Tawaran kerusi pejabat terbaik untuk September 2022

Tawaran kerusi pejabat terbaik untuk September 2022

Adakah anda menghabiskan banyak masa duduk sambil bekerja? Sama ada anda bekerja dari rumah atau di pejabat, kerusi pejabat yang menyokong boleh membantu anda bekerja dengan selesa dan kekal produktif. Kerusi pejabat yang baik juga mempunyai manfaat kesihatan. Kami menemui pilihan kerusi pejabat yang berkualiti tinggi dan murah. Kami telah melakukan penyelidikan untuk anda dan meletakkan di sini banyak tawaran kerusi pejabat murah pada pelbagai harga bersama-sama dengan petua membeli untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat. Jika anda inginkan reka bentuk, ergonomik, kesederhanaan atau semua perkara di atas, anda pasti akan menemui tawaran kerusi pejabat yang paling sesuai dengan keperluan dan bajet anda.

harga kerusi pejabat terbaik


Kerusi pejabat Union & Scale Essentials ini selesa dan dibina dengan baik, mampu memberikan mana-mana profesional berjam-jam tempat duduk yang sesuai untuk diduduki setiap hari.

lebih


Bagi profesional yang ingin memaksimumkan keselesaan mereka semasa bekerja, kerusi pejabat Staples Hyken mesh ialah kerusi pejabat yang dibuat dengan baik lengkap dengan jaringan bernafas dan sandaran kepalanya sendiri.

lebih


Kerusi pejabat jala KaiMeng menampilkan jaringan bernafas untuk keselesaan unggul semasa sesi kerja lanjutan. Ia juga dilengkapi dengan ketinggian tempat letak tangan boleh laras, kusyen tempat duduk yang tebal dan sandaran belakang yang ergonomik.

lebih

Diskaun dengan kupon di halaman


Kerusi ini menyediakan empat mata sokongan dan sokongan lumbar yang betul. Mudah untuk melaraskan ketinggian tempat duduk, sandaran kepala, sandaran belakang dan lengan hayun mengikut keperluan anda – sesuai untuk duduk berjam-jam lamanya.

lebih


Kerusi ergonomik ini mempunyai tempat duduk empuk yang tahan lama untuk sokongan dan keselesaan maksimum, bersama-sama dengan bahagian belakang jaringan untuk aliran udara yang optimum. Tempat letak tangan dan roda juga disediakan untuk kemudahan tambahan.

lebih


Tentukan semula keselesaan di ruang kerja anda dengan kerusi pejabat Staples Carder yang direka untuk keselesaan berjam-jam dengan bahagian belakang jaring bernafas dan tempat duduk fabrik untuk keselesaan maksimum.

lebih


Kerusi pejabat Office Star dengan asas terangkat ini lebih bernafas dengan sokongan lumbar terbina dalam untuk memberikan anda tahap keselesaan yang sesuai untuk seorang eksekutif.

lebih


Tenggelamkan diri anda dalam kerja (dan tempat duduk) anda dengan kerusi pejabat Staples Kelburne Luxura, dilapisi sepenuhnya dalam kulit tiruan untuk memberikan keselesaan profesional berjam-jam.

lebih

Diskaun dengan kupon di halaman


Kerusi pejabat ergonomik boleh dilaraskan dalam pelbagai saiz untuk ketinggian, baring, sokongan lumbar, sokongan kepala dan lengan. Inc termasuk roda gaya bilah penggelek untuk pergerakan yang mudah dan senyap.

lebih


Kerusi pejabat X Flex Mesh X-Chair mempunyai sokongan lumbar boleh laras sendiri, ketinggian sandaran boleh laras, baring boleh ubah, tempat letak kepala boleh laras bebas dan tempat letak tangan boleh laras empat hala.

lebih


Berikut ialah kerusi pejabat ergonomik yang mempertimbangkan keselesaan anda. Ia mempunyai bahagian belakang berjaring, tempat duduk kulit dan sandaran kepala untuk membuatkan anda berasa selesa dan bebas kesakitan semasa bekerja.

lebih


Tingkatkan pengalaman pejabat anda dengan keselesaan dan kemewahan kerusi ini. Ia menyokong sehingga 350 paun dan mempunyai lapisan dalam bantal badan yang empuk dan tempat letak tangan yang dibentuk dengan tangan.

lebih

Diskaun dengan kupon di halaman


Dengan reka bentuk yang ringkas namun elegan, kerusi pejabat bahagian tengah Hbada menawarkan sokongan yang mencukupi untuk punggung anda. Ia juga mempunyai tempat letak tangan hayun supaya anda boleh menolak kerusi dengan lancar di bawah meja anda.

lebih


Dihasilkan dengan kusyen CaressoftPlus yang tahan lama, kerusi pejabat Wrought Studio akan menjadikan kerja lebih selesa. Ia juga dilengkapi dengan mekanisme kecondongan pegas yang membolehkan anda bersandar semasa anda melentur.

lebih

Bagaimana untuk memilih kerusi pejabat

Di mana sahaja anda bekerja, melengkapkan ruang kerja anda dengan kerusi pejabat yang terbaik adalah langkah penting. Kerusi yang betul boleh membuat semua perbezaan, bukan sahaja dalam produktiviti anda, tetapi juga dalam kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan anda. Jika anda akan duduk selama kira-kira 40 jam atau lebih setiap minggu, pastikan kerusi anda menawarkan sokongan dan keselesaan maksimum.

Cari kerusi dengan ketinggian tempat duduk boleh laras dan penyandar untuk keselesaan optimum. Kerusi boleh laras ketinggian membolehkan anda meletakkan paha anda selari dengan lantai, selalunya dengan lengan pneumatik yang boleh dilaraskan untuk menurunkan atau menaikkan tempat duduk. Kerusi dengan bahagian belakang boleh laras akan memberi kelebihan kepada anda kerana boleh bergerak ke hadapan atau ke belakang mengikut kerja anda. Mesti ada mekanisme penguncian supaya bahagian belakang tidak tiba-tiba bengkok ke belakang. Juga pastikan tempat duduk itu cukup lebar dan dalam untuk anda duduk dengan selesa.

Kerusi pejabat dengan sokongan lumbar yang baik untuk pinggang anda adalah pelaburan yang berbaloi. Bahagian belakang dibentuk atau dibentuk agar sesuai dengan bentuk semula jadi tulang belakang anda untuk menyokong punggung anda dalam kedudukan sedikit melengkung supaya anda tidak rebah semasa hari berlalu. Ini akan meminimumkan mampatan atau ketegangan pada cakera lumbar di tulang belakang anda. Jika anda ingin melegakan ketegangan di leher dan bahu anda, pilih kerusi dengan tempat letak tangan. Tempat letak tangan boleh laras membantu kerana anda boleh melaraskannya untuk menyokong lengan anda dengan lebih selesa. Anda juga boleh berehat dengan kerusi pejabat dengan tempat letak kaki terbina dalam.

Read More :   Nama ML yang Hebat dan Simbol Estetik Unik Tiada Pasaran

Komposisi kerusi juga merupakan faktor penting. Bahan bernafas seperti mesh atau fabrik membolehkan peredaran udara dan memberikan keselesaan yang lebih baik walaupun untuk tempoh penggunaan yang lama. Pilihan kulit juga berfaedah apabila ia berkaitan dengan ketahanan, gaya, keselesaan dan kebersihan. Pelapik – sama ada pada tempat duduk belakang, tempat duduk atau tempat letak tangan – sepatutnya mempunyai jumlah ketegasan yang betul. Upholsteri tempat duduk yang terlalu keras akan menyebabkan kesakitan dari semasa ke semasa, manakala bahan dan struktur yang terlalu lembut tidak akan memberikan sokongan yang mencukupi.

Tiada gunanya mempunyai kerusi pejabat yang ergonomik jika anda terpaksa bergelut untuk mencapai kawalan pelarasan. Semua bahagian kerusi perlu dilaraskan dan dikendalikan dengan cepat, walaupun dalam keadaan duduk, supaya anda boleh mencondongkan dan menurunkan atau naik tanpa terlalu banyak usaha. Pemutar dan pemutar boleh memudahkan pergerakan semasa anda duduk diam. Fungsi pusing membolehkan anda memusing kerusi anda untuk mencapai pelbagai titik di ruang kerja anda, manakala roda pusing lembut membolehkan mobiliti mudah.

Cadangan Editor


Source : www.digitaltrends.com

Share