The Amazing Groom Bab 4861 (The Charismatic Charlie Wade Bab 4861)

The Amazing Groom Bab 4861 (The Charismatic Charlie Wade Bab 4861)

Melihat pandangan teliti Jack Yaleman 2nd, Fei Kexin mengerutkan dahi sedikit, tetapi dengan sopan mengangguk dan berkata, “Anda baik Encik Yaleman 2nd.”

Itulah kali pertama Jack Yaleman bertemu. Setelah mencapai pangkat yang begitu tinggi, dia teruja dan berkata dengan sanjungan: “Saya tidak pernah menyangka akan berjumpa dengan Cik Fei di sini. Ia satu penghormatan!” Pos

bercakap, dia tergesa-gesa bertanya: “Cik Fei, kali ini anda berada di sini di Pulau Hong Kong. , adakah dia dijemput oleh Encik Liu?”

Fei Kexin mengangguk sedikit: “Ya.”

Jack Yaleman 2nd berkata dengan teruja, “Saya mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan Encik Liu, kerana bapa saya, Encik Liu sangat mahir dalam feng shui. Ia di tangan kita”.

Setelah berkata demikian, Jack Yaleman 2nd berkata lagi, “By the way, Miss Fei, jika anda mempunyai sebarang keperluan mengenai nasib feng shui, anda boleh menghubungi saya pada bila-bila masa dan saya akan memberikan anda perkhidmatan yang paling profesional secara percuma!”

Serta-merta, Jack Yaleman 2nd mengeluarkan kad perniagaan dari dalam jubah Tao, menyerahkannya kepada Fei Kexin, dan berkata dengan hormat, “Cik Fei, ini adalah kad perniagaan di bawah, dengan maklumat hubungan di bawah, sila simpan!”

Read More :   Alamat Teksi Blue Bird Bali (HQ, Cawangan, Kolam) & Nombor Telefon

Fei Ke Xinben tidak mahu bercakap terlalu banyak dengan Jack Yaleman 2nd, tetapi dia tidak menyangka bahawa dia akan terus mengejar dan bercakap, jadi dia bercadang untuk mengambil kad perniagaan dan segera mencari alasan untuk pergi bersama Charlie.

Bagaimanapun, Charlie berkata kepada Yaleman ke-2 pada masa itu, “Maaf Encik Yaleman ke-2, saya adalah Tuan Diraja Feng Shui Cik Fei, jadi Cik Fei mungkin tidak memerlukan perkhidmatan profesional anda.”

Jack Yaleman 2nd tidak menyangka Charlie Turned out to be Fei Kexin’s Feng Shui master.

Pada asalnya, dia ingin mengambil peluang ini untuk mendekati seseorang seperti Fei Kexin dan cuba menjadi tuan feng shuinya, tetapi dia tidak menyangka bahawa lelaki muda bersama Fei Kexin sebenarnya adalah pasangannya, dan dia juga mengambil kapal besar Fei Kexin. pertama.

Jack Yaleman II, yang tertekan di dalam hatinya, tidak dapat menahan diri dan bertanya: “Tuan ini, saya tidak tahu dari siapa dan dari mazhab apa yang anda pelajari?”

Read More :   Waktu Serbuan Pokémon GO untuk Isnin, 25 Julai 2022

Metafizik Feng Shui terutamanya mengenai keturunan. Secara umum, terdapat enam mazhab utama dalam Feng Shui. , mestilah hubungan guru turun temurun yang timbul daripada enam mazhab ini.

Oleh itu, hanya mereka yang mempunyai warisan induk yang jelas boleh menunjukkan kekuatan mereka dalam bidang Feng Shui. Jika tiada legasi guru yang jelas, mereka tidak akan diiktiraf sama sekali dalam bidang ini.

Ia seperti seorang juruterbang yang ingin menaiki kapal terbang, perlu belajar di sekolah penerbangan profesional dan mendapatkan lesen juruterbang. Jika dia tidak mempunyai ijazah dan lesen, tiada siapa yang mahu menerbangkan pesawat yang dipandunya, walau sekuat mana pun kemahiran memandunya.

Justru kerana ini, apabila orang bertemu di ruang feng shui, mereka mesti terlebih dahulu bertanya tentang hubungan antara guru dan guru.

Charlie tersenyum sedikit pada masa itu dan berkata, “Saya tidak mempunyai guru, tetapi saya sering menonton TV dan membaca novel pada tahun-tahun awal dan mempelajari beberapa ilmu feng shui.”

Read More :   Cara membuat foto Siluet dengan penapis Instagram

Jack Yaleman 2nd tercengang dan bergumam, “Anda tidak mempunyai guru dan berani menunjukkan Feng Shui kepada Miss Fei yang terkenal, bukankah anda seorang penipu?”

Sebaik sahaja Jack Yaleman 2nd mengucapkan kata-kata ini, Charlie tidak marah, tetapi Fei Kexin terlebih dahulu marah, dia berkata dengan muka yang dingin berkata: “En. Yaleman 2, tolong ingat kata-kata awak, Encik Wade bukan untuk awak menilai!”

Sebenarnya, sebab Jack Yaleman 2nd berkata ini adalah untuk mengingatkan Fei Kexin bahawa Charlie adalah seorang penipu yang datang dari jalan yang liar, dan kekuatan serta reputasinya jauh lebih rendah daripada dirinya sendiri, jadi daripada membiarkan orang sedemikian menjadi Tuan Feng Shui dirajanya, dia juga boleh menggantikannya dengan dirinya sendiri!

Bagaimanapun, bagaimana dia boleh berfikir bahawa Fei Kexin, seorang yang berpangkat tinggi, akan mengambil inisiatif untuk menyokong seorang ahli Feng Shui, dan dia serta-merta cemburu.

SENARAI BAB

Share