Treler Grey’s Anatomy musim 19 mendedahkan langkau masa enam bulan

Treler Grey’s Anatomy musim 19 mendedahkan langkau masa enam bulan

Treler baharu untuk Grey’s Anatomy musim 19 mendedahkan langkau masa enam bulan untuk rancangan itu. Selepas beberapa episod dengan program pengajaran dalam talian hospital itu, Grey Sloan Memorial kehilangan akreditasi program residensi pada akhir musim 18 yang disiarkan pada bulan Mei. Episod itu juga menyaksikan ramai watak meninggalkan hospital, Catherine dan Richard mengambil cuti setahun, Bailey meletak jawatan, dan Owen dan Teddy melarikan diri dari Seattle selepas aktiviti haram Owen. Perlawanan akhir juga merupakan yang besar untuk Meredith, kerana Jackson memintanya untuk bekerja sebagai ketua sementara pembedahan. Dia dan Nick juga bergaduh, sebelum Meredith mengubah fikirannya, menyuruhnya kembali ke Minnesota.

Dalam beberapa bulan sejak akhir musim 18 Anatomi Kelabu, penonton mempunyai idea yang lebih baik tentang perkara yang diharapkan dalam musim 19 Anatomi Kelabu. Persembahan itu akan membawa masuk lima pelatih baharu ketika Gray Sloan cuba mendapatkan semula kedudukan hospital pengajarnya yang terbaik. Watak-watak baharu diletakkan untuk membantu mengisi kekosongan bahawa bintang Ellen Pompeo akan meninggalkan Meredith, yang hanya akan muncul dalam lapan episod semasa mengerjakan projek lain. Ini akan menjadi perubahan besar untuk Anatomi Grey, kerana Pompeo telah kehilangan sedikit daripada 400 episod rancangan itu setakat ini. Selain memperkenalkan pelatih baharu, Musim 19 akan membawa kembali semua pelakon sedia ada dan Addison kegemaran peminat juga akan kembali dalam peranan berulang.

Kini ABC telah mengeluarkan treler baharu untuk Grey’s Anatomy musim ke-19 menjelang pemulangannya bulan depan. Video mengitar semula beberapa rakaman daripada promo yang dikeluarkan sebelum ini, tetapi klip baharu mendedahkan lompatan masa enam bulan antara akhir musim 18 dan tayangan perdana yang akan datang. Tonton treler di bawah:

Read More :   Poweramp Pro Mod Apk

Apakah maksud Grey’s Anatomy musim 19 untuk watak selang masa?

Adalah bijak untuk Grey’s Anatomy melangkau menjelang musim 19 atas beberapa sebab. Untuk satu, ia akan mempercepatkan kisah Meredith khususnya. Memandangkan Pompeo akan muncul dalam beberapa episod musim ini, masuk akal bahawa penulis bersedia untuk menyelidiki kisah-kisah gemuk seperti Meredith mengetuai pelatih dan melihat Nick selepas berpisah. Lompat masa juga bermakna Bailey boleh kembali ke hospital tanpa mengecilkan keputusannya untuk berundur pada peringkat akhir, seperti yang ditunjukkan dalam treler. Lonjakan enam bulan juga memudahkan untuk menjelaskan kehadiran Owen dan Teddy, kerana Kevin McKidd dan Kim Raver kembali untuk Anatomi Grey musim ke-19. Beri mereka masa untuk menyelesaikan isu undang-undang mereka sebelum kembali bekerja di Memorial Grey Sloan.

Perubahan masa sesuai dengan semangat kelahiran semula yang telah digembar-gemburkan sebagai tema untuk musim ini. Tetapi treler itu menjelaskan bahawa Anatomi Grey musim 19 tidak akan melupakan asal usulnya, dengan rujukan Meredith kepada lif, peringatan yang menyeronokkan tentang musim awal dan hubungannya dengan Derek. Treler ini menawarkan musim yang menarik untuk penonton lama dan penonton kali pertama.

Grey’s Anatomy musim 19 ditayangkan pada hari Khamis, 6 Oktober jam 9 malam EST di ABC.

Sumber: ABC

Source : www.asiaticafilmmediale.it

Share