Ringkasan Filem Tiket Ke Syurga Lakonan Maxim Bouttier Dikeluarkan Mengenai Percutian Bali Pada 15 September 2022

Ringkasan Filem Tiket Ke Syurga Lakonan Maxim Bouttier Dikeluarkan Mengenai Percutian Bali Pada 15 September 2022

BIRUKUNEWS – Sinopsis filem terbaru, Ticket To Paradise, yang akan ditayangkan di pawagam pada 15 September 2022, dan berkisarkan percutian ke Bali yang dibintangi oleh pelakon Indonesia Maxim Bouttier.

Ticket to Paradise telah dikeluarkan di Sepanyol pada 8 September 2022, dan dijadualkan ditayangkan di pawagam Australia pada 15 September 2022. Lihat sinopsis filem yang dibintangi oleh Maxim Bouttier tentang percutiannya di Bali.

Tiket ke Syurga akan mengisahkan tentang pasangan bercerai yang pergi bercuti ke Bali. Berikut ialah pelakon dan sinopsis filem yang dibintangi oleh pelakon Maxim Bouttier dalam genre komedi romantik, yang disiarkan pada 15 September 2022.

Senarai Pelakon Filem Tiket Syurga

George Clooney sebagai David

Julia Roberts sebagai Georgia

Kaitlyn Dever sebagai Lily

Maxime Boutier sebagai Gede

Billie Lourd sebagai Wren Butler

ringkasan Tiket ke Syurga

Filem ini akan mengisahkan bekas suami David dan Georgia yang bercerai.

David dan Georgia mempunyai seorang anak perempuan bernama Lily dan kini anak perempuan mereka telah dewasa dan akan berkahwin tidak lama lagi.

Lily memberitahu David dan Georgia bahawa dia akan berkahwin dengan orang Bali bernama Gede. Lily dan Gede baru sahaja berkenalan dan sudah lama tidak bercinta, namun mereka berdua memutuskan untuk berkahwin.

Selepas mendengar maklumat ini daripada anak perempuan mereka, David dan Georgia segera berangkat dan pergi ke Bali kerana, menurut David dan Georgia, anak perempuan mereka hanya akan membuang masa mereka untuk cinta dan melakukan kesilapan yang sama yang dilakukan David dan Georgia.

Bekas suami ini berniat untuk menghentikan perkahwinan anak perempuan mereka dengan mensabotaj majlis perkahwinan anak lelaki mereka.

Read More :   Pejabat Davao Berhenti Menerima Permohonan Buat sementara waktu

Pasangan bercerai Georgia dan David bekerjasama untuk menghalang perkahwinan anak perempuan mereka.

Adakah Georgia dan David dapat menghentikan perkahwinan anak perempuan mereka, atau adakah perjalanan mereka ke Bali menyatukan semula David dan Georgia sebagai pasangan?

Bagi mereka yang ingin tahu tentang kisah David dan Georgia, anda boleh menonton Ticket To Paradise yang akan ditayangkan di pawagam.***

Sumber artikel: IMDb

Source : www.birukunews.online

Share