RHOC’ Meghan King berehat dengan Bachelorette Mike Johnson di kelab strip

RHOC’ Meghan King berehat dengan Bachelorette Mike Johnson di kelab strip


Mengiklankan

Bintang Real Housewives, Meghan King dan graduan “Sarjana Muda” Mike Johnson mula berasa selesa… menikmati syarikat masing-masing di kelab jalur popular.

Meghan King dan Mike Johnson memukul Crazy Horse 3 di Las Vegas pada malam Khamis, sumber dari kelab memberitahu kami kedua-duanya berkumpul untuk pesta Cinta Tempatan 2.0 yang sentiasa popular.

BACA JUGA: Video baharu dikeluarkan dalam penembakan maut melibatkan pengurus Ludacris, Chaka Zulu

Meghan dan Mike Johnson
Meghan King dan Mike Johnson

Seperti yang anda boleh lihat dari video itu, kedua-duanya berada di antara satu sama lain sepanjang malam – malah menyelinap ke meja VIP pada satu ketika, manakala Meghan meluangkan sedikit masa di pangkuan Mike.

Mereka juga mengambil sedikit masa untuk menikmati penari… mereka meraih pistol wang dan pada satu ketika menyembur cheddar pada penari.

Mengiklankan

Mereka keluar bersama-sama sekitar jam 1 pagi, berpegangan tangan semasa keluar.

BACA JUGA: Petinju Isiah Jones maut selepas ditembak ketika bertengkar dengan ahli keluarga

Sumber yang rapat dengan kedua-duanya menafikan ia adalah percintaan sebenar – mereka memberitahu TMZ bahawa mereka pergi ke kelab itu sebagai sebahagian daripada podcast mereka bersama – mendakwa tiada apa-apa yang romantis antara mereka, hanya kawan baik yang bekerja bersama.

Walaupun ia tidak rasmi, mereka jelas berseronok bersama – Meghan berkongsi siapa yang dia “temui” di Vegas malam itu… dia memanggil Mike sebagai “kegemaran baharunya”.

Seperti yang kami laporkan, Meghan baru-baru ini bertemu dengan bekas suaminya, Jim Edmonds… bersama-sama dengan memfailkan TRO terhadapnya atas perkara yang disifatkannya sebagai “penderaan lisan yang kerap dan konsisten” melalui teks, serta aplikasi Family Wizard yang dikongsi yang mereka gunakan . ibu bapa bersama.

Read More :   Carol Vorderman nhớ lại "bữa trưa tuyệt đẹp" với Nữ hoàng Elizabeth II và Hoàng thân Philip

BACA JUGA: Lady Gaga menangis selepas pertunjukan Miami dibatalkan kerana cuaca ‘berbahaya’ (video)

Baca semua Berita Terkini, Berita Hiburan dan gosip di sini. Ikut kami Facebook, Instagram dan Telegram.

Mengiklankan

Source : www.atinkanews.net

Share