segera melompat ke dalam pergaduhan:

Ini bukan kali pertama sejak kebelakangan ini Vanessa menjadi tajuk utama.

Read More :   Muat turun Opera Terkini Percuma 2022

Antaranya mesej yang kini viral kepada Klay ThompsonThe Video Pau Gasol dari awal Julai dan sekarang ini – ia berlaku satu demi satu.

Walaupun Vanessa jelas sedikit teruji dalam pertukaran ini, konteks penting. Banyak yang dia lalui sejak kematian Kobe, termasuk terpaksa melawan a perang undang-undang jahat dengan ibunya yang bergantung pada beberapa secara sah logik pelik dan tidak masuk akal.

Ini akan menjejaskan sesiapa sahaja.

Kemudian apabila anda pertimbangkan aduan utama Daerah los angeles melakukan terhadap vanessa dan apa yang dilihat oleh sesetengah orang penampilannya yang sangat berbeza pada masa kini, ia hanya banyak.

Mudah-mudahan, pada satu ketika Vanessa dapat berbual dengan DeRozan dan Harania dan menyelesaikan apa-apa daging lembu yang mungkin ada.

Read More :   Muat turun Drama Thailand Astrophile Indonesia sarikata

Ingatan Kobe adalah sesuatu yang disimpan dekat dan disayangi oleh semua orang, jadi idealnya ia akan menjadi faktor penyatuan dalam situasi tertentu ini.

Berkaitan: Gambar bot isteri Sean McVay, Veronika Khomyn menjadi viral

Share