Tom Hardy, Jodi Comer dan Austin Butler membintangi The Bikeriders

Tom Hardy, Jodi Comer dan Austin Butler membintangi The Bikeriders

Jeff Nichols filem seterusnya penunggang basikal Kini dia mempunyai pasukan perniagaan yang berjaya, laporan tarikh akhir. Jodie ComerDan Poulter AustinDan Tom Hardy Ia kini dilampirkan pada karya yang diilhamkan oleh jurugambar Danny Lyon buku dengan nama yang sama.

Comer yang berbakat dan memenangi anugerah itu telah membuktikan kemahiran lakonannya dalam filem seperti bantuan Ia seperti Bunuh Eva. Butler, yang peranannya paling menonjol ialah watak tajuk Baz Luhrmanns Resume Terkini Elvis. Sudah tentu, semua orang tahu kerja pelakon British Hardy, bahawa dia meletakkan semua yang dia ada dalam peranannya, sama ada dia adalah protagonis dalam pengembaraan aksi seperti Mad Max: Fury Road Atau filem thriller psikologi yang menyayat hati prinsip. Adalah selamat untuk mengatakan bahawa pelakon filem itu menjanjikan penunggang basikal.

Pendekatan untuk menulis karya ini agak tidak konvensional, kerana filem ini diilhamkan oleh kerja fotografi jurugambar dokumentari yang begitu penting. Buku Leon mengandungi beberapa siri gambar penunggang motosikal pada tahun 1968. Walaupun pada pengeluarannya ia tidak dianggap sebagai sesuatu yang ketara dalam dunia fotografi. Walau bagaimanapun, jurugambar dokumentari moden kini menganggap buku Lyon sebagai karya seni fotografi yang sangat berpengaruh dan sangat berpengaruh.

BERKAITAN: Pelik: Kisah Al Yankovic” pada tengah malam di TIFF

Dengan tiada cerita sebenar untuk menterjemah drama secara langsung kerana kekurangan penceritaan tradisional, filem Nichols adalah cerita asli. Berlatarkan tahun 1960-an, sebuah kelab motosikal Midwest beralih daripada komuniti rapat yang memberontak terhadap norma sosial yang berlaku kepada geng motosikal yang lebih mengerikan dan lebih berbahaya yang bertujuan untuk menyingkirkan sesiapa sahaja yang menentang mereka, termasuk ahli asal.

penunggang motosikal pasukan produksi melihat Sarah Green Dan Brian Cavanaugh Jones Dihasilkan untuk Tri-State, sebuah syarikat pengeluaran bersama dengan Nichols, New Regency juga bertindak sebagai pengeluar. Fred Berger Dia akan menjadi penerbit eksekutif.

Menurut Tarikh Akhir, Nichols telah mengusahakan projek itu sejak awal tahun ini, dan tidak menghairankan bahawa projek lain beliau telah mengupah senarai bakat AAA. Filem masa lalunya yang terkenal termasuk; tanah liatkejuaraan Matthew McConaughey Dan Reese Witherspoon; Dan berlindungkejuaraan Michael Shannon Dan Jessica Chastain termasuk. Nichols juga sedang bekerja pada masa ini Komander Yankeesebuah filem berdasarkan artikel New Yorkernya dengan nama yang sama David Hebat; Seorang lagi pelakon senarai A, Pemandu Adam, Dia bersedia untuk membintangi peranan utama dalam filem itu.

Collider telah bercakap dengan Nichols tentang projek kreatifnya beberapa kali. Dalam wawancara berikut, dia bercakap tentang filemnya Tender:

Read More :   Bio Isteri Neal Adams [Comic Book Artist]Wiki, Umur, Kematian, Etnik, Ibu Bapa, Nilai bersih dan banyak lagi
Share