Ulasan Trey Lance Mike Martz mencetuskan kemarahan peminat selepas kekalahan 49ers Minggu 1 & Banyak Lagi

Ulasan Trey Lance Mike Martz mencetuskan kemarahan peminat selepas kekalahan 49ers Minggu 1 & Banyak Lagi

Kurang daripada seminggu memasuki musim 2022, nampaknya bekas penyelaras serangan 49ers dan jurulatih NFL Mike Martz telah membuat keputusan tentang Trey Lance.

Dalam temu bual dengan Team Thirty-Third sejurus selepas kekalahan 19-10 49ers kepada Chicago Bears pada hari Ahad, Martz membuat penilaian keras terhadap kecekapan awal Lance kerana quarterback pertama Lance tidak diperoleh secara berkesan di web. .

“Saya mahu [the 49ers’] bola mata,” kata Martz. “Saya tidak pernah melihat apa-apa yang menggalakkan tentang kanak-kanak ini. Dia benar-benar perlu melatih dirinya untuk mendapatkan pukulan yang baik. Dia bukan seorang yang cepat membuat keputusan. Setiap pukulan yang dia buat dari belakang tentang menjadi seorang lelaki yang aktif, bermain dengan kakinya – saya, bola.” Dia kelihatan seperti pemain belakang yang cuba berlari.”

Baiklah.

Dan ia tidak berhenti di situ. Martz menjelaskan bahawa hujan bukan alasan untuk hantaran Lance yang hilang (dia berusia 28 hingga 13 tahun) dan bahawa dia “tidak pernah mencintainya” dan tidak menyayanginya. Walaupun kelihatan seperti memuji aktres berusia 22 tahun itu, dia menjadi pembangkang.

“Saya tahu ini: Ia hanya boleh naik,” kata Martz. “Dia hanya boleh menjadi lebih baik kerana anda tidak boleh menjadi lebih buruk daripada apa yang dia lakukan hari ini.”

Martz, kemudian St. Louis Rams memenangi gelaran Super Bowl pertama mereka sebagai penyelaras serangan pada musim 1999. Beliau juga pernah berkhidmat sebagai ketua jurulatih untuk Rams dan Detroit Lions sebelum menyertai 49ers sebagai OC untuk satu musim pada 2008.

Read More :   Sao Hải Vương thanh khiết tỏa sáng trong những bức ảnh mới nhất từ ​​Kính viễn vọng Webb

Juga sebagai bekas OK untuk Bears, Martz mempunyai hubungan dengan setiap kumpulan yang berhadapan pada hari Ahad.

Dan bukan hanya kecekapan Lance yang Martz tenggelam. Bears quarterback Justin Fields, yang pergi dengan kemenangan, berkata dia “kurang daripada luar biasa” dan dirujuk sebagai “mengerikan” dan menyingkirkan anak kapal.

Tetapi selamat untuk mengatakan bahawa pengikut 49ers dan Bears tidak bersetuju dengan penilaiannya, seperti yang dibuktikan oleh kadar epik dalam tweet yang memaparkan klip Martz. Video itu telah mendapat lebih daripada 150,000 tontonan di Twitter dan hampir 1,000 respons setakat petang Selasa, kebanyakannya mengecam maklum balas Martz.

Lance memberikan akaun selepas kekalahannya pada pembukaan musim dan memulakan sidang akhbar selepas perlawanan dengan inventori semua yang dia fikir tidak sesuai. Oleh itu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa tiada penalaan tambahan pada bunyi kulit yang dihadapinya setakat ini tidak akan mempunyai sebarang kelemahan, kerana 49ers telah memilihnya sebagai jeneral ke-3 pada 2021.

BERKAITAN: Sambutan luar biasa Rice terhadap cadangan Jimmy G harus bermula

Tetapi itulah faktor tarikan dengan web – pendapat biasanya mendapat 1000 respons tambahan.

Dan tidak kira betapa tidak sesuai atau sesuai, setiap orang nampaknya mempunyai hak mereka sendiri.

Muat turun dan tonton 49ers Talk Podcast

(*satu*)

Saya cuba menyampaikan pelbagai jenis cerita kepada anda semua maklumat terkini 2022 Melalui laman web ini dan anda akan menyukai semua maklumat ini kerana semua maklumat yang kami sentiasa berikan maklumat ini sentiasa ada. Tidak kira topik trend dan maklumat terkini

ia sentiasa usaha kami untuk berjaya dalam anda, anda hanya Berita Elektrik, Berita Kedudukan, Berita Derma, Berita Bitcoin, Berita Perdagangan, Berita Pemindahan, Berita Permainan, Berita Trend, Pemasaran Digital, Berita Telekom, Berita Kecantikan, Berita Perbankan, Berita Perjalanan, Berita Kesihatan, Berita Tuntutan Maklumat terkini dan juga anda sentiasa mendapat ilmu cerita secara percuma melalui kami dan juga mengenali individu tersebut. sebarang maklumat yang berkaitan dengan pelbagai jenis maklumat,

Read More :   Do đó, các tệp không thể bị xóa mà không cần định dạng

disediakan kepada anda semua supaya anda sentiasa berhubung dengan maklumat, teruskan menatal dan maklumat semasa secara percuma sehingga kini untuk mendapatkan semua jenis maklumat dengan mendapatkannya. Sentiasa dua langkah di hadapan

Semua maklumat yang saya buat dan kongsikan untuk anda individu, anda akan sangat suka dan kami membawa masuk topik untuk individu seperti anda setiap masa, supaya hanya topik trending dan juga terus belajar seperti anda. matlamat kami adalah untuk mempunyai keupayaan untuk mencapai

Semua jenis cerita tanpa menyebelahi kami supaya kami boleh mengakses maklumat terkini dan terhebat secara percuma dan mengambil maklumat maklumat ini bersama anda dan menyampaikannya dengan lebih lanjut. Nanti kita sambung

untuk memberikan butiran tentang tambahan bukannya ilmu dunia sekarang Maklumat terkini melalui siaran di laman web kami supaya anda sentiasa menyimpan maklumat itu dan sebarang maklumat akan ada, ia harus disampaikan kepada anda individu dengan cara yang positif.

Semua maklumat ini yang saya telah perkenalkan sebanyak anda, atau maklumat yang paling pelbagai dan paling hebat, hanya dengan maklumat yang tidak dapat dicapai oleh individu di mana-mana sahaja. Berita Trend, Berita Terkini, Berita Kesihatan, Berita Sains, Berita Sukan, Berita Hiburan, Berita Teknologi, Berita Perniagaan, Berita Dunia Daripada maklumat ini, anda akan mendapat maklumat yang berbeza tentang negara dan metropolis anda. Selain mendapatkan maklumat terperinci tentang apa yang berlaku di sekeliling anda, anda akan berpeluang mendapatkan maklumat tentang kami secara percuma.

Untuk mendidik diri anda dengan mendapatkan semua butiran dan maklumat tentang bangsa dan negeri anda. Apa sahaja yang diberikan melalui kami, saya telah cuba sampaikan kepada anda melalui laman web yang berbeza yang mungkin anda suka.

Read More :   (Tonton) Video Bocor Asli Ash Kaashh BabyGirlStassey23 Bocor Kirawonletup Twitter, Pautan Lengkap

Jika anda terlalu suka dan semua maklumat ini, bungkusnya dengan cara yang positif. Teruskan berkongsi jenis maklumat yang diperlukan untuk ahli keluarga anda dengan individu di India, biarkan semua maklumat menarik perhatian mereka, mereka biasanya boleh meneruskannya dua langkah lagi.

Source : www.itshortnews.com

Share