Sejarah & Berapa Umur Valir Mobile Legends (ML)?

Sejarah & Berapa Umur Valir Mobile Legends (ML)?

Gemskul.comBerapakah umur Valir Mobile Legends? Valir ialah hero Mobile Legends yang memegang watak Mage. Wira ini mempunyai keupayaan untuk melepaskan api dari tangannya. Penampilannya menyerupai dewa pemanah api. Jadi, sebagai pengguna, anda tahu bagaimana ceritanya Valir Mobile Legends. Pasti ada sesuatu yang membuatkan dia sinonim dengan api.

Valyr dikatakan bekas pelajar Gord semasa masih di Akademi Sihir dan abang Vale. Vale mempunyai janji sepuluh tahun kepada Valir, jadi dia memutuskan untuk melawat Neraka untuk menjadi Anak Api. Bagaimanapun, usahanya tidak mudah, kerana dua orang itu akan hadir apabila dia memulakan aksinya di gunung berapi itu.

Sejarah dan berapa umur Valir Mobile Legends (MLBB)?

Sejarah & Berapa Umur Valir Mobile Legends (ML)?

Sebelum Valir menjadi seperti sekarang, dia hanyalah seorang pelajar di salah satu kelas akademi sihir Arcane dan guru yang mengajarnya ialah hero Mobile Legends bernama Gord. Valir cuba belajar bersungguh-sungguh, dan pada masa yang sama Valir berjaya mencapai tahap sihir api purba yang digabungkan dengan kuasa Arcane menghasilkan kuasa ajaib yang dahsyat.

Read More :   Final Fantasy XI pratonton kemas kini versi seterusnya dengan lebih banyak cerita dan jenis kandungan pertempuran baharu

Gord melihat perkara ini menyesal dan menjadi marah, kerana selain Valyr seorang pelajar kasar yang juga pentingkan diri sendiri dan degil, Gord melihat sesuatu dalam diri Valyr yang merupakan tenaga yang sangat negatif. Gord menganggap gabungan api dan sihir Arcane sebagai salah satu perkara yang menyinggung kuasa Arcane, jadi Gord bercadang untuk segera melepaskan kuasa api Valir supaya dia hanya mempunyai kuasa Arcane.

Pertempuran antara Valir dan Gord akhirnya berlaku, dan semuanya mengakibatkan kemusnahan kelas Akademi Sihir Arcane. Gord dengan sihir misteri sebenarnya kalah kepada Valir dan membuatkan Valir rasa dia tidak lagi memerlukan Gord untuk mengajarnya. Akhirnya Valir pergi terlalu jauh dan tinggal di Dawn Land untuk mengasah kemahirannya.

Read More :   Bahan elastik boleh menyebabkan pembalut berubah warna apabila dilonggarkan

Jadi, adakah anda ingin tahu berapa umur hero Valir dalam Mobile Legends? Mengenai ini, malangnya, pembangun permainan ini tidak menyebut umur setiap wira ini. Namun, kami menganggarkan umur beliau sekarang sekitar 25 – 30 tahun.

Ini adalah ulasan untuk Berapa Lama Valir Mobile Legends?. Ia mungkin berguna.

Share