RimWorld: Cara Mendapatkan Plasteel

RimWorld: Cara Mendapatkan Plasteel

Permainan indie atas ke bawah RimWorld ialah permainan futuristik di mana orang ramai terbentang di seluruh alam semesta. Walaupun terdapat koloni yang sama sekali berbeza, watak yang mengambil bahagian tersekat pada planet yang dijana secara prosedur. Dengan matlamat yang lebih tinggi untuk mencipta kapal angkasa dalam idea, atribut rawak yang diberikan kepada watak akan mempengaruhi watak permainan. Walaupun lebih awal daripada merancang percutian yang baik anda, adalah lebih baik untuk bergerak ke dalam sukan dan mengumpul budaya. Semasa anda mengumpul barang dan sumber, anda akan melalui Plasteel. Maklumat ini akan membantu anda menemui cara untuk mendapatkan Plasteel dalam RimWorld.

Bagaimana untuk mendapatkan Plasteel di RimWorld

RimWorld Dapatkan Plasteel

Walaupun jarang diperoleh, Plasteel juga akan menjadi sumber terkuat di RimWorld. Oleh itu, ia agak berkuasa untuk melombong kerana ia boleh disalurkan dalam urat yang sangat kecil, biasanya antara 2 dan lapan jubin dalam ukuran. Ia biasanya digunakan dalam enjin kapal dan unit yang sama sekali berbeza yang diperlukan untuk memasang kapal angkasa. Semua bahagian Great Escape anda. Inilah yang terbaik untuk dilakukan untuk mendapatkan Plasteel di RimWorld:

  • Walaupun perlombongan adalah kaedah yang menjengkelkan, setiap jubin boleh menghasilkan kira-kira 40 eternit. Jika anda bersusah payah untuk mendapatkan deposit Plasteel yang kukuh, anda akan mendapat hadiah Plasteel yang bagus.
  • Kaedah yang paling mudah ialah mencarinya daripada pembekal. Walaupun pastikan anda mendapatkan banyak haiwan untuk membawanya kerana Plasteel berat di RimWorld.
  • Anda mungkin mendapat Plasteel dengan peluang anda bongkar Mechanoid dalam sukan itu.
  • Jika anda melihat satu Urat bawah tanah diperbuat daripada plastikmenggunakan satu Gerudi dalam akan membawa anda Plasteel dalam keadaan yang melampau.
Read More :   Gangstar Vegas Mod APK (Wang Tanpa Had + VIP 10) Terkini 2022

Memandangkan Plasteel adalah stok terkuat dalam sukan ini, mereka sangat baik digunakan dalam menara pertahanan dan sekatan. Ketangguhan dan tenaga menghasilkan beberapa barisan hadapan yang baik menentang penceroboh. Di samping itu, anda akan dapat menghasilkan senjata dan perisai jarak dekat yang kuat dengan Plasteel di RimWorld.

Itu sahaja yang anda perlukan untuk mencari cara untuk mendapatkan Plasteel di RimWorld. Semasa anda berada di sini, pastikan anda menyemaknya Panduan RimWorld untuk bahan lanjut kandungan sedemikian dengan Gamer Tweak.

Share