Siapa Sat Gill? Muat Turun Foto Meninder Dhaliwal Vancouver dan Geng – –

Siapa Sat Gill?  Muat Turun Foto Meninder Dhaliwal Vancouver dan Geng – –

Dalam artikel ini kita akan membaca tentang “Siapa Sat Gill? Muat Turun Foto Meninder Dhaliwal Vancouver dan Geng – –

Meninder Dhaliwal dan Sat Gill dibunuh di kawasan kejiranan resort itu pada petang Ahad. Meninder Dhaliwal, seorang anggota BK berusia 29 tahun, menyedari kejadian itu berhampiran Pusat Peranginan Sundial di Kampung Whistler bersama-sama Sat Gill, seorang bukan ahli kongsi gelap.

Sat Gill kemudiannya meninggal dunia akibat kecederaannya di kemudahan penjagaan kesihatan kumpulan selepas Dhaliwal dimasukkan ke sana.

Dua orang telah ditangkap selepas penggambaran maut seorang perusuh Brothers Keepers pada Ahad lalu di Whistler. Pesakit meninggalkan abangnya dalam serangan profesional di Coal Harbour, Vancouver 12 bulan lalu.

Rakan kongsi Meninder Dhaliwal, Sat Gill terbunuh dalam kejadian berbalas tembak di Whistler. Seorang pemandu trak konkrit bernama Shat Gill pergi ke Whistler untuk meraikan hari lahirnya.

Read More :   Memahami Integer dan Atribut Contoh masalah

Meninder Dhaliwal ialah ahli geng Brother’s Keepers yang terkenal, yang mempunyai sejarah keganasan kumpulan dan penglibatan dalam beberapa tembakan berkumpulan di Vancouver.

Meninder, yang bersama rakan bukan gengnya Shat Gill pada masa gambar luaran diambil di rumah Sundial Resort di Whistler Village, telah meninggal dunia.

Sebuah video seorang yang ditembak tidak berkesan oleh seorang lelaki tidak dikenali telah menjadi viral di laman sosial. Sebagai tindak balas kepada banyak pengalaman, Sat Gill mendakwa sebagai lelaki atau perempuan kedua yang berkaitan.

Filem tanpa belas kasihan Dhaliwal dan Gill denacity care of down in bloody lopak mula bergolek sejurus selepas penggambaran waktu makan tengah hari. Imej kereta bermotor yang masih ditahan polis berhampiran Squamish juga muncul lebih awal daripada kemudian.

Read More :   Clown Lollipop Trujillo Perayaan dosa

Muat Turun Foto Meninder Dhaliwal Vancouver

Dua orang terbunuh dan dua orang berbeza cedera selepas kejadian tembakan di Whistler Village pada petang Ahad, 24 Julai. Siasatan sedang dijalankan oleh Whistler RCMP dan Tenaga Kerja Penyiasatan Pembunuhan Terbina dalam British Columbia (IHIT).

Satu lagi geng menembak dan membunuh Meninder Dhaliwal pada siang hari di luar pusat peranginan Whistler pada hari Ahad. Dia adalah abang kepada Harpreet Dhaliwal, yang turut terbunuh berhampiran Coal Harbour Quay dalam tempoh 12 bulan yang lalu.

Pegawai melaporkan {bahawa} seorang lelaki ditembak dan mati di luar Pusat Peranginan Sundial dalam jarak berjalan kaki dari Gunung Whistler. Lelaki bersenjata kedua meninggal dunia akibat kecederaannya di Whistler General Welling Care Middle.

Read More :   Viggo Mortensen dan Colin Farrell, untuk menyelamatkan 13 nyawa

Dua lelaki telah ditangkap di Squamish petang Ahad berhubung insiden dua kematian yang pertama kali dilaporkan oleh World Wide Information, menurut siaran akhbar RCMP.

Obituari Sat Gill

Walaupun Sat Gill bukan seorang kakitangan, berita kematiannya menghancurkan semua orang. Gill dibunuh di Whistler Village selepas Sundial Lodge.

Berita kematian Gil mengelirukan ahli keluarganya dan ramai orang yang berbeza ingin tahu tentang keadaan kematiannya dan obituarinya.

Penghormatan telah diberikan kepada Sat Gill dari seluruh dunia. Ahli keluarga dan rakan baik Gill memberi penghormatan kepadanya di media sosial.

Muat Turun Foto Meninder Dhaliwal Vancouver

Mereka mengucapkan takziah kepada hubungan sedih dan berdoa untuk mereka pada masa yang kuat ini.

Share