Rumah Stranger Things Ikonik untuk dijual

Rumah Stranger Things Ikonik untuk dijual

Fayetteville, Georgia — Rumah untuk dijual mungkin terdengar biasa bagi peminat siri asal Netflix “Stranger Things.”

Rumah Byer dijual pada harga $300,000, tetapi sementara rumah dalam siri ini berada di bandar fiksyen Hawkins, IN, rumah itu sebenarnya terletak di Fayetteville, GA.

Senarai itu menyatakan, “Sejak rancangan itu disiarkan, peminat telah melakukan perjalanan jauh dan luas hampir setiap hari hanya untuk memandu dan mengambil gambar. Sehinggakan pemilik rumah terpaksa memasang penghadang dan papan tanda “Harta Persendirian” di jalan masuk untuk menghalang orang ramai masuk.

Rumah tiga bilik tidur, dua bilik air terletak di 149 Coastline Rd, Fayetteville, GA, dengan pelbagai hartanah di atas 6.17 ekar.

Walaupun rumah itu dibina pada tahun 1900, ia telah dikemas kini dengan udara tengah. Tetapi senarai itu menjelaskan bahawa rumah itu masih memerlukan “pemulihan sepenuhnya.”

Rumah itu menjadi tumpuan pertunjukan, terutamanya pada musim pertama, apabila anak lelaki Byer, Will (Noah Schnapp) berpindah ke dimensi lain dan Joyce Byers (Winona Ryder) berkomunikasi dengan anaknya melalui lampu Krismas. Abjad yang dilukis di dinding.

Source : ksltv.com

Read More :   Hoàng tử William nói với một người hâm mộ những chiếc corgis của Nữ hoàng Elizabeth II "ổn".
Share