Tonton: Na In Woo, Seohyun Girls’ Generation, Dan Ramai Lagi Membuat Semua Ketawa Antara ‘Jinxed At First’

Tonton: Na In Woo, Seohyun Girls’ Generation, Dan Ramai Lagi Membuat Semua Ketawa Antara ‘Jinxed At First’

Tonton: Na In Woo, Seohyun Girls' Generation, Dan Ramai Lagi Membuat Semua Ketawa

KBS 2TV telah mengeluarkan klip baharu pelakon ‘Jinxed at First’ yang merakam pesona mereka yang tidak dijangka!

Berdasarkan webtoon bertajuk “The Jinx’s Lover,” “Jinxed at First” ialah drama fantasi romantik tentang apa yang berlaku apabila seorang lelaki yang kurang bernasib baik menemui seorang dewi nasib yang melompat ke tempat yang tidak diketahui untuk membatalkan sumpahan, walaupun tersembunyi. meninggalkan keluarga chaebol.

Na In Woo melakonkan watak penjual ikan “malang” Gong Soo Kwang, manakala Seohyun Girls’ Generation memainkan watak Seul Bi yang mempunyai kuasa istimewa untuk melihat masa depan seseorang apabila dia menyentuh mereka.

Video itu bermula dengan Na In Woo merakam adegan serius di mana dia melihat kandungan USB yang misteri. Na In Woo memakai fon kepalanya, tetapi suaranya mula datang dari komputer riba, membuatkan semua orang di set terkejut dengan kesilapannya yang tidak bersalah.

Read More :   Novel Dekri Mans Bab 992

Selepas itu, Jun Kwang Ryul dan Ki Do Hoon merakam perbualan hangat, dan apabila adegan itu tamat, pengarah itu menjerit kepada Jun Kwang Ryul, “Min Joon kami [Ki Do Hoon’s character] dia menjadi lebih baik sejak kebelakangan ini!” Jung Kwang Ryul menjawab, “Saya rasa dia juga bertambah baik. Apabila saya melihatnya, saya memikirkan diri saya yang lebih muda.” Pengarah bergurau sebagai jawapan: “Tetapi ketinggian awak terlalu pendek [compared to Ki Do Hoon].”

Di antara penggambaran, Na In Woo bergurau dengan Seohyun dengan meletakkan kompres hangat di kepalanya dengan lembut. Dia perlahan-lahan menoleh dan dengan tenang mengulas, “Panas…” Na In Woo menjerit, “Jika kamera tiada di sini, [Seohyun would’ve said] ‘Hello! Apakah ini!” dan Seohyun dengan manis menjawab, “Bila saya?”

Read More :   Muat turun Bellara VIP Apk Cha*at Diamond FF & Auto Headshot

Tonton video binaan penuh di sini!

Episod 15 “Jinxed at First” akan disiarkan pada 3 Ogos jam 9:50 malam. KST.

Mula menonton drama dengan sarikata di sini!


Artikel Tonton: Na In Woo, Seohyun Girls’ Generation, Dan Ramai Lagi Membuat Semua Ketawa Antara ‘Jinxed At First’
diterjemahkan oleh Soompi

Share