Siapa teman wanita Oscar Piastri? F1 Racer Dating Life Kerana dia dinaikkan pangkat untuk bermain untuk Alpine

Siapa teman wanita Oscar Piastri?  F1 Racer Dating Life Kerana dia dinaikkan pangkat untuk bermain untuk Alpine

Oscar Piastri, seorang pemandu lumba Australia yang bersaing untuk Kakitangan F1 Alpine, bercumbu dengan teman wanitanya yang cantik.

Piastri, pemandu Alpine F1 Staff yang sangat berbakat, sebelum ini menghadiri arahan pemanduan kumpulan itu. Dia juga merangkul gelaran Formulation 2019 Renault Eurocup.

Dia juga memenangi Kejuaraan Formulasi tiga FIA pada 2020 dan Kejuaraan Formulasi 2 pada 2021 dengan Prema Racing, namun ini biasanya bukan satu-satunya kemenangannya.

Teman wanita Oscar Piastri

Teman wanita Oscar Piastri

Siapa teman wanita Oscar Piastri? Temui Hubungannya

Baru-baru ini, Oscar menghadiri Anugerah Autosports bersama seorang kenalan wanita. Dia menyiarkan gambar 2 di laman Instagramnya dengan baik.

Bagaimanapun, dia tidak mendedahkan identiti pasangan wanitanya dan ramai yang beranggapan bahawa Oscar kini sedang berpacaran dengan gadis yang bersamanya.

Read More :   [100% Tes Work] 5 Cara untuk Root Samsung Galaxy S4 Tanpa PC

Wanita cantik menghadiri majlis itu dengan Oscar dan 2 kelihatan cantik. Tambahan pula, Piastri sama sekali tidak menyembunyikan hubungannya dengan media daripada orang ramai.

Piastri bercakap tentang wanita yang dia cintai dalam temu bualnya. Dalam bahagian ceramah semasa itu, ia mendedahkan bahawa teman wanita Oscar Piastri menghadiri sekolah itu. Bagaimanapun, dia masih belum bersedia untuk mendedahkan identiti atau identitinya. Kemungkinan besar, cinta gadis Oscar ingin kekal di latar belakang dan melarikan diri daripada perhatian. Kebimbangannya tentang kemalangan perlu diatasi untuk memastikan dia membantu cita-cita perlumbaannya.

Siapakah ibu dan bapa Oscar Piastri?

Pada 6 April 2001, Oscar dilahirkan di Melbourne, Victoria, Australia. Bapa Oscar Piastri Chris Piastri pernah pergi karting bersamanya ketika dia masih muda dan pergi bersamanya ke setiap perlumbaan.

Read More :   Shakib dari Bangladesh membatalkan perjanjian dengan tapak pertaruhan selepas kata dua BCB

Chris bekerja sebagai jurutekniknya ketika anaknya bertanding di Australia. Dia percaya bahawa pengaruh bapanya terhadap kerjanya adalah yang paling penting dan pertama.

Sejak Piastri masih kecil, ibunya telah menjadi penyokong kuat pilihan dan usahanya. Ibu dan ayahnya benar-benar sangat gembira dengan apa yang telah dia capai selama ini dalam profesionnya. Hubungannya dengan ibu dan ayahnya tertutup sepenuhnya.

Dari mana Oscar Piastri?

Oscar adalah warga Australia yang dilahirkan di Melbourne. Dia kini bertanding dalam pertandingan kemahiran Australia. Dalam Kejuaraan Formula empat UAE 2016, Piastri membuat penampilan sulungnya dalam kereta dalam Dragon F4, menaiki dua podium di sepanjang jalan dan menduduki tempat keenam keseluruhan.

Read More :   Video Bocor Blueface Dan Rock Fighting Menjadi Viral Di Twitter, Reddit Dan YouTube >

Piastri dipilih untuk mewakili TRS Arden Junior Staff dalam Kejohanan F4 British 2017. Selepas enam kemenangan dan 6 petak pertama, dia menduduki tempat kedua di belakang Jamie Caroline.

Piastri menyertai peserta hanya tambahan pada 2018 dan membuat penampilan sulungnya. Selepas tiga kejayaan menaiki podium sepanjang musim, penamat terbaiknya datang di sini dalam perlumbaan kedua di Hockenheim. Dia mendapat tempat kelapan dalam kejuaraan. Kerana pada permulaan profesion mahirnya, dia mungkin menjadi pemandu lumba kereta yang paling berharga.

Share