‘Sarjana Muda’ Zach Shallcross Salah Pilih, Mesti Ethan Kang

‘Sarjana Muda’ Zach Shallcross Salah Pilih, Mesti Ethan Kang

Bukan kerana dia tidak menang. pelik dan tidak dapat diramalkan sama sekali anak bujang Musim 19 mungkin untuk pemimpin kami Rachel Recchia dan Gabby Windey, dengan sekurang-kurangnya seorang peserta mengekalkan perkara yang konsisten: Setiap minggu peserta Zach Shallcross telah membuat kes yang konsisten dan menarik untuk dirinya sebagai Sarjana Muda seterusnya. Dia berkata semua perkara yang betul, menangis pada saat yang tepat, dan membawa dirinya seperti seorang lelaki yang berada di sana pertama sekali. atas alasan yang betul.

Jadi mengapa begitu ramai peminat (termasuk yang ini) membulat mata mereka pada idea untuk menghabiskan semusim penuh dengan Zach, kini Zach telah diumumkan sebagai peneraju rancangan itu untuk tahun depan? Ini mungkin kerana peminat lebih suka pilihan lain.

Namanya Ethan Kang dan dia mestilah seorang Sarjana Muda. Seorang eksekutif pengiklanan berusia 27 tahun dari New York. Dia mempunyai senyuman yang menang dan perangai yang manis untuk mencairkan hati dan dia kelihatan seperti model GAP paling seksi yang pernah anda lihat. Dan Dia membuat penghinaan neo-klasik apabila dia menggelar Tino (pemenang dan kalah musim terakhir) “seorang jalang bayi sebenar” kerana mengamuk pada tarikh berkumpulan.

Selain daripada semua itu, Ethan boleh menjadi pelajar Sarjana Muda Asia Amerika pertama dalam sejarah francais itu. Jika musim menunjukkan Matt James dan Rachel Lindsay sebagai Sarjana Muda Hitam dan Sarjana Muda yang pertama, menjadi sesuatu yang “pertama” di Negara Sarjana Muda mungkin lebih daripada sekadar percubaan. Namun, bagi sesetengah peminat, pilihan Ethan boleh menandakan satu lagi langkah ke hadapan untuk siri penandaan.

Ethan bersaing untuk mendapatkan hati Rachel dalam musim duo baru-baru ini dan pulang ke rumah pada Minggu 6. Saya berasa kurang lemah. Untuk sementara waktu, nampaknya ada tindakan sebenar di sebalik Ethan untuk Sarjana Muda. Mereka akhirnya pergi bersama Zach, dan hos Jesse Palmer akhirnya berkata, “Bujang itu tidak kelihatan seperti saya untuk sekali sahaja!” Dia menyapu muka kami dengan komen pelik yang dia cakap. (Perkara…)

Read More :   Xếp hạng của Black Adam có ý nghĩa gì đối với các siêu anh hùng mới của DC

Rachel nampaknya jatuh cinta dengan Zach sepanjang musim, tetapi memusnahkan dirinya sendiri selepas kemalangan kereta api pada tarikh suite fantasi di mana Bachelorette mempersoalkan komitmennya kerana usianya. Nampaknya Rachel (26) sangat bimbang bahawa pengurus akaunnya (25) mungkin tidak bersedia. Seperti yang Zach katakan kemudian Orang ramai“Saya rasa… ada had umur apabila anda memutuskan untuk jatuh cinta dan berkahwin. Tidak kira berapa umur anda jika anda bersedia dan berasa serba lengkap, jika anda mengasihi diri sendiri, jika anda yakin dan ingin berkongsi dengan orang lain.” Dengar, dengar!

Namun, pilihan Zach mendapat sambutan hangat seperti yang dilakukan oleh Clayton Echard pada musim lalu – peminat nampaknya tidak mempedulikannya sama sekali. Ulasan utama? Zach nampaknya terlalu tidak berminat untuk menjadi The Bachelor – walaupun keluarganya terikat dengan Patrick Warburton memastikan seorang lagi cameo dari Kronk akan datang musim depan.

Sekali lagi, itu bukan apa-apa terhadap Zach – dia kelihatan cukup baik dan mempunyai getaran jatuh anjing yang serius musim ini.. Tetapi bagaimanakah Clayton akan berbeza dengan ketara daripada Colton atau mana-mana Jesse Palmer yang serupa yang pernah kita lihat sebelum ini? Zach mungkin kelihatan seperti orang jahat, tetapi seperti ramai orang sebelum dia—*batuk* Peter Weber *batuk*—sukar untuk melihat mengapa penerbit melihat patut untuk melemparkannya ke atas semua calon berpotensi lain.

Adakah ia lesung pipit? Ethan tidak mahu kerja ini kerana dia terlalu sibuk dengan pengiklanan dan/atau eksekutif? Ethan membuat perjanjian dengan Netflix untuk rancangan temu janjinya semasa kita bercakap? (Dan jika ya, bolehkah saya bercakap dengan pengarah pemutus?) Lulus dari Universiti Hadirin, saya tidak akan cuba berhujah bahawa ini adalah keputusan yang akan mematahkan punggung unta saya. Tetapi berpura-pura untuk melabur dalam seorang lelaki terkemuka yang membosankan? Ia adalah garis yang tidak akan saya dan kebanyakan Negara Sarjana Muda.

Read More :   Adobe Illustrator CC Crack 2022 26.5.2 Edisi Percuma + Kunci Bersiri

Source : www.thedailybeast.com

Share