Tonton Live Cricket Free pada PC/Komputer riba (2022)

Tonton Live Cricket Free pada PC/Komputer riba (2022)

Hari ini adalah perkara biasa untuk menstrim sukan secara langsung pada peranti mudah alih. Terdapat pelbagai aplikasi dan tapak web yang membantu anda menjejaki perlawanan kriket secara langsung di mana sahaja anda berada, dengan syarat anda mempunyai sambungan internet yang stabil.

Tapi, kalau boleh hanyut hidup Perlawanan kriket pada pc/komputer riba dan bukannya telefon bimbit, mengapa tidak? Dalam panduan ini, kami telah merangkumi beberapa apl dan tapak web yang boleh anda lawati untuk menonton perlawanan kriket secara langsung pada PC/Komputer riba. Baca panduan untuk mengetahui lebih lanjut.

Bagaimana untuk Menstrim Kriket Langsung pada PC/Komputer riba?

Tonton Live Cricket pada PC

Anda boleh memuat turun aplikasi pada komputer anda yang anda gunakan pada telefon mudah alih. Walau bagaimanapun, terdapat satu perkara yang perlu diingat semasa memuat turun aplikasi pada anda komputer riba yang PC. Dan itu sahaja, anda perlu memuat turunnya Aplikasi Bluestacks pada PC/Laptop anda. Kemudian anda boleh memasang Apps pada PC/Laptop anda. Jadi anda boleh menonton perlawanan pasukan kegemaran anda dari keselesaan rumah anda dan dari skrin yang lebih besar untuk menikmati pengalaman yang mengasyikkan. Di bawah ialah beberapa tapak web dan apl yang boleh anda muat turun pada PC/Komputer riba anda untuk menonton Kriket Langsung.

Read More :   Zonawiz Scam atau Legit? Kajian Zonawiz: Asli?

Disney+ Hotstar

Anda boleh memasang sama ada Disney+ Hotstar atau anda boleh melayari laman web untuk menonton Cricket secara langsung pada PC/Laptop anda. Pada masa perlawanan, anda boleh menyambung ke Hotstar dan menonton perlawanan dalam HD tanpa gangguan. Selain itu, Hotstar adalah percuma untuk menonton Cricket secara langsung, jadi anda tidak perlu risau tentang pembayaran.

Sony ENAM

Sony ENAM ialah satu lagi pilihan terbaik untuk menonton Cricket secara langsung dalam HD. Anda boleh memuat turun aplikasi atau melayari laman web rasmi untuk menonton perlawanan. Selain daripada Cricket, terdapat beberapa sukan yang tersedia untuk ditonton pada aplikasi ini.

TV Pikashow

Salah satu tapak web dan apl yang paling popular, Pikashow TVia lebih disukai oleh ramai orang untuk menonton Cricket secara langsung di PC/Laptop. Anda boleh memuat turunnya apk daripada apl ini daripada Google atau anda hanya boleh menyemak imbas tapak dan menunjukkan sokongan untuk pasukan anda dalam talian.

Read More :   Final Fantasy XIV akan menghidupkan semula Moonfire Faire pada 10 Ogos

Pemain MX

Ya, anda boleh menonton Cricket secara langsung Pemain MX disebabkan oleh Keupayaan penstriman rangkaian. Anda mesti memuat turun apl pada PC/Komputer riba anda dahulu dan salin pautan ke strim langsung dan tampalkannya ke dalam strim rangkaian. Kemudian anda boleh menonton Cricket secara langsung pada PC / Laptop anda.

TV Kriket Langsung

Akhir sekali, aplikasi yang akan disenaraikan ialah TV Kriket Langsung. Anda boleh memuat turun apl pada PC/Komputer riba anda dengan mudah daripada Google. Ia adalah satu percuma untuk digunakan app dan anda tidak akan terlepas satu saat pun perlawanan dalam apl ini.

Ini adalah sebahagian daripada Percuma apl dan tapak web yang melaluinya anda boleh menonton Cricket Live pada PC / Laptop /. Kami harap artikel ini berguna untuk anda. Semasa anda berada di sini, anda boleh meneruskan dan menyemak panduan lain seperti Tapak penstriman kriket langsung terbaik di internet.

Read More :   Kemas Kini Maklumat Yuran Pengurusan Akaun Semasa BRI – Senarai Harga & Invois 2022

Share