Tonton Drakor Insider (2022) Sub Indo Drama Episod Terbaru Kang Na Heul

Tonton Drakor Insider (2022) Sub Indo Drama Episod Terbaru Kang Na Heul

mbisnis.net- Tonton Drakor Insider (2022) Sub Indo Drama Episod Terbaru Kang Na Heul. Bagi anda yang sedang mencari pautan untuk menonton rancangan yang sangat menarik, mungkin maklumat ini akan membantu anda mencari rancangan yang sesuai.

Untuk itu, untuk mengetahui maklumat ini dengan lebih jelas, maka anda hanya perlu membaca dan mengikuti penerangan kami sehingga selesai di bawah.

Drakor Insider episod 1 akan disiarkan pada hari Rabu, 8 Jun 2022 jam 20.30 WIB di JTBC. Jika anda terlepas episod 1 di sini, jangan risau kerana anda masih boleh menonton tayangan semula ini.

Anda juga boleh membaca sinopsis penuh Insider di bawah sebelum menonton tayangan perdana malam ini.

Read More :   Xnxubd 2020 Nvidia Keluaran Baharu Video9 Muat Turun Terkini

Jadual untuk episod Insider 1 hingga 16 adalah setiap hari Rabu dan Khamis jam 10:30 malam KST atau 8:30 malam WIB di JTBC.

Masih belum diketahui sama ada Drakor Insider akan disiarkan di Netflix, VIU, iQiyi, Disney Plus Hotstar atau platform lain. Namun, seperti yang diketahui, drama Insider juga akan ditayangkan di Viki.

Jika anda menonton Insider melalui pautan untuk menstrim melalui JTBC, tiada sarikata Indonesia (sarikata Hindi) untuk rancangan drakor.

Sinopsis Drama Korea Insider

Kim Yo Han (Kang Ha Neul) ialah seorang pelatih di badan kehakiman. Keadaan tragis telah menimpa keluarganya. Apabila dia bekerja secara menyamar untuk menyiasat dakwaan rasuah oleh pendakwa raya, dia berakhir di Penjara Seongju yang menakutkan.

Ini menyebabkan Kim Yo Han dipenjarakan. Dia bergelut untuk memegang kertas untuk mengubah nasibnya di penjara.

Mengetahui dia dikhianati, dia memutuskan untuk membalas dendam kepada orang yang menganiaya dia dan keluarganya sebagai misi hidupnya.

Rakan-rakan tahanan Kim Yo Han mengancam untuk memusnahkannya, walaupun dia diberkati dengan kecerdasan luar biasa dan kemahiran bertempur yang menggerunkan.

Walau bagaimanapun, dia mungkin telah menemui sekutu yang tidak mungkin dalam bentuk ahli perniagaan bernama Oh Soo Yeon (Lee Yoo Young).

Dia melawatnya di penjara dan berjanji untuk membalas dendam kepada mereka yang menyebabkan kejatuhannya dengan syarat dia akan membantunya merealisasikan matlamatnya yang mementingkan diri sendiri.

Adakah rancangan balas dendam Kim Yo Han akan berjaya? Dan apakah niat sebenar Oh Soo Yeon? Jadi saksikan Drakor Insider (2022) Sub Episod Indo terbaru yang akan disiarkan.

Penutupan

Mungkin ini semua maklumat Tonton Drakor Insider (2022) Sub Indo Drama Episod Terbaru Kang Na Heul apa yang boleh kami kongsikan, dari segi perubahan jadual dan lain-lain, kami tidak pasti lagi.

Galeri untuk Tonton Drakor Insider (2022) Sub Indo Drama Episod Terbaru Kang Na Heul

Share