Saoirse Ronan akan membintangi filem Blitz WWII arahan Steve McQueen

Saoirse Ronan akan membintangi filem Blitz WWII arahan Steve McQueen

Dia kini didapati berlari mengelilingi West End menyelesaikan jenayah dalam komedi. Lihat Cara Mereka BerfungsiSaoirse Ronan bersedia untuk tinggal di London atas sebab yang sama sekali berbeza dalam drama WWII Steve McQueen. kilat.

Variety telah mengumumkan bahawa calon empat kali Anugerah Akademi akan mengarahkan filem epik untuk Apple TV+ dan Ronan (ammonit, Wanita kecil) akan membintangi bersama pelakon baharu yang tidak dinamakan.

kilat Ia akan menjadi filem cereka pertama McQueen sejak 2018 janda, dan akan menceritakan kisah sekumpulan orang London semasa pengeboman udara di ibu negara British semasa perang. ini kapak kecil Pencipta filem itu, yang akan muncul di hadapan kamera akhir tahun ini, akan menulis, mengarah dan menghasilkan.

kilat menyertai senarai filem berprofil tinggi yang sedang berbaris di Apple dengan pesaing yang memenangi anugerah seperti kereta Jennifer Lawrence laluanoleh Peter Farrelly Larian Bir Terbesar Pernahdan Martin Scorsese Pembunuh Beruang BungaSemoga berjaya nanti CODAAnugerah Gambar Terbaik perkhidmatan penstriman bersejarah.

Beritahu kami pendapat anda tentang berita ini dengan pergi ke saluran sosial @FlickeringMyth kami…

Source : www.flickeringmyth.com

Read More :   Undian Bersemuka Bermula di Minnesota, 3 Negeri Awal Lain
Share