Siapa teman wanita baru Johnny Depp? Semua yang anda perlu tahu tentang Joelle Rich

Siapa teman wanita baru Johnny Depp?  Semua yang anda perlu tahu tentang Joelle Rich

BARUAnda kini boleh mendengar artikel Fox News!

Fox News Digital telah mengesahkan bahawa Johnny Depp sedang berpacaran dengan peguam Joelle Rich yang sudah berkahwin, yang mewakilinya dalam tuntutan undang-undang fitnah terhadap sebuah akhbar UK.

Walaupun dia bukan sebahagian daripada pasukan undang-undang yang mewakili Depp dalam tuntutan undang-undang fitnah Virginia terhadap bekas isterinya Amber Heard, dia mengambil bahagian dalam beberapa perbicaraan selama enam minggu yang berakhir pada bulan Jun.

Pelakon “Pirates of the Caribbean” dilihat bersama Rich sedang berehat di luar Mahkamah Litar Daerah Fairfax.

Johnny Depp merokok sambil menunjukkan kepada teman wanitanya Joelle Rich sesuatu pada telefonnya.

Johnny Depp merokok sambil menunjukkan kepada teman wanitanya Joelle Rich sesuatu pada telefonnya.
(Ron Sachs/CNP/Getty Images)

JOHNNY DEPP MEMAJAK TANGGUNGJAWAB ENGLAND DENGAN PEGUAMNYA YANG BERKAHWIN

Terdapat khabar angin semasa perbicaraan Depp di Virginia bahawa dia sedang berpacaran dengan peguam Camille Vasquez, tetapi kedua-duanya segera menafikan khabar angin itu.

Berikut adalah butiran lanjut tentang ibu yang berpangkalan di London yang berpacaran dengan bintang muda Hollywood itu.

Joelle Rich dan Johnny Depp di Mahkamah Daerah Fairfax untuk tuntutan libel terhadap Amber Heard.

Joelle Rich dan Johnny Depp di Mahkamah Daerah Fairfax untuk tuntutan libel terhadap Amber Heard.
(AP)

Peguam London yang berjaya

Rich sangat dihormati dalam kerjayanya kerana dia adalah rakan kongsi di firma guaman Schillings di London.

Schillings ialah firma berpangkalan di UK yang membantu individu berprofil tinggi melindungi privasi dan reputasi mereka, menurut laman web syarikat itu.

“Dengan lebih sedekad pengalaman dalam undang-undang media, Joelle dapat mengenal pasti risiko dengan bijak terhadap privasi dan reputasi pelanggannya serta membangunkan strategi berkesan untuk melindungi mereka,” kata profil syarikat itu.

“Dengan banyak kepakaran dalam libel, privasi dan pertikaian hak cipta, dia adalah sebahagian daripada pasukan yang baru-baru ini memenangi tuntutan privasi dan hak cipta utama di mata umum… Seorang litigator yang berpengalaman tinggi, matlamat Joelle adalah untuk menggunakan undang-undang untuk dapatkan pelanggan, peribadi atau dilindungi daripada gangguan sewenang-wenangnya terhadap kehidupan perniagaan mereka.”

Read More :   MC (Watak Utama) dalam Spy x Family [List]

Menurut profil LinkedInnya, Rich telah bekerja di Schillings selama lebih sedekad.

akan bercerai tidak lama lagi

Sumber memberitahu Fox News Digital bahawa peguam yang berpangkalan di London itu telah berpisah dengan suaminya dan sedang dalam proses perceraian. Rich dan bekasnya dilaporkan berkongsi dua anak bersama.

Tidak jelas betapa seriusnya hubungannya dengan Depp atau bila percintaan mereka bermula.

Walaupun bekerja dalam kes selebriti berprofil tinggi, Rich nampaknya menjalani kehidupan peribadi. Akaun Instagramnya ditetapkan khas untuk 208 pengikutnya dengan lebih 1200 siaran. Bio media sosial peguam itu memaparkan lima emoji bunga.

Peguam Joelle Rich memundurkan peguam Camille Vasquez dalam kes Johnny Depp-Amber Hear di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Virginia.

Peguam Joelle Rich memundurkan peguam Camille Vasquez dalam kes Johnny Depp-Amber Hear di Mahkamah Litar Daerah Fairfax di Fairfax, Virginia.
(melalui Getty Images Steve Helber/Pool/AFP)

KLIK DI SINI UNTUK MELANGGAN BULETIN HIBURAN

Pendidikan tinggi

Rich menerima pendidikannya di North London Collegiate School, sekolah harian bebas terbaik untuk kanak-kanak perempuan berumur 4-18, yang diasaskan pada tahun 1850.

North London Collegiate School berbangga dengan “tradisi melahirkan wanita muda yang berfikiran bebas dengan dorongan untuk memanfaatkan sepenuhnya peluang dan perubahan di dunia,” menurut laman web mereka.

Peguam yang berpangkalan di London itu meneruskan pendidikannya di Universiti Birmingham di United Kingdom dari 2003 hingga 2006.

Kemudian, Rich melanjutkan pelajaran ke sekolah siswazah di BPP Law School, di mana dia mengambil kursus undang-undang dalam Media & Hiburan, Harta Intelek dan Pemerolehan Komersial & Persendirian, yang dia nyatakan pada profil LinkedInnya.

KLIK DI SINI UNTUK MUAT TURUN APLIKASI BERITA FOX

Rebecca Rosenberg dari Fox News Digital menyumbang kepada laporan ini.

Source : www.foxnews.com

Share