Satu Tangkapan: Anda Tidak Akan Terbesar Sebegitu

Satu Tangkapan: Anda Tidak Akan Terbesar Sebegitu

Untuk petani atau kerani biasa anda Guild Wars 2 dunia, mereka tidak akan pernah berada di hadapan imaginasi yang berputar dan bergemerlapan seperti para pemain. Mereka hanya akan menundukkan kepala, bekerja keras dan mengimpikan kehidupan yang lebih baik.

A Better Life Greaterdivinity mempunyai: “Akhirnya mula bermain Mekanik saya dan menikmati kedua-dua Mechanist dan Holosmith sambil santai mengerjakan beberapa pencapaian dan koleksi lama. Inilah mekanik saya, Cass mini yang pergi ke pantai, dan mekanik saya, Mechal Jackson, melepak dengan beberapa saudara yang Dimuliakan.”

Sementara itu, Stormwaltz sudah berakhir Lord of the Rings Dalam Talian zon paling salji, membuatkan kami berharap untuk musim sejuk: “Saya sedang menunggu sebentar untuk menuju ke Forochel bersama tuan saya sekarang. Ia adalah zon yang saya ingat sangat suka, tetapi tidak pernah kembali dalam hampir sedekad. Saya mahukan pakaian musim sejuk baharu yang saya buat secara dekat untuk perjalanan itu. Saya suka pisau memburu tali pinggang dengan sarung yang Lossoth ada. Saya harap ia adalah kosmetik.”

Read More :   Higgs Domino RP Muat Turun Pautan 100% Buat Auto Jackpot

Utakata tidak pernah bercakap banyak Bilah dan Jiwa pengembaraan, lebih suka membiarkan tangkapan skrin bercakap – dan minat – hampir setiap minggu. Di sini, hero bertelinga besar tertentu muncul… apa? Bukit? pelongsor? Aliran Data Matriks? Walau apa pun, ia pasti menjadi epik.

Hirku Two tersalah pusing di Hogwarts dan akhirnya masuk ke dalam Penduduk kampung dan Wira. Di manakah pasukan Quidditch? Ah, cahaya bulan masih menjadi alasan yang baik untuk zip penyapu.

“Sekarang terbang! Terbang! Terbanglah!”

Dan Josh menunjukkan anda boleh menapis milik anda FFXIV Toon dalam seinci kehidupan mereka dalam usaha untuk menjadikan watak anda kelihatan lebih keren daripada yang sedia ada.

Read More :   The Amazing Groom Bab 4879 (The Charismatic Charlie Wade Bab 4879)

“Ini adalah daripada satu siri gambar yang saya ambil apabila saya menemui penapis ‘Concept Art’ yang indah yang memberikan segala-galanya rupa lukisan minyak. Saya memutuskan untuk mengambil tangkapan skrin untuk setiap kerja.”

Ruang di bawah dalam ulasan ialah kanvas kosong anda untuk menyiarkan karya seni hebat anda. HEBAT, saya katakan, dan saya bersungguh-sungguh! Tunjukkan warna anda, mata tajam anda, bakat anda yang tajam untuk melihat perkara yang tidak dapat diperhatikan! POST, saya katakan!

Setiap minggu, Satu pukulan menonjolkan tangkapan skrin terbaik komuniti daripada pengembaraan MMO anda. Jika anda mempunyai foto yang bagus untuk dikongsi, sila e-melkannya [email protected] bertemakan “One Shot”. Pastikan imej melebihi 880 piksel lebar dan disertakan dengan penerangan atau cerita!

Mengiklankan

Share