RWBY: Ice Queendom Episod 6: Tarikh Tayangan, Tonton Dalam Talian

RWBY: Ice Queendom Episod 6: Tarikh Tayangan, Tonton Dalam Talian

Selepas kekalahan Ruby oleh Weiss dalam RWBY Ice Queendom Episod 5, Skuad Weiss memasuki tidurnya. Mereka menemui pintu masuk sambil melihat orang ramai melalui pintu pagar.

Mereka ditemui dengan melalui pintu masuk. Weiss menyerang hendap Ruby dan Blake ketika mereka mencari Grimm. Adakah Ruby dan Blake dapat menakluki Weiss dalam episod akan datang?

Kami membawakan anda maklumat terkini tentang anime ini.

Episod 6 Perbincangan dan Ramalan

Weiss muncul di hadapan Ruby dan Blake semasa mereka mencari Grimm.

Episod seterusnya akan memaparkan pertempuran epik antara Weiss dan Ruby dan Blake.

Ruby telah dikalahkan kali terakhir, tetapi kali ini dia mendapat bantuan Blake.

Blake menunjukkan utiliti dan kecerdasannya dalam episod terakhir. Mereka sepatutnya memenangi pertarungan dan Yang mungkin perlu membantu mereka berdua menjejaki Grimm.

Sama-sama kita nantikan episod menarik seterusnya.

Tarikh Tayangan Episod 6

Episod 6 anime RWBY: Ice Queendom akan dikeluarkan pada hari Ahad, 7 Ogos 2022. Tiada tajuk episod atau pratonton telah dikeluarkan.

Read More :   Mengenali fobia kebimbangan dan cara mengatasinya

1. Adakah RWBY: Ice Queendom berehat minggu ini?

Tidak, RWBY: Ice Queendom tidak berehat minggu ini. Episod 6 dijadualkan disiarkan seperti yang dijadualkan. Tiada kelewatan telah diumumkan.

Rekap episod 5

Episod 5 RWBY: Ice Queendom diteruskan dengan pergaduhan antara Ruby dan Weiss. Shion menarik Ruby keluar dari mimpi Weiss selepas tewas kepada Weiss.

Ruby menerangkan butiran mimpinya kepada rakan-rakannya. Mereka membezakan antara Weiss sebenar dan yang dalam mimpi sebagai Weiss positif dan negatif.

Blake dan Yang berkeras untuk membantunya, dan Pasukan JNPR juga menawarkan bantuan. Kali ini, kita melihat keseluruhan upacara yang perlu dilalui oleh Shion untuk menyertai pasukan Weiss untuk mencari Grimm dalam mimpinya.

Mereka muncul dalam mimpinya. Yang menjadi sangat berkuasa dalam mimpi Weiss dan mendapat motosikal, manakala Blake hanya mempunyai satu telinganya melekat. Semua orang dengan selesa menyusup ke bandar dan mula mencari pintu masuk.

Read More :   Meme membanjiri Twitter ketika Balenciaga mengusik beg sampah $1,790

Weiss kelihatan risau tentang gadis berbaju hitam itu lagi. Blake menemui pintu masuk dan memanggil yang lain sementara Ruby mendengar lagu indah Pyrrha. Mereka diperhatikan semasa mereka berjalan melalui pintu masuk.

Weiss nampaknya sangat prihatin untuk menjaga maruah nama keluarganya. Ruby dan Yang dengan bebas menyerahkan diri mereka untuk dijadikan umpan, kerana mengetahui mereka boleh melarikan diri menggunakan kebolehan mereka. Mereka menemui semua barang kegemaran Weiss, termasuk peninggalan, di dalam bilik tempat mereka dipenjarakan.

Yang mesti kekal di dalam bilik sementara yang lain mencari Grimm. Weiss muncul daripada mereka ketika mereka mencari Grimm. Weiss percaya bahawa tiada tempat untuk Fauna di dunianya.

Read More :   Kakak R. Kelly mendakwa dia satu-satunya mangsa yang "dipalsukan" โ€บ NewsyKeeda.com

Tonton RWBY: Ice Queendom Episod 6: Tarikh Tayangan, Spekulasi, Tonton Dalam Talian di:

Mengenai RWBY: Ice Queendom

RWBY ialah animasi Amerika yang diilhamkan oleh gaya anime Jepun. Siri ini dicipta oleh Monty Oum dan disiarkan sebagai siri anime.

RWBY dinamakan sempena sekumpulan empat pemburu, Ruby, Weiss, Blake dan Yang. Mereka hidup dalam dunia Remnant dan berjuang untuk melindunginya daripada raksasa yang dipanggil Grimms. Manga dan anime menggambarkan latar belakang setiap watak dan matlamat mereka untuk masa depan.

Asalnya Dicatat oleh Epic Dope

Kami kadangkala menyertakan pautan ke peruncit dalam talian dan/atau kempen dalam talian. Jika anda mengklik pada satu dan membuat pembelian, kami mungkin menerima komisen kecil. Untuk maklumat lanjut, pergi ke sini.

Share