Siapakah Sumner Stroh? Model di tengah-tengah skandal urusan Adam Levine

Siapakah Sumner Stroh?  Model di tengah-tengah skandal urusan Adam Levine

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Ia merupakan minggu yang penuh peristiwa untuk penyanyi-penulis lagu Adam Levine. Beberapa hari selepas isterinya, Behati Prinsloo, mengumumkan kehamilan anak ketiga mereka, tuduhan curang muncul daripada model Sumner Stroh.

Pada hari Isnin, personaliti Instagram berusia 23 tahun itu mendakwa dia mempunyai hubungan sulit dengan Levine melalui platform perkongsian video TikTok, sambil menambah bahawa dia berasa “dimanipulasi” dan “dieksploitasi” kerana usianya yang masih muda pada masa itu.

“Sebenarnya, saya menjalinkan hubungan sulit dengan seorang lelaki yang berkahwin dengan model Victoria’s Secret. Saya masih muda pada masa itu, saya naif,” kata Stroh. “Terus terang, saya rasa dieksploitasi. Saya tidak berada di atas pentas seperti sekarang, jadi saya pasti dimanipulasi dengan mudah.”

“Maroon 5 boleh dikatakan muzik lif pada ketika ini, jadi saya pasti anda tahu siapa Adam Levine. … Adam dan saya telah berjumpa antara satu sama lain selama kira-kira setahun.”

ISTERI ADAM LEVINE BEhati PRINSLOO REAKSI TERHADAP ‘SUARA’ PENYANYI YANG DITINGGALKAN

Levine mengeluarkan permohonan maaf pada hari Selasa, tetapi menafikan dakwaan perselingkuhan dan menulis di Instagram, “Banyak yang diperkatakan tentang saya sekarang dan saya mahu membersihkan udara. Saya mempunyai SEBARANG penggunaan salah menilai apabila bercakap dengan sesiapa sahaja kecuali isteri saya. Saya tidak pernah menjalin hubungan tetapi pada satu masa yang menyedihkan dalam hidup saya, asma.” “Dalam beberapa kes ia menjadi tidak sesuai; “Saya mengambil langkah proaktif untuk menyelesaikan perkara ini bersama keluarga,” katanya.

Prinsloo dan Levine, bekas malaikat Victoria’s Secret, telah berkahwin selama lapan tahun.

Read More :   Budak kecil ditemui mati dalam parit ketika banjir di Kotim - ANKT

Stroh menyiarkan tangkapan skrin yang dipanggil perlindungan teks antara dirinya dan pemuzik berusia 43 tahun itu, antaranya Levine menulis, “Betapa panasnya anda benar-benar tidak realistik… Ia hanya meniup fikiran saya.” Dalam pertukaran lain pada 1 Jun, Levine bertanya kepada Stroh sama ada dia dan Prinsloo boleh menamakan anak mereka yang seterusnya selepas dia. Sifat skandal dakwaan ini menarik banyak perhatian kepada Stroh apabila orang ramai menyelidiki latar belakangnya.

1. Dia adalah fenomena dan model media sosial

Menurut Kami Mingguan, Stroh bekerja sebagai model untuk The Verge Agency sambil mengekalkan pengikut media sosial yang meluas. Dia mempunyai hampir 400,000 pengikut di Instagram dan lebih 6,000 pengikut di YouTube. Salurannya menampilkan ulasan untuk pakaian, petua fesyen dan tutorial gaya rambut. Beliau juga merupakan pengurus pemasaran untuk aplikasi temu janji Bumble selama lebih setahun.

2. Stroh lulus dari universiti di Texas

Halaman LinkedIn model itu menyatakan bahawa dia adalah sebahagian daripada kelas tamat pengajian Universiti Texas di Austin pada tahun 2020. Akaunnya juga menyatakan bahawa dia tinggal di bandar.

3. Mempunyai akaun OnlyFans

Model ini juga mengekalkan akaun di OnlyFans, platform langganan bulanan untuk kandungan dewasa. Halamannya mempunyai lebih daripada 250 siaran dan hampir 40,000 suka.

4. Stroh meminta maaf kepada isteri Levine

Selepas dakwaannya, Stroh meminta maaf kepada Prinsloo dan menambah bahawa dia “bukan mangsa”.

KLIK DI SINI UNTUK MELANGGAN BULETIN HIBURAN

“Saya tidak sakit hati dengan perkara ini. Behati dan anak-anaknya,” kata Stroh dalam video TikTok. “Dan saya sangat-sangat minta maaf tentang itu.”

5. Hari lahir ialah pada 11 Ogos

Graduan UT Austin berusia 23 tahun itu dilahirkan pada 11 Ogos 1999.

Read More :   Ciri dan Semakan Samsung Galaxy M13 pada 2022

KLIK DI SINI UNTUK MUAT TURUN APLIKASI BERITA FOX

Source : www.foxnews.com

Share