Seseorang membayar untuk menang begitu keras di Diablo Immortal sehingga mereka akhirnya membayar untuk kalah

Seseorang membayar untuk menang begitu keras di Diablo Immortal sehingga mereka akhirnya membayar untuk kalah

Industri ini mencipta begitu banyak “lelaki Internet menghabiskan banyak wang Diablo Abadi” cerita di sana untuk seketika bahawa kami berhenti membuat liputan. Tetapi inilah kelainan baharu: Ia sebenarnya boleh melakukan ikan paus dengan begitu keras dalam MMO mudah alih sehingga permainan tidak dapat mengetahui cara memadankan anda untuk acara Rite of Exile.

Menurut oleh Kotaku Menurut laporan itu, YouTuber jtisallbusiness mengepam $100,000 ke dalam akaunnya, yang sudah tentu memastikan nisbah menang-kalahnya sangat tinggi sehingga dia tidak dapat mencari lawan di medan perang PvP. permainan hanya akan membiarkan dia rebus dalam barisan, nampaknya selama 72 jam. Dia mengatakan bahawa sebulan yang lalu, Blizzard memberitahunya bahawa mereka akan menanganinya tidak lama lagi, tetapi mereka masih belum melakukannya, yang bermakna dia secara berkesan dilarang daripada layak ke Rite of Exile dengan puaknya kerana dia tidak boleh bermain di medan perang.

Read More :   Twitter menang, percubaan Elon Musk dipercepatkan

Kami akan membenarkan anda membuat keputusan sendiri sama ada mencecah $100,000 ke dalam permainan mudah alih adalah satu kemenangan atau kekalahan di tempat pertama.

Tetapi anda tidak perlu terlalu risau bagi pihak segelintir pemain kaya. Blizzard sedang dalam kes itu. “Kami telah mendengar komen bahawa beberapa Diablo Abadi Pemain tidak dapat mencari perlawanan dalam Battleground PvP atau ia boleh mengambil masa yang lama,” kata Blizzard kepada Kotaku. “Kami sedang meneliti laporan ini dan menjangkakan untuk melancarkan perubahan kepada sistem mencari jodoh minggu ini.” Watak $100,000 ini akan kembali untuk memperkenalkan anda kepada PvP dalam masa yang singkat!

Diablo Immortal’s Pengewangan yang kontroversi membuahkan hasil untuk Blizzard, dalam pengguna aktif bulanan, jika tidak secara tunai. seperti yang kita bincangkan semalam, Laporan Pendapatan Activision-Blizzard Q2 2022 menyaksikan satu lagi penurunan dalam hasil untuk Blizzard tetapi keuntungan bersih sebanyak 5 juta pemain dalam MAU.

Read More :   Apa yang berlaku kepada Mo Farah semasa zaman kanak-kanaknya? Lagenda Olahraga British Mempunyai Masa Lalu Perlumbaan – Kreatif – Hip Hop

Sumber: kotak saya. Tahniah, Danny.

Mengiklankan

Share