Stephen A. Smith dari ESPN Menyokong Kaepernick: Martyr Whiny Wokesters

Stephen A. Smith dari ESPN Menyokong Kaepernick: Martyr Whiny Wokesters

The Dallas Cowboys mendapat kecaman daripada pengerusi pembicara ESPN Stephen A. Smith, yang telah disedarkan kerana tidak berminat untuk menandatangani syahid perkauman Colin Kaepernick.

Dengan Dak Prescott keluar dari padang selama beberapa minggu akibat kecederaan tangan yang serius, Stephen A. menemui masa untuk memberi isyarat kebaikan dan membawa Kaepernick menjadi tumpuan dengan muka lurus sebagai QB yang sempurna untuk memimpin Cowboys.

Tetapi Stephen A. berkata negeri Texas terlalu “patriotik” untuk mempertimbangkan untuk menandatangani Kaepernick, yang kepura-puraannya adalah daripada membandingkan liga dengan kilang hamba semasa dibayar oleh NFL dalam berjuta-juta, untuk menyokong keadilan sosial sambil menyokong zalim seperti Fidel . Castro.

STEPHEN A. SMITH ESPN MENGATAKAN TEXAS SANGAT ‘SABAR’ UNTUK MENANDATANGANI COLIN KAEPERNICK

Mengingati bahawa pasukan itu memulakan tahun ini dengan quarterback Afrika-Amerika di tengah, Stephen A. yang berwaspada jatuh tersungkur pada pukulan buruk sepanjang zamannya.

Tomi telah menentang Stephen A. Smith – berikut ialah Pemikiran Terakhirnya:


Untuk tahan Tomi Lahren Tak kenal takut Bermula jam 7 malam ET setiap Isnin, Rabu dan Khamis di YouTube OutKick, keterujaan dan Facebook.

Source : www.outkick.com

Read More :   Paul Scholes mengkritik Manchester United kerana menandatangani Raphael Varane
Share