Sambung ke WiFi tanpa kata laluan pada telefon pintar anda

Sambung ke WiFi tanpa kata laluan pada telefon pintar anda

Bagaimana untuk menyambungkan Wi-Fi tanpa kata laluan. Anda berada di rumah jiran dan anda sepatutnya disambungkan ke Wi-Fi mereka. Bagaimana jika kenalan itu tidak mengetahui kata laluan anda? Untuk mencari penyelesaian kepada masalah ini, dia melayari google untuk mencari cara mereka boleh menyambung ke rangkaian wayarles tanpa mengetahui kata laluan mana. Oleh itu, anda tidak perlu memulihkannya dengan cara yang sangat rumit, itulah sebabnya ia berada di tapak saya.

Ini adalah masa ketika WiFi sangat terhad dan telefon pintar tidak mempunyai WiFi atau ciri lain. tidak tersedia pada masa itu, jadi orang boleh menyambung ke mana-mana WiFi. Tiada kebimbangan mengenai masa apabila data anda boleh dicuri. orang ramai hanya boleh merayau-rayau ke rumah anda dengan komputer riba lama atau pelantar permainan dan bermain permainan.

Read More :   NewJeans Pecah Rekod Untuk Album Debut Tempahan Tertinggi Oleh Kumpulan Wanita Dalam Sejarah

Oleh itu, ramai orang tidak memohon keselamatan kata laluan. Bagaimanapun, keadaan itu masih belum pulih berikutan ancaman jenayah siber yang semakin meningkat setiap telefon pintar mempunyai keupayaan WiFi dan pelbagai sebab lain. Untuk memudahkan pengguna, syarikat telah menyediakan pelbagai pilihan kepada pengguna tentang cara menyambung ke mana-mana WiFi, tanpa campur tangan kata laluan.

Bagaimana untuk menyambung Wi-Fi tanpa kata laluan langkah demi langkah?

Bertentangan dengan pendapat anda Dalam sesetengah kes, adalah mungkin untuk menyambung melalui Internet tanpa mengetahui kod keselamatan dengan cepat. Di sini kami akan menunjukkan apa, pada pendapat saya, adalah cara terpantas dan paling berkesan untuk digunakan dalam situasi seperti ini.

Read More :   Quarterback Auburn Tj Finley telah ditangkap kerana cuba mengelak daripada ditangkap.

Wi-Fi Master

Aplikasi tersebut begitu popular sehingga ia dimuat turun dan digunakan oleh lebih daripada 5 juta orang di seluruh dunia. Apl Wifi Master berfungsi tepat apabila anda mengakar peranti android anda. Mulakan peranti anda dahulu dan kemudian lancarkan apl ini untuk mencari kata laluan wayarles anda. Dengan Tunjukkan Kata Laluan WiFi, anda hanya boleh menyalin kata laluan ke papan keratan dan menampalnya di tempat yang sesuai untuk menyambung ke sistem. Dengan program ini anda juga boleh berbual tentang kata laluan melalui e-mel anda.

Warden WiFi – Akses Wi-Fi percuma

Apl WiFi Warden ialah satu lagi aplikasi WiFi percuma yang berfungsi dengan kedua-dua Android dan iPhone. Pengguna iPhone boleh memuat turun aplikasi melalui iTunes untuk mengalami sambungan WiFi yang disambungkan dan pantas di seluruh dunia. Selain membantu anda mencari tempat liputan WiFi percuma, ia juga bersambung ke rangkaian dalam beberapa minit dan dengan mudah. Jika anda memasang WiFi Warden melalui Gedung Google Play Google Play Store, ia boleh membantu anda menyambungkan sebarang WiFi tanpa memerlukan kata laluan dengan hanya satu klik.

Read More :   TOP 5 Jenama Topi Bergaya Terkini (asal)

Trik ini sangat mudah. Majoriti penghala menyokong pilihan untuk WPS Jika tidak, kaedah ini tidak akan berfungsi. Ini adalah helah hebat untuk menyemak sambungan WiFi selamat anda tanpa kata laluan. Beritahu kami perasaan anda tentang artikel ini serta cadangan dan pendapat anda di bahagian komen di bawah.

muat turun

Share