Terangkan pengikatan. Memandangkan litigasi berterusan mengenai permintaan sokongan hayat Archie Battersbee, definisi disediakan.

Terangkan pengikatan.  Memandangkan litigasi berterusan mengenai permintaan sokongan hayat Archie Battersbee, definisi disediakan.

Terangkan pengikatan. Memandangkan litigasi berterusan yang mengelilingi permintaan sokongan hayat Archie Battersbee, definisi ditawarkan.

Ibu dan bapa Archie Battersbee meminta untuk dipindahkan dari Hospital Diraja London ke hospis. Ia berlaku selepas profesional perubatan memilih untuk mengeluarkan bantuan kanak-kanak berusia 12 tahun itu, yang digunakannya untuk bertarung nyawa ketika mengalami koma selama empat bulan.

Wartawan diberitahu oleh ibu Battersbee bahawa dia mendapati anaknya tidak sedarkan diri dengan lilitan di sekeliling kepalanya pada 7 April.

Doktor berpendapat bahawa memindahkannya akan menimbulkan “risiko kritikal” kerana ibu dan bapanya membawa usul ke Mahkamah Berlebihan. Dalam mesej kepada BBC, Hollie Dance, ibu Archie Battersbee, menyatakan harapannya bahawa Doket Mahkamah Berlebihan akan menghasilkan keputusan yang sewajarnya. Dia menambah:

Read More :   Jackpot Mega Millions kini berjumlah $810 juta

“Ia akan menjadi biadab dan tidak ada apa-apa kepada ‘maruah’ Archie jika mereka tidak membenarkan kami membawanya ke hospis dan meletakkannya dengan oksigen. Untuk Archie kekal, kami akan bertarung hingga ke penamat terakhir.

Archie Battersbee

Archie Battersbee

Surat itu kemudiannya berkata:

Bagaimanapun, amanah itu mengutamakan kebajikan dan kepentingan terbaik Archie apabila membuat pilihan tentang penjagaannya. Dia percaya bahawa disebabkan kesejahteraan Archie yang tidak menentu, mengangkutnya walaupun dalam jarak yang dekat boleh menjadi sangat berbahaya.

Tanpa mengira selesai rawatannya, Archie Battersbee terus dirawat di Hospital Diraja London, sebagai tindak balas kepada BBC.

Bagaimanakah Archie Battersbee lakukan?

Kanak-kanak berusia 12 tahun itu dimasukkan ke hospital selepas mengambil bahagian dalam corak TikTok Masalah Blackout yang berbahaya. Pada 7 April, Battersbee didapati tidak sedarkan diri dengan kesan ligat di kepalanya.

Read More :   Spice Money .Com Log Masuk, Daftar Mini Bank

Sekeping bahan pasti, terikat atau terikat dikenali sebagai pengikat. Susulan perkara yang sama, remaja yang lebih muda itu tidak sedarkan diri dan koma sejak itu. Menurut analisis mahkamah yang keterlaluan, sokongan hidupnya harus dimatikan dan pihak hospital akan memberi peluang kepada mereka untuk dijampi.

Sejak itu, ibu dan bapa Battersbee telah mendakwa bahawa batang otaknya telah cedera parah. Dia boleh menguruskan tekanan dan suhu darahnya serta mempunyai degupan jantung yang lembut. Sejak itu, ibu dan ayahnya mencari untuk membelinya masa tambahan.

Isi rumah itu juga mengkritik dokumen hak asasi manusia Mahkamah Eropah dalam usaha meyakinkan pihak hospital untuk mengekalkan penjagaan mereka. Ini adalah sebelum Battersbee ditanggalkan daripada sokongan hayat.

Read More :   Jawatan Kosong Terkini PT Intiguna Yasa

Ibu kanak-kanak berusia 12 tahun itu juga mendedahkan mereka sedang meneroka hadiah dari Itali dan Jepun untuk menjaga Archie Battersbee sehingga akhir.

Share