Star Citizen sedang membalikkan haluan mengenai pemulihan kredit

Star Citizen sedang membalikkan haluan mengenai pemulihan kredit

Semalam kami melaporkan keputusan beliau Warga Bintang kepada memulihkan geran kredit dalam permainan bertujuan untuk memberi ganjaran kepada pemain biasa, dengan menyatakan bahawa jumlah awal adalah “meningkatkan pembayaran setiap minit permainan” disebabkan masalah pengiraan. Walau bagaimanapun, dalam proses membangunkan tampalan ini, keadaan menjadi serba salah, dan kini CIG mengubah keputusannya.

Walaupun ujian dalaman mendapati bahawa penggunaan pelarasan kredit sepatutnya mengambil masa beberapa minit untuk diselesaikan tanpa sebarang masa henti pelayan, penggunaan sebenar pembetulan akhirnya mengambil masa berjam-jam. Di samping itu, tampung itu mendedahkan beberapa pepijat sistem tambahan yang telah melanda permainan pada masa lalu dan akhirnya menyebabkan masalah kepada pemain yang akan menemui set semula baki kredit aUEC mereka selepas log keluar.

Read More :   Yandex Blue Jepun HD Penuh Jepun

Hasil daripada isu ini – yang kini dilaporkan telah diselesaikan – semua pemain akan menerima satu juta aUEC sebagai pampasan, tanpa mengira umur akaun atau tempoh permainan. Tunai digital percuma harus diedarkan lewat minggu ini untuk menyejukkan pangkalan data yang mengendalikan isu aUEC. “Sepatutnya ada GIF En. Bean di luar sana memburukkan keadaan. Itu adalah kami,” akui siaran itu.

Pemain MMORPG lama akan tahu ini Warga Bintang pada mulanya Ia bermula dengan lebih $2 juta pada 2012 dengan keluaran yang dirancang untuk 2014. Sehingga 2022, ia masih kekal dalam alfa yang tidak lengkap tetapi boleh dimainkan, setelah dimuat naik $450 juta daripada pemain selama bertahun-tahun pendanaan ramai yang berterusan dan penjualan kapal dalam permainan dan aset lain. Sekarang ia adalah permainan video crowdfunded tertinggi pernah dan telah menanggung kedua-dua iman yang tidak jemu daripada peguam dan keraguan yang besar daripada pengkritik. Gelaran pemain tunggal yang dibangunkan bersama, Skuadron 42ia juga telah berulang kali ditangguhkan.

Mengiklankan

Share