Ulasan ‘Wrong Place’ Thriller Aksi Bruce Willis

Ulasan ‘Wrong Place’ Thriller Aksi Bruce Willis

Willis1

BRUCE Willis menjadi salah satu daripada gergasi aksi teratas tahun 90-an selepas filem blockbusternya Die Hard 1988. Wataknya, John McClane, menjadi sangat popular sehingga dia membintangi empat sekuel.

Bruce membintangi filem blockbuster lain seperti “Armageddon”, “The Last Boy Scout” dan “The Sixth Sense” yang terkenal. Tetapi dalam dekad yang lalu, kerjayanya bermula dan dia mula membuat filem aksi langsung ke video bajet rendah seperti “Precious Cargo,” “First Kill,” “Reprisal,” “Survive the Night,” “Out of Death” dan banyak lagi, sebahagian daripadanya telah kami semak.

Dia kini membintangi “Wrong Place”, salah satu daripada empat filem langsung ke video yang disiapkannya sebelum mengumumkan dia akan bersara selepas didiagnosis dengan afasia, kerosakan otak yang disebabkan oleh strok atau kecederaan kepala yang menjejaskan keupayaan seseorang untuk memahami bahasa atau bercakap

Read More :   Yandex Blue Japanese Japanese Bokeh Videos Uncensored

Alangkah sedihnya nasib salah seorang pelakon terkemuka generasinya. Kami baru sahaja melihat “Wrong Place,” yang ditulis oleh Bill Lawrence dan diarahkan oleh Mike Burns, yang juga melakukan “Out of Death” tahun lepas, latar hutan yang pantas. Kami tidak boleh tidak menonton “Wrong Place” dengan hati yang berat kerana Bruce kelihatan lebih seperti hantu semata-mata dan anda lebih bimbang tentang kesihatan peribadinya daripada apa yang dilalui oleh wataknya dalam filem itu.

Bruce memainkan watak Frank, bekas ketua polis di Alabama yang kini bekerja sebagai pengawal keselamatan di kedai pajak gadai. Terdahulu, dia kehilangan isterinya dalam kemalangan kereta maut dan anak perempuan mereka, Chloe (Ashley Greene), juga dilanggar dengan Big C.

Read More :   Organisasi baharu TITANS di Switzerland menandatangani senarai CS:GO yang cerah, oskar, MSL

Setahun kemudian, Frank menyaksikan seorang pengedar dadah, Virgil (Massi Furlaw), membunuh seorang lelaki lain di belakang kedai pajak gadai mereka. Dia berjaya menembak Virgil di kaki dan polis tiba untuk menangkapnya. Anak lelaki Virgil, Jake (Michael Syrow) melihat bapanya ditangkap kerana campur tangan Frank.

Dengan bapanya di penjara, Jake merancang untuk membalas dendam terhadap Frank. Dia mengikutinya ke kabinnya di dalam hutan. Chloe kebetulan berada di sana, kemudian bercuti dengan rakannya, Tammy (Stacey Danger), dan Jake menahan mereka sebagai tebusan untuk menemui Frank.

Di sinilah filem itu menjadi komedi kesilapan. Jake ternyata seorang yang bodoh yang melakukan banyak sebatan, dengan Chloe mengenakannya, bukan hanya sekali tetapi beberapa kali. Terdapat satu contoh di mana dia ditembak dan anda fikir dia sudah mati, tetapi ternyata dia hidup semula kemudian untuk menimbulkan lebih banyak malapetaka.

Read More :   8 Ball Pool Mod Apk Unlimited Money Muat Turun Terbaru

Dan ini bukan hanya sekali tetapi dua kali. Ketua polis yang menggantikan Frank cuba menyelamatkan mereka tetapi dengan cepat ditembak oleh Jake yang melemparkannya ke dalam lubang. Anda fikir dia sudah mati, tetapi kemudian, dia muncul semula kemudian untuk kembali kepada Jake ketika dia akan menembak Frank.

Satu perkara tentang filem ini ialah anda tidak boleh mendapatkan sesiapa pun, walaupun Frank atau Chloe. Dan para pelakonnya kelihatan seperti baru sahaja ingin menamatkan penggambaran. Anda juga tidak boleh benar-benar membenci penjahat utama, Jake, kerana dia hanya orang bodoh dengan bayaran rendah yang melakukan perbuatan bodoh.

PROFIL PENGARANG

Share