Soula WhatsApp v6.40 – Muat turun APK Android Versi Terkini 2022

Soula WhatsApp v6.40 – Muat turun APK Android Versi Terkini 2022

Hai semua! Hari ini anda akan belajar tentang Soula WhatsApp yang merupakan versi WhatsApp rasmi yang diubah suai. Soula WhatsApp mempunyai ciri anti-sekat bersama-sama dengan banyak ciri baharu yang menjadikannya lebih selamat untuk digunakan. Anda juga mempunyai pilihan privasi dan pilihan penyesuaian yang ketat. Versi yang diubah suai ini adalah percuma untuk diakses.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Soula WhatsApp dengan membaca artikel penuh. Kami juga akan menunjukkan kepada anda cara memuat turun dan memasang mod WhatsApp yang menakjubkan ini pada telefon anda. Selain itu, pada akhir artikel, anda akan diberikan fail APK Soula WhatsApp.

Muat turun Soula WhatsApp Versi Terkini

Sula WhatsApp
Nama aplikasi SoulaWhatsApp
kebenaran Perisian percuma
Bahasa Inggeris
Versi v6.40
Keperluan 4.0 dan ke atas
Saiz fail 43.1 MB

Sula WhatsApp

Soula WhatsApp APK pada asasnya ialah mod WhatsApp yang disukai ramai orang. Ia memberi anda pilihan privasi yang meluas yang mempengaruhi pengurusan sembang, kumpulan dan kenalan, termasuk keupayaan untuk berkongsi status. Pengguna kini boleh menghantar mesej ke mana-mana nombor, walaupun ia tidak disimpan sebagai kenalan WhatsApp.

Mereka juga boleh menyembunyikan nama dan tarikh apabila menyalin mesej orang lain. Kaunter mesej (yang menunjukkan bilangan teks yang belum dibaca) pada ikon WhatsApp Soula boleh dihidupkan atau dimatikan mengikut keselesaan pengguna.

Ciri-ciri

Jika anda memuat turun fail APK Soula WhatsApp, anda akan merasakan bahawa ia memberikan kami aspek yang sama seperti versi WhatsApp lain yang diubah suai seperti GBWhatsApp, WhatsApp Plus dan FM WhatsApp. Dalam erti kata lain, lebih banyak kawalan ke atas privasi kami, pilihan baharu untuk menyesuaikan antara muka dan grafik kami, dan ciri baharu sekitar sekatan pengedaran fail.

Mesej anti-padaman: Anda tidak perlu risau tentang orang yang memadamkan mesej mereka selepas mereka menghantarnya kepada anda. Ciri ini membolehkan anda membaca semua mesej yang dipadam kerana ia masih wujud.
Sembunyikan Status: Pengguna berpeluang melihat status dan status mereka yang cuba bersembunyi daripada mereka. Paling penting, pengguna WhatsApp yang lain tidak akan tahu bahawa anda sedang menonton cerita mereka.
Emoji: Terdapat banyak koleksi pelekat pra-dibuat. Anda juga boleh menambah lebih banyak pelekat daripada Gedung Google Play percuma.
Status Muat Turun: Tiada aplikasi tambahan diperlukan, kini anda boleh memuat turun terus status apa sahaja, sama ada video atau foto. Selain itu, anda boleh menyalin kapsyen.

Bagaimana untuk memuat turun dan memasang Soula WhatsApp?

Jika anda ingin menggunakan lebih banyak ciri dalam WhatsApp rasmi, anda harus memuat turun dan memasang Soula WhatsApp dalam versi terkini. Dengan cara ini, anda akan dapat mengakses banyak ciri yang akan menarik anda ke versi WhatsApp yang menakjubkan ini dan anda tidak akan berhenti menggunakan APK Soula WhatsApp.

  1. Klik butang muat turun dan dapatkan versi terkini Soula WhatsApp APK daripada pautan muat turun.
  2. Pergi ke tetapan Android dan dayakan Sumber tidak diketahui.
  3. Untuk memasang fail APK Soula WhatsApp, buka pengurus fail dan klik pada fail yang dimuat turun.
  4. Tunggu pemasangan selesai.
  5. Setelah pemasangan selesai, masukkan nombor anda dan mula menikmati ciri menakjubkan mod WhatsApp ini.

Keperluan Sistem

  • Memerlukan Android 5.0 atau lebih tinggi.
  • Anda mesti mempunyai sambungan Internet yang stabil.
  • Anda boleh memasang fail APK Soula WhatsApp pada peranti Android yang berakar dan tidak berakar.
  • Sumber yang tidak diketahui mesti didayakan untuk memasang aplikasi melalui fail aplikasi.

Kelebihan dan kekurangan

Kelebihan

Anda boleh memilih daripada beratus-ratus tema dalam perpustakaan. Anda juga boleh berkongsi sehingga sepuluh foto serentak dalam kualiti HD tanpa sebarang kerumitan menggunakan versi WhatsApp yang diubah suai ini pada telefon anda.

Keburukan

Kelemahan terbesar kepada mod ini ialah privasi. Mod ini membolehkan pembangun melihat mesej yang dihantar dan diterima. Aliran ini boleh menjejaskan keselamatan dan pembangun dapat melihatnya. Satu lagi masalah yang anda akan hadapi dengan aplikasi ini ialah kelajuan. Semua ciri adalah lebih perlahan daripada WhatsApp rasmi.

Keputusan akhir

Jika anda fikir anda perlu memuat turun versi terkini ciri ini pada telefon anda, teruskan. Kami telah membimbing anda tentang Soula WhatsApp jadi memuat turun mod ini pada telefon anda tidak akan menjadi masalah.

Read More :   Tiara Raffa If You Meet Me Like This lirik
Share