Taylor Lorenz Membidas Morgan Radford MSRajacreator.com Atas Segmen ‘Gangguan’

Taylor Lorenz Membidas Morgan Radford MSRajacreator.com Atas Segmen ‘Gangguan’

Taylor Lorenz mengecam wartawan MSRajacreator.com Morgan Radford kerana “salah kendali” episod awal 12 bulan ini apabila wartawan web Washington Post menangis sambil menggambarkan “penderaan” dan “gangguan” yang diterimanya daripada pengkritik dalam talian. .

Lorenz tweet pada hari Selasa: “Tiada penyesalan yang lebih besar dalam kerjaya saya daripada membuat kesilapan dengan berfikir bahawa @MorganRadford tahu cara melaporkan gangguan/gangguan dengan betul.”

“Penyelesaian ceritanya sepenuhnya menyebabkan kejatuhan yang besar dan penderaan berbulan-bulan. Saya tidak boleh memberi amaran kepada wanita dengan cukup kuat untuk menjauhinya/MSRajacreator.com.”

Lorenz menambah: “Berbulan-bulan yang lalu, dia menghasilkan segmen sampah gila yang benar-benar salah tafsir apa yang dibohongi oleh rakan sekerja saya (kemudian serta-merta enggan membetulkan) tentang kempen gangguan saya, apa yang saya katakan, dan bagaimana saya menangani gangguan tanpa henti selama 2 tahun. Dia tidak pernah meminta maaf atau membetulkan.”

Lorenz terus menuduh Radford “melemparkan rakan sekerja di bawah bas, terutamanya rakan sekerja yang mendakwa menyokong komuniti terpinggir”.

Wartawan Washington Post Taylor Lorenz menyelar wartawan MSRajacreator.com Morgan Radford pada hari Selasa.
MSRajacreator.com
Lorenz, Radford (Atas) &Quot;Penyalahgunaan&Quot;  Episod mengenai Buli Siber Awal Tahun Ini.
Lorenz menuduh Radford (di atas) “salah kendali” bab buli siber awal 12 bulan ini.
Imej Getty untuk Alliance for Wo

“Ini adalah peringatan bahawa berita berwayar akan sentiasa mengeksploitasi orang, pertama sekali, untuk tontonan murah,” kata Lorenz.

“Mereka pada dasarnya tidak peduli.”

Lorenz menggesa “wartawan wanita” untuk “JANGAN PERCAYA sesiapa pun dalam media, terutamanya wartawan TV, untuk menceritakan kisah anda atau melaporkan gangguan dengan tepat.”

Lorenz Memulakan Ribut Tweet Awal Pagi Selasa Menyasarkan Radford dan Msnbc.
Lorenz memulakan tweetstorm awal pagi Selasa dengan menjaringkan gol di Radford dan MSRajacreator.com.
Twitter/Taylor Lorenz

“Mereka tidak mengambil berat tentang anda atau perkara yang betul,” berdasarkan Lorenz.

The Post meminta penjelasan daripada Lorenz, Radford, dan MSRajacreator.com.

Pada bulan April, Lorenz meletupkan MSRajacreator.com selepas saluran maklumat kabel milik Comcast menemu bualnya untuk episod mengenai tanggapannya tentang buli siber.

Semasa temu bual, Lorenz yang sebak berkata dia terjejas oleh “PTSD yang teruk” tetapi “berfikir untuk membunuh diri” selepas menerima rentetan mesej yang merosakkan.

Read More :   Dakwaan Meghan Markle bahawa tapak semaian Archie terbakar disahkan oleh 'sumber keselamatan'
Lorenz &Quot;Wartawan Wanita&Quot;  &Quot;Tidak Percaya&Quot;  Kenalan Berita Tv &Quot;Betul&Quot;  Laporan Gangguan dan Buli Siber.
Lorenz menggesa “wartawan wanita” supaya tidak “memercayai” maklumat TV yang melaporkan “betul” tentang gangguan dan buli siber.
Twitter/Taylor Lorenz

Episod MSRajacreator.com memetik ulasan Universiti New York yang mendapati kritikan dalam talian meningkat selepas Lorenz dikritik oleh wartawan pemenang Hadiah Pulitzer Glenn Greenwald dan pengacara masa perdana Fox News, Tucker Carlson.

Beberapa hari selepas episod itu disiarkan, Lorenz menjadi merah pada MSRajacreator.com kerana dia meminta komen daripada Greenwald dan Carlson. Beliau menyatakan bahawa komuniti kabel “berdiri secara megah” dan “mesti belajar cara mengendalikannya dengan betul sebelum kita bercakap mengenainya lagi.”

Lorenz menyatakan bahawa terima kasih kepada temu bual MSRajacreator.com, dia mendapat lebih banyak vitriol dalam talian.

Koresponden Budaya Internet Washington Post Lorenz tidak asing dengan kontroversi.
Lorenz, wartawan tradisi web untuk The Washington Post, tidak asing dengan kontroversi.
Facebook / Taylor Lorenz

Dalam episod itu, Lorenz ditemu bual oleh Kate Sosin, seorang wartawan transgender yang membuat liputan penilaian LGBTQ untuk The Nineteenth News.

Sosin menuduh MSRajacreator.com salah jantina mereka, salah sangka mereka perempuan. Kritikan daripada Lorenz dan Sosin nampaknya mendorong MSRajacreator.com untuk mengalih keluar episod unik itu daripada saluran YouTube rasminya.

Lorenz tidak asing dengan kontroversi. Sepanjang 12 bulan lalu, Lorenz dan majikannya ketika itu, The New York Times, telah disaman kerana memfitnah oleh ejen pakar pengaruh Ariadna Jacob.

Tidak jelas apa yang Radford lakukan untuk membuat Lorenz mengkritiknya pada hari Selasa.
Lorenz menuduh Radford “menghasilkan sekeping sampah gila yang salah jantina rakan sekerja.”
Rajacreator.comU Photo Bank/Rajacreator.comMelalui Universal

Jacob mendakwa bahawa laporan Lorenz tentangnya “mengandungi sejumlah besar kenyataan palsu dan menghina” dan Jacob membocorkan gambar bogel salah seorang pelanggannya untuk “memanipulasi dia”. The Times menafikan sebarang salah laku.

Lorenz menyiarkan pemfailan mahkamah di akaun Twitternya menyatakan bahawa sebahagian daripada kes itu telah ditolak, tetapi ia adalah keputusan persekutuan bahawa dakwaan Jacob boleh didengar berhubung kenyataan berbeza yang didakwa memfitnah oleh wartawan itu.

Awal 12 bulan ini, Lorenz telah dikritik oleh Greenwald dan Carlson kerana secara salah melaporkan bahawa pemodal teroka Silicon Valley, Marc Andreessen menggunakan “perkataan-r” dalam sembang bukan awam pada apl Clubhouse ahli sahaja.

Pada bulan April, Lorenz dan The Washington Post dituduh “mendoxx” gadis yang tidak dinamakan di sebalik akaun kontroversial “Libs of TikTok”.

Pada bulan Mei, Lorenz berhimpun sekali lagi, mendakwa bahawa dia telah “kejam” diganggu oleh editor Laporan Drudge.

Pada bulan Jun, Washington Post menyemak semula artikel Lorenz menulis tentang pengaruh media sosial menggunakan platform mereka untuk menutup tuntutan mahkamah Johnny Depp-Amber Heard.

Model asal cerita Lorenz, dua pencipta YouTube – Alyte Mazeika dan seorang lagi bertajuk “ThatUmbrellaGuy” – mengaku dihubungi untuk mendapatkan komen sebelum ia disiarkan.

Walau bagaimanapun, 2 orang yang memberi pengaruh menggunakan media sosial dan mendakwa bahawa mereka tidak pernah dihubungi oleh Lorenz. Berdasarkan pengaruh, wartawan hanya menghubungi mereka selepas acara sebenar.

#Taylor #Lorenz #letupan #MSRajacreator.coms #Morgan #Radford #gangguan #segmen

Source : rajacreator.com

Share