The Retaliators (2021) – Semakan | Filem seram

The Retaliators (2021) – Semakan |  Filem seram

bermain permainan yang panjang

Kisah balas dendam ini adalah tentang meluangkan masa anda. Kedua-duanya untuk memastikan anda mencari orang yang betul – yang bukan masalah besar di sini – dan untuk memastikan bahawa balas dendam itu perlahan dan manis. Bukan untuk orang yang anda hukum, sudah tentu, tetapi untuk anda.

Saya mendapati ia cukup mudah untuk menikmati adegan balas dendam kerana kami melihat apa yang dilakukan oleh orang ini. Juga, saya suka bahawa adegan pembunuhan sebenar tidak diseret keluar. Tonton pembalasan ia benar-benar tentang membalas dendam dan bukan hanya semua bentuk keganasan.

baik, dia ialah adalah itu juga, tetapi keganasan terhadap mereka yang menzalimi orang lain!

Dibintangi oleh Marc Menchaca (Ozark, Asing, Tiada siapa yang keluar hidup-hidup) dan Joseph Gatt (ibu kayangan, permainan Thrones) dalam peranan penting yang tidak akan saya dedahkan di sini. Saya sentiasa seronok melihat kedua-duanya, tetapi dari segi pelakon yang serba boleh, saya telah lama menjadi peminat Marc Menchaca. Persembahannya dalam filem ini adalah satu lagi yang mantap.

Protagonis utama dimainkan oleh Michael Lombardi dan walaupun saya suka persembahannya, wataknya bukanlah yang paling kuat. Namun, dia melakukan apa yang dia perlu lakukan di sini dan berjaya membawanya. pembalasan baiklah.

bintang rock di dalam pembalasan

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, pembalasan ia juga termasuk kameo dan muzik daripada banyak wajah biasa dari rock. Ini termasuk Tommy Lee dari Mötley Crüe, Ivan Moody dari Five Finger Death Punch, Zoltan Bathory dan Chris Kael. Turut disertakan ialah Papa Roach, The Hu’s Jaya, Ice Nine Kills’ Spencer Charnas, Eva Under Fire Amanda Lyberg.

Read More :   Tin tốt! Đây là ngày và giờ phát hành của One Piece, Chương 1062

Tetapi tunggu, ada lagi. Anda juga mendapat Matt Brandyberry, Danny Case, Lance Dowdle daripada From Ashes to New dan Miles Franco daripada Matt Madiro, Cory Marks, Dan Murphy dan All Good Things. Semua ini terima kasih kepada komposer yang memenangi Emmy Kyle Dixon dan Michael Stein (benda asing).

Bagi saya secara peribadi sudut muzik rock ini kadangkala memakan ruang yang terlalu besar. Bukan menjelang akhir, tetapi pada awalnya, ia kadang-kadang merosakkan perkembangan itu. Walau bagaimanapun, saya menghormati sepenuhnya bahawa ini adalah sebahagian daripada DNA filem ini.

dan saya juga sungguh Menghargai hakikat bahawa dia pertama kali menyuarakan filem aksi 90-an dan Kemudian hampir terus bertukar menjadi satu. Beginilah cara anda membuat budaya pop dan detik kitsch; Terima bahawa ia mungkin sedikit basi dan kemudian bersandar padanya dan nikmati kegilaan!

Source : www.heavenofhorror.com

Share