Sinematik Apex menunjukkan Vantage ‘selamat muktamad’ memasuki Musim 14

Sinematik Apex menunjukkan Vantage ‘selamat muktamad’ memasuki Musim 14

Puncak Lagenda‘ mendapat watak baharu musim depan, dan cerita hari ini dari luar memberi peminat melihat pejuang Vantage yang akan datang, yang akan membawa pembantu terbangnya ke Puncak Permainan pada 9 Ogos.

Sinematik ‘Survive’ memperkenalkan peminat kepada Vantage dan planet Ais yang beku dan tidak mesra. Persekitaran Vantage yang bermusuhan mengajarnya segala-galanya yang dia perlukan untuk terus hidup di planet yang tandus, dan kemahiran ini sudah pasti akan berguna dalam Sukan Apex.

Selain sasaran dan senjata mautnya (yang dibawanya dalam video dan mungkin sebahagian daripada kitnya), Vantage juga membawakan sidekick bersayapnya, Echo, spesies kelawar yang endemik kepada Ais yang boleh membantunya dalam sukan darah yang paling kejam daripada Outlands.

Read More :   Mayat ditemui di sebuah rumah yang terbakar di Sorel-Tracy, suspek ditahan tidak lama kemudian

Pendek itu menunjukkan Vantage dan seorang wanita (yang kelihatan seperti ibunya) tinggal di atas Ais. Pasangan Vantage berkata dia melihat bangkai kapal pengangkut lama bernama GDS Vantage tetapi tidak menemui apa-apa.

“Tidak kisah dunia luar,” katanya kepada Vantage. “Dunia kami cukup berbahaya untuk awak, saya liar.”

Vantage menemui sisa GDS Vantage, yang kelihatan seperti kapal tawanan. Dia menuju ke runtuhan untuk meneroka tetapi mengaktifkan sistem keselamatan. AI kapal itu percaya Vantage adalah tahanan T-0323, yang Vantage iktiraf sebagai ibunya. Pemburu itu keliru—”Tidak, ibu saya dilahirkan di sini, dia memberitahu saya”—tetapi sistem pertahanan cuba menangkapnya supaya dia dapat menjalani sisa hukuman ibunya. Dia melarikan diri seketika, tetapi cedera parah dalam pelarian itu.

Read More :   √ 10 Rahasia Link Ascension Academy Capitulo 18 Espanol Dalam Talian Webtoon Percuma Dalam Talian

Ibunya menemui Vantage, tetapi melihat keadaannya yang lemah, meletakkan suar kecemasan untuk tahanan T-0323 pada pemburu yang cedera. Ini menghantar isyarat kepada Gaea, yang muncul di Twitter penggoda untuk legenda baru.

Walaupun Respawn Entertainment tidak memberikan banyak maklumat rasmi kepada peminat tentang Vantage di luar pawagam, pemain boleh menjangkakan lebih banyak butiran akan muncul apabila Hunted musim 14 menghampiri, termasuk treler pelancaran pada 28 Julai.

Share