The Fallen Order Cutscene membuktikan bahawa Greez adalah watak yang paling terapung dalam Star Wars

The Fallen Order Cutscene membuktikan bahawa Greez adalah watak yang paling terapung dalam Star Wars

daripada EA perang bintang RPG Jedi Star Wars: Perintah Jatuh Ia telah dikeluarkan pada 2019, tetapi adegan filem tragis yang menampilkan Greez Dritus (dan jumlah garam yang tidak masuk akal) muncul baru-baru ini. Permainan ini, yang dibangunkan oleh Respawn Entertainment, akan mempunyai sekuel tidak lama lagi. Datuk: Yang terselamatyang dijangka jatuh pada 2023, mungkin tiba seawal Mac (mengikut pangkalan data Rangkaian PlayStation).

Mengenai sebab adegan tidak masuk akal ini menjadi tular, terdapat kaitan antara acara terbaharu krew dan misi Cal Kestis. perang bintang berakhir, Kenobi. Kedua-dua permainan dan pertunjukan itu bertemakan detektif dan hubungan mereka dengan Jedi, dan Cal Kestis dan Obi-wan menyusup masuk ke kubu detektif. Dengan kisah-kisah yang dipisahkan oleh hanya lima tahun dalam kanun, tidak hairanlah peminat melawat semula Serius: Fallen Thing Analisis dan bandingkan kedua-duanya.

Read More :   [XAMPP] Bagaimana untuk menyelesaikan mesej ralat […this version of PCRE…]

Berkaitan: Jedi: Fallen Order lebih relevan dengan Star Wars sekarang berbanding semasa pelancaran

Memasuki semula zeitgeist dengan a tweet, adegan itu menunjukkan krew Stinger Mantis duduk bersama di meja kecil segi empat tepat untuk hidangan yang suram. Cal Kestis keluar dari misi dan duduk di hujung, Greez Dritus dan Cere Junda sudah duduk bersebelahan, BD-1 tergantung di sudut meja. Selepas beberapa saat senyap terganggu, Siri membangkitkan subjek sensitif – penahanannya oleh detektif beberapa tahun lalu dan pengkhianatan seterusnya terhadap Padawan Trila Sudari, yang turut ditangkap dan dibungkus dengan kakak keduanya, maut. perang bintang penyiasat. Cale kelihatan jengkel atau pasrah apabila Cere menekankan tentang keperluan untuk mendapatkan semula Holocron Cordova dan Greez kelihatan kekok di antara mereka sambil mengasinkan makanannya. Apabila Cal meninggalkan meja, BD-1 tiba-tiba menyapu makanan Greez dan Greez memukul robot kecil itu.

Read More :   Maklumat Perdana dan Cara Teknologi Dalam Talian

Grey’s dan makan tengah harinya yang terlalu masin memberikan kelegaan komik


Greez Dritus mengadu kepada BD-1 untuk membersihkan makanannya dalam Jedi Fallen Order

Penjajaran masa lalu Cere yang tragis dengan dilema keseronokan Greez antara rock dan hard adalah yang membuatkan adegan ini sangat melucukan. Pada mulanya, pemain akan memberi tumpuan kepada Cere dan perkara yang sangat mengecewakan di tangan, tetapi tayangan semula adegan itu mungkin membuatkan mereka perasan bahawa Greez tidak berhenti mengasinkan makanannya sejak adegan filem bermula. Ia sudah menjadi jumlah yang mengejutkan sebelum perbualan janggal bermula, tetapi kemudian dia terganggu apabila dia melihat rakan sekerjanya dan seolah-olah terlupa sepenuhnya bahawa dia masih mengasinkan makanannya. Ceri di atas adalah apa yang berlaku selepas Cere sistem drop Latar belakang dramatik, Cal meninggalkan pentas. BD-1, yang difahamkan mengambil berat tentang kesihatan Greez pada ketika ini, mengimbas makanannya untuk menilai berapa banyak garam yang telah ditambah kepadanya. Gris, mungkin menyedari kesilapannya dan malu, membentak robot itu. “Hei, keluarkan laser dari makan tengah hari saya!Dia tenang, seolah-olah hidangannya tidak lagi dimakan sama sekali.

Cerita yang hebat boleh meletakkan jenaka di tempat yang paling gelap, dan itu sesuai untuknya Serius: Fallen Thing. Adegan permata yang diingati tidak selalunya mencolok, dan bahagian terbaik untuk but semula permainan kegemaran ialah menemuinya. Dengan apa-apa nasib, peminat akan melihat krew Stinger Mantis sekali lagi Datuk: Yang terselamatDan mereka akan mengetahui sama ada Greez masih masin – dan kekerapan BD-1 mengimbasnya untuk memeriksa cara pengambilan garamnya menjejaskan kesihatannya.

Seterusnya: Jedi: Survivor boleh menjawab soalan Star Wars Darth

90 hari tunang Larisa Lima

Tunang 90 Hari: Larissa Dedahkan Mengapa Dia Pertimbangkan untuk Dibuang Tulang Rusuknya

Mengenai Pengarang

Share