Siapa Bianca Cristovao? Kemas kini biografi pelawak berdiri dan rancangan terbaru

Siapa Bianca Cristovao?  Kemas kini biografi pelawak berdiri dan rancangan terbaru

Pengikut ingin tahu lebih lanjut tentang pelawak, pelakon dan pengarang Bianca Cristovao, yang merupakan finalis untuk Orang Paling Lawak Dunia Snigger Manufacturing.

Bianca Cristovao ialah seorang pelakon dan penerbit yang paling diiktiraf untuk peranannya dalam filem Artwork Damaged (2021), Loving in America (2020) dan Demetrinox (2018) akan datang. Baru sahaja menonton The Late Present karya Stephen Colbert.

Pada tahun lepas, beliau telah menyertai pertandingan Orang Terperinci Paling Lucu di Dunia dan HBO Comedy Wings unit Snigger Manufacturing dan membuat kemunculan di televisyen di seluruh dunia waktu Lewat Malam.

Apabila tidak membuat komedi berdiri, dia menjadi hos podcast yang mempromosikan kepelbagaian Blended Up with Bianca dan Madison serta mengarah serta membintangi lakaran di WhoHaha Channel 101.

Bianca Cristovao

Bianca Cristovao

Komik bernama Bianca Cristovao tidak mempunyai rencana Wikipedia. Walau bagaimanapun, terdapat halaman yang berbeza di web di mana anda boleh menemui butiran tentang komik.

Read More :   Definisi inventori mengikut pakar berserta jenis dan kaedah

Dia dibesarkan di Los Angeles, California, tetapi dilahirkan di Republik Czech. Beliau adalah antara peserta Snigger Manufacturing Facility’s 2016 Funniest Particular in the World sebagai finalis.

Bersama-sama dengan pendirian, Cristovao paling diiktiraf atas kerjanya sebagai pelakon dan penerbit dalam filem Artwork Damaged (2021), Loving in America (2020) dan Demetrinox (2018).

Umur dan kewarganegaraan penjaga Bianca Cristovao

Bianca Cristovao berumur antara 25 dan 30 tahun. Orang ramai tidak menyedari tarikh lahir sebenar buku komik itu.

Selain itu, dia secara rahsia telah menyimpan identiti ayah dan ibunya yang berbeza. Walaupun dia dibesarkan di Amerika, ayah dan ibunya mungkin berketurunan Czech. Bianca ialah seorang wanita muda yang pemalu yang lebih suka menjalani kehidupan yang tenang jauh dari perhatian.

Read More :   Sarina Wiegman Pasangan, Umur, Wiki, Keluarga, Nilai Bersih, Ketinggian, Etnik

Cristovao mempunyai lebih 15.1k pengikut dan 65 siaran di bawah perjanjian Instagram dengan @biancacristovao, yang sering digunakannya. Dia sering menulis tentang kerja dan percutiannya.

Adakah Bianca Cristova mempunyai pasangan?

Seorang pelakon, pengarah dan penerbit dari United Kingdom bernama Darwin Shaw ialah teman lelaki Bianca Cristova. Pada tahun 2020, mereka berdua mula-mula mencetuskan khabar angin dating.

Darwin ialah pentas, persembahan dan penghibur televisyen. Sebelum mengikuti kursus lakonan di LAMDA pada 2004, beliau pernah bekerja sebagai doktor sebelum ini. Dia sebelum ini belajar teater di Metropolis New York.

Shaw telah bergambar dengan jurugambar David Bailey. Asoka miliknya dari Prince of Persia: The Sands of Time telah bertukar menjadi patung LEGO. Ia memenangi pingat emas untuk pertandingan Peringkat Senior daripada British Academy of Dramatic Competition.

Read More :   Aaron Rodgers tentang mengapa keluarganya membencinya
Share