Siapa kakak Maxim FF? Ini adalah jawapan 100% betul –

Siapa kakak Maxim FF?  Ini adalah jawapan 100% betul –
Siapa kakak Maxim?

Siapa kakak Maxim? – Tinggal sehari lagi sehingga 28 Ogos 2021, ini sudah tentu kemuncak sambutan FF, jika dikira dari awal, sudah tentu anda dapat menjawab soalan lain yang sepatutnya anda ambil hadiah utama. Tetapi memandangkan acara ini mungkin berlangsung sehingga 5 September, maka akan ada banyak lagi soalan untuk anda jawab.

Kali ini persoalannya siapakah kakak Maxim? Jika anda ingin mendapatkan jawapannya, maka di kesempatan ini kami akan kongsikan kepada anda. Wah, agaknya siapa abangnya? Dalam Anniversary Quiz ni memang banyak soalan yang korang mungkin tak jangka guys, so stay tuned to our website.

Siapa kakak Maxim dalam Free Fire?

Siapa kakak Maxim?

Terdapat 4 watak untuk dipilih dalam cadangan termasuk Caroline, Xayne, Misha dan Kelly. Sudah tentu ini sukar untuk dipilih jika anda mempunyai sedikit pengetahuan tentang FF.

Read More :   Omowunmi Dada berkongsi pengalamannya bekerja dengan Odunlade Adekola

Ternyata dalam game Free Fire ada beberapa karakter yang saling berhubungan ya guys, jadi selain mengetahui latar belakang karakter dalam FF, kamu juga perlu update informasi lain agar tidak kehilangan pemain lain.

Untuk memendekkan masa, lihat sahaja di bawah.

Jawapan

Bagi pilihan yang dicadangkan antara lain adalah seperti berikut.

  • Caroline
  • Hein
  • Misha
  • Kelly

Jawapannya ialah Misha.

Watak Misha adalah jawapan yang betul sebagai abang Maxim dalam permainan Free Fire. Korang patut tahu, watak Maxim sendiri adalah salah satu watak yang dikeluarkan pada awal game FF, tapi memang dalam beberapa trailer kelly banyak muncul guys.

Seperti biasa kawan-kawan, masa semakin suntuk dan peluang untuk menjawab tinggal beberapa kali sahaja lagi. Bagi anda yang ingin mendapatkan hadiah, masukkan sahaja akaun ff anda dan balas dengan jawapan yang telah kami bocorkan.

Read More :   Pekerjaan Pemandu Lori Tajaan Visa di Amerika Syarikat

Di sebelah kanan, anda boleh menuntut hadiah dengan serta-merta sebagai hadiah kecil kerana anda telah berjaya menjawab soalan hari ini. Soalan seperti ini memang setiap hari, guys, jadi nantikan sehingga 5 September kerana kami akan memastikan anda dikemas kini.

Teruskan mengikuti soalan kuiz sehingga anda benar-benar mendapat haiwan peliharaan pesta panda yang disediakan oleh permainan FF secara percuma jika anda berjaya menjawab 8 soalan yang ditanya oleh FF.

Itu sahaja yang anda boleh lakukan kita teruskan menantikan soalan dan jawapan lain yang akan kami lalui untuk anda semua, terima kasih.

Share