Siapa Rhoda Blua? Temui Isteri Tunang 90 Hari Jorge Navas Ketika Pasangan Bercinta

Siapa Rhoda Blua?  Temui Isteri Tunang 90 Hari Jorge Navas Ketika Pasangan Bercinta

Bekas peserta 90 Hari Tunang Jorge Navas berkahwin dengan Rhoda Blua, seorang pelakon dan model yang bercita-cita tinggi, pada 2020 selepas bercerai dengan Anfisa Arkhipchenko. Pada hari Selasa, Jorge menyiarkan foto dirinya mencium isterinya untuk berkongsi berita gembira itu dengan pengikutnya.

Pada Ahad, 31 Julai 2022, pasangan itu bertukar ikrar di sebuah gereja kecil majlis perkahwinan di Las Vegas, menurut TMZ. Isi rumah dua ibu bapa itu kemudian didakwa mengambil bahagian dalam perjudian bersama di pusat peranginan The Cosmopolitan dan kasino dalam talian.

Pemeriksa perubatan juga mengiktiraf, menurut Folks, bahawa Rhoda kemudiannya menerima gelaran terakhir Jorge.

Pada 8 Jun 2020, Jorge menyiarkan foto menakjubkan dia dan Rhonda mendaki laluan Devil’s Bridge di Sedona, Arizona. Ini adalah kali pertama dia membuat hubungan mereka secara rasmi di Instagram.

Read More :   Bapa peninju Quebec menembak dan membunuh siapa lelaki bersenjata? ‣ NewzAcid

Kali pertama Jorge Navas dan tunangnya, Anfisa, muncul pada 90 Day Fancé adalah pada Musim 4, walaupun hubungan mereka bergelora. Tanpa mengira hubungan yang berbatu, pasangan itu mengikat tali pertunangan pada 1 Ogos 2017, lebih awal daripada penghujung musim.

Jorge mempunyai masa yang sukar sebelum memulakan sekali lagi dengan Ronda apabila dia ditangkap pada September 2018 kerana memiliki lebih 300 kilogram ganja.

Selepas tiga tahun berkahwin dan satu tahun lapan bulan penjara, Jorge memfailkan perceraian daripada Anfisa pada Ogos 2020, dengan mendakwa “perbezaan yang tidak dapat didamaikan.” Disember tahun yang sama menyaksikan kesimpulan proses itu.

Jorge Navas berkahwin dengan Rhoda Blois

Jorge Navas berkahwin dengan Rhoda Blois

Bagaimana Rhoda Blue Bertemu 90 Hari Tunang pelajar Jorge Navas?

Jorge menyedari bahawa bekas isterinya “bersama orang lain” “melalui internet”. Jantung koronarinya “pecah” mendengar maklumat itu. Dia tidak berputus asa dengan cinta, bagaimanapun, dan bagaimanapun, “terbuka untuk mencari cinta”, tetapi hanya selepas memperbaiki dirinya. Dia menemui cinta selepas perceraian dan selepas memperbaiki dirinya.

Read More :   Cara paling mudah untuk menyekat nombor yang tidak diketahui secara automatik pada Android

Berdasarkan bekas bintang Tunang 90 Hari pada April 2020,

Apabila gambar Jorge daripada tunangnya yang 90 Hari memakai jumpsuit penjara berwarna jingga tular di media sosial, Rhoda mendapat pandangan pertamanya mengenainya. Walaupun Rhoda telah “” di Jorge sejak melihat gambar itu pada masa itu, dia sudah keluar dari penjara.

Rhoda menemuinya dalam talian selepas melihat iklan itu dan menyedari mereka berkongsi minat untuk keusahawanan. Rhoda kemudian menghubungi Jorge di Instagram. Dia tidak mengharapkan jawapan daripadanya, jadi dia gembira apabila Jorge melakukannya.

Selepas itu tiada jalan berpatah balik untuk pasangan itu. Mereka memulakan FaceTiming sentiasa lebih awal daripada tarikh pertama mereka, yang melibatkan pemanduan selama tiga jam ke Malibu, selepas mempunyai “sambungan tempat.”

Read More :   Dengan mengelompokkan kenalannya kepada tahap yang berbeza, adakah Kim Sejeong mengaut kelebihan dan kekurangan netizen?

Hanya beberapa bulan dalam hubungan mereka, pasangan itu menyedari bahawa mereka menjangkakannya. Rhoda mengimbas kembali kehamilan pertamanya seperti berikut:

Anak pertama pasangan itu, seorang anak perempuan bernama Zara, dilahirkan pada April 2021. Rhoda hamil antara satu sama lain sejurus selepas itu, melahirkan anak lelaki George pada Mac 2022.

Di saluran YouTube mereka, pasangan itu mengumumkan penyatuan mereka dan menyiarkan video kelahiran anak perempuan mereka. Dua tahun dan dua anak kemudian, pasangan itu diiktiraf secara rasmi sebagai suami isteri.

Share