Siapa Katrine De Candole? Semua yang kita tahu tentang pelakon industri

Siapa Katrine De Candole?  Semua yang kita tahu tentang pelakon industri

Siapa Katrine De Candole?  Semua yang kita tahu tentang pelakon industri

Narasi.netPelakon Katrine de Candole memainkan watak Celeste Pacquet dalam industri siri TV HBO.

Pelakon Jerman dari Berlin itu memulakan kerjaya lakonannya pada tahun 1998 dengan penerbitan filem pendek Amerika ‘Cher: Believe’. Pada masa itu, filem sci-fi berdurasi empat minit ‘Cher: Believe’ mendahului carta di seluruh dunia.

Karya filem terbarunya termasuk tayangan 2020 filem Jerman ‘The Commissioner and Anger’, ‘Bloody Beginners’ dan ‘I Hate Suzie’.

Katrine De Candole Kerjaya awal sebagai pelakon

Filem yang paling dinanti-nantikan pada tahun 1998, ‘Cher: Believe’, sebuah filem pendek arahan penyanyi-penulis lagu Amerika Cher, memperkenalkan Katrine buat kali pertama. Hasil daripada kejayaan filem itu, Katrine dapat menubuhkan dirinya dalam perniagaan.

Maju ke tahun 2003, apabila pelakon dua budaya itu mendaftar di Akademi Seni Drama Webber Douglas di London, mengasah lagi kemahiran lakonannya. Pada tahun 2006 dia menamatkan kelayakannya di gabungan Pusat Pertuturan dan Drama.

Read More :   Jenis Perumahan Terbaik pada 2022

Katrine dapat memperoleh beberapa peranan dalam pelbagai rancangan televisyen British termasuk Heartbeat, The Vice dan Between the Sheets antara tahun akademiknya.

Seorang pelakon Jerman-Perancis juga muncul dalam video muzik Oasis 2005 untuk “Lyla”. Pada tahun yang sama, Katrine muncul dalam empat episod siri drama British Hex sebagai “Perie the Faerie”. Pada tahun 2009, pelakon itu membintangi siri TV Casualty.

2011 menyaksikan Katrine mempunyai bahagian kedua dalam siri Emmerdale sebagai Amber Vickers. Ia berterusan dan seterusnya. Dia memberikan persembahan sokongan yang ketara dalam ‘Love’s Kitchen – A Dessert to Fall in Love’ dan ‘X-Men: First Decision’.

Bekas model itu membuat penampilan sulungnya di Sepanyol. Untuk 23 episod, Katrine de Condol memainkan Yulia dalam siri TV Sepanyol El Cosmonauta. Dia juga muncul dalam musim 2014 rancangan televisyen Amerika Dominion. Pada tahun 2019, pelakon itu muncul di rancangan TV Jerman “SOKO Stuttgart”.

Read More :   WCC3 Mod APK Unlocked Dan Unlimited Money 2022

Katrine mempunyai beberapa peranan ringkas dalam siri televisyen sepanjang kerjaya lakonannya. Untuk menamakan beberapa, dia berada dalam filem Murphy’s Law (1 episod), Top Buzzer (2004), City Rats (2009), Outnumbered (2010), Lovesick (2016) dan miniseri MotherFatherSon (2019).

Suami dan keluarga pelakon dwibahasa Katrin

Adakah Katrine de Condole pernah menjalinkan hubungan? Pelakon X-Men berkahwin dengan Mark Andrew Vully de Candole di Groombridge Place pada tahun 1998. Bekas suami Katrine, Mark terus tinggal bersamanya untuk seketika. Tidak lama selepas itu, pasangan itu berpisah.

Kemunculan dan kemunculan terbaru di media sosial menunjukkan Katrine kini masih bujang dan menjalani kehidupan yang cukup tenang. Pada 7 April dia menyambut hari lahirnya.

Read More :   45 76 33 4x Muat Turun Percuma Bokeh Penuh Terbaik Tanpa VPN Tanpa Penapisan

Bahasa Perancis dan Inggeris adalah antara bahasa yang dituturkan oleh pelakon Jerman itu dengan lancar. Dia adalah warganegara Jerman dan berasal dari etnik Kaukasia. Katrine mempunyai mata berwarna coklat dan berketinggian 5 kaki 7 inci.

Bagaimanapun, Katrine aktif di Instagram. Kemas kini Instagram terbarunya adalah mengenai rancangan TV HBO “Industri” dan dia mempunyai kira-kira 2,000 pengikut. HBO Max menayangkan tayangan perdana musim kedua Industri semalam. Dia melihat sendiri betapa berbakat dan hebatnya seorang artis di hadapan kamera dengan menontonnya.

Share