Ryan Fitzpatrick menganggap dia ‘anak kejam’ dari petikan Tom Brady yang terkenal

Ryan Fitzpatrick menganggap dia ‘anak kejam’ dari petikan Tom Brady yang terkenal

Bekas quarterback NFL Ryan Fitzpatrick menganggap dia “anak jalang itu” yang diceritakan oleh legenda Tom Brady di The Shop tahun lepas.

Legenda NFL Tom Brady menuju ke HBO Pusat membeli-belah tahun lepas dan bagaimana pasukan yang tidak dinamakan “memutuskan untuk menyertai”. [a] ana****r” sebaliknya. Tidak jelas pasukan atau pemain mana yang Brady maksudkan, tetapi bekas quarterback NFL Ryan Fitzpatrick mendedahkan pada podcast The Dan Le Batard Show bahawa dia percaya Brady merujuk kepadanya.

dalam satu Tweet Dov Kleiman, Fitzpatrick ditanya bagaimana perasaannya dilihat sebagai “anak jalang itu” oleh detektif internet. “Saya masih fikir saya lelaki itu.

Berbalik kepada itu, ini sebelum musim 2019. The Dolphins cuba membina senarai yang akan membantu mereka mendapatkan pilihan yang lebih baik tahun depan. Ia bukan situasi yang menarik untuk Tom pula.”

Salah seorang quarterback terhebat dalam sejarah NFL, Brady jelas mengetahui kehebatannya.

Ryan Fitzpatrick berpendapat Tom Brady adalah subjek petikan ‘anak jalang itu’

Brady membuat penampilan sulungnya di NFL bersama New England Patriots pada tahun 2000 dan bermain dengan mereka sehingga 2020, apabila dia menyertai Tampa Bay Buccaneers. Dia masih bermain dengan Bucs, dan walaupun bermain selama lebih dua dekad, secara fizikal tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan.

Sepanjang kerjayanya yang panjang, dia purata 64.2 peratus daripada penyiapan dan 84,732 ela hantaran dan 625 hantaran touchdown.

Fitzpatrick bermain dari 2005 hingga 2021 dan merupakan sebahagian daripada sembilan pasukan berbeza sepanjang kariernya. Dia mempunyai purata 60.7 peratus penyiapan dan 34,990 ela hantaran dan 223 hantaran sentuh. Tidak sebaik Brady, yang masuk akal untuk ulasan negatif.

Tidak kira sama ada komen itu sebenarnya mengenai Fitzpatrick, dia nampaknya sedang berseronok.

Read More :   Kad Kredit Tjmaxx - Permohonan, Cara Membayar dan Telefon Khidmat Pelanggan

Source : 24ssports.com

Share