Siapa Donald Osorio? Pasangan Anat Shenker-Osorio; Bio Wikipedia Dijelajah

Siapa Donald Osorio?  Pasangan Anat Shenker-Osorio;  Bio Wikipedia Dijelajah

Suami Anat Shenker-Osorio ialah Donaldo Osorio. Anat ialah penyelidik komunikasi, pencipta dan perunding pemasaran.

Ketika Donald pertama kali bertemu Anat, dia bekerja di Peace Corps di San Juancito dan berkhidmat sebagai bendahari anak kapal. Kini dia mempunyai bengkel di tempat di mana dia gemar mencipta arca kayu yang serba baharu dan pelbagai jenis perabot.

Mesti ramai yang tahu siapa Anat Shenker-isteri Osorio. Mari kita lihat untuk mengkaji lebih lanjut tentang Donaldo Osorio dan latar belakangnya.

Donald Osorio

Donald Osorio

Siapa Donald Osorio? Wiki Suami Anat Shenker-Osorio

Donald Osorio, Anat Shenker-suami, Osorio berkhidmat kerana dia adalah pekerja krew bola sepak San Juancito.

Osorio telah mengikuti kelas ukiran kayu di sekolah. Dia pastinya salah seorang daripada tujuh kanak-kanak yang berkongsi bilik. Dia juga meminta pakciknya untuk cadangan ukiran kayu.

Mereka bertemu apabila Anat mula bekerja dengan seorang wanita di San Juancito, menukar trak penghantaran yang terbiar menjadi restoran (kekal), dan memulakan perniagaan membuat kertas untuk kanak-kanak perempuan.

Read More :   Petua Wordle, 8 Ogos 2022 untuk 415 (8/8/22) – Petua Percuma Spoiler!

Hubungan seks mereka menjadi kerap tidak lama kemudian. Dia berasal dari Honduras, namun Anat telah berpindah ke sana untuk mencari kerja. Mereka menempuh jarak yang jauh untuk mencari air terjun sebagai tarikh, sambil menerokai kerajaan dan menikmati kebersamaan antara satu sama lain.

Bagaimanapun, bagaimana untuk membuat hubungan mereka berjaya apabila Anat berkeras untuk meninggalkan San Juancito adalah masalahnya. Akibatnya, mereka memutuskan bahawa satu-satunya pilihan adalah untuk Osorio berdiri dan pergi bersama Anat. Osorio bersedia untuk pergi dengan Anat untuk visa tunang, mengesahkan niat mereka untuk berkahwin.

Jadi, dengan visa tunang Osorio, pasangan itu membeli pertunangan lebih awal daripada pemergian mereka dari Honduras pada 2002. Pada 24 Mac daripada 12 bulan yang sama, mereka mengadakan perayaan perkahwinan dan bertukar ikrar. Sepuluh hari selepas ketibaannya, mereka segera mengikat tali pertunangan.

Walau bagaimanapun, Donaldo mendapati bahawa berpindah ke Amerika adalah lebih sukar daripada meninggalkan kampung halamannya. Dia berada dalam situasi yang sukar kerana kejahilannya tentang bahasa yang lebih umum dituturkan di Amerika. Supaya dia boleh menjadi mantap dan mempunyai hubungan yang lebih mudah di dalam dan di luar kehidupannya di Amerika, dia belajar bahasa Inggeris sendiri.

Read More :   Sinopsis dan Ulasan: Ejen Khas CARTER menjalankan misi khas untuk memulihkan ingatannya

Untuk dapat menyumbang kepada dana perkahwinannya, dia bekerja di kilang pembuatan tin dan membuat pinggan hasil perjuangannya mendapatkan pekerjaan yang berkaitan dengan ukiran kayu. Terlepas dari ketidakadilan dan kata-kata kasar yang dia dapat di sini kerana warisan Hispaniknya, dia sama sekali tidak membenarkan mereka menghalangnya daripada bekerja keras dan berjuang tanpa mengeluh.

Kini mempunyai bengkel sendiri di San Francisco Bay Space, dia menghasilkan segala-galanya di sana, daripada pengubahsuaian dapur yang lengkap kepada perabot yang unik.

Donaldo Osorio: Anat Shenker-Osorio Umur suami

Donald Osorio, Anat Shenker-suami, Osorio adalah 43 tahun yang lalu. Perbezaan umur antara Osorio dan Anat hanyalah satu 12 bulan.

Di kampung halamannya di San Francisco, dia dilahirkan pada 31 Boleh 1979.

Read More :   Kemas kini video Saya akan datang ibu Kami sedang mencari sesuatu Esteban menutup pintu Twitter

Dia dan isterinya dipadankan dengan berkesan memandangkan usia mereka begitu hampir dengan pelbagai. Tanpa mengira banyak halangan di peringkat pertama mereka, mereka masing-masing berjaya menjadikan kisah cinta mereka sebagai kisah dongeng. Mereka telah berkahwin selama dua puluh tahun dan isterinya Anat telah menyiarkan gambar pasangan comel itu di akaun Twitternya.

Donaldo Osorio Anak dengan isteri Anat

2 anak lelaki comel itu adalah milik Donaldo Osorio dan isterinya Anat Shenker-Osorio. Diego dan Shai Osorio adalah nama anak-anak muda itu.

Donald terus tidak aktif di mana-mana laman rangkaian sosial dan apa yang sedikit difahami tentangnya datang daripada Anat, isterinya.

Di laman sosial seperti Twitter, dia jarang menyebut isi rumahnya, tetapi telah menyiarkan anekdot mengenai Donald dan anak-anak mereka. Dia telah memberikan kami butiran tentang perkahwinannya dengan Osorio dan anak-anak mereka. Sukar untuk mengetahui butiran tentang anak-anak mereka, tetapi tweet Anat menunjukkan bahawa mereka comel dan skandal.

Share