Rhinelander dijatuhi hukuman penjara 25 tahun kerana memperdagangkan kanak-kanak

Rhinelander dijatuhi hukuman penjara 25 tahun kerana memperdagangkan kanak-kanak

untuk ketua tomahawk

MADISON – Seorang warga Rhinelander dijatuhi hukuman penjara 25 tahun minggu ini kerana memperdagangkan kanak-kanak.

Pada hari Rabu, 21 September, keputusan oleh Ketua Hakim Daerah William C. Griesbach telah diberikan oleh Peguam AS Gregory J. Haanstad dari Daerah Timur Wisconsin.

Siaran akhbar dari Pejabat Peguam Amerika Syarikat untuk Daerah Timur Wisconsin menyatakan bahawa Paul S. Osterman yang berusia 36 tahun sebelum ini telah mengaku bersalah atas tuduhan persekutuan melakukan serangan seksual terhadap kanak-kanak di bawah umur 14 tahun.

lelaki paskah

“Osterman menggunakan aplikasi media sosial dan “titik liputan” Wi-Fi awam untuk berkomunikasi dengan kanak-kanak, sering meminta wang untuk perbuatan seksual,” kata kenyataan akhbar itu. “Pada Julai 2019, Osterman memandu dari rumahnya di Rhinelander ke Chicago Selatan, di mana dia menunda seorang budak lelaki bawah umur yang dia berkomunikasi dalam talian. Kemudian dia melakukan hubungan seks dengan budak itu untuk wang.”

Menurut siaran akhbar itu, siasatan lanjut menentukan bahawa Osterman mencuba atau terlibat dalam aktiviti seksual dengan berbilang kanak-kanak di bawah umur di Wisconsin, Illinois dan Minnesota.

Pada perbicaraan hukuman, Hakim Griesbach menyatakan “sifat jenayah yang mengerikan dan keperluan mendesak untuk menghalang Osterman daripada melakukan penderaan selanjutnya”.

“Hakim mendapati bahawa jenayah Osterman tidak dilakukan secara tergesa-gesa dan bahawa Osterman mempunyai ‘sejarah panjang perbuatan keji,'” kata kenyataan akhbar itu.

Selepas menamatkan hukuman penjara persekutuannya, Osterman akan menjalani sepanjang hayatnya dalam percubaan. Dia juga dikehendaki mendaftar sebagai pesalah seks di bawah undang-undang negeri dan persekutuan.

Kes itu disiasat oleh Bahagian Siasatan Jenayah (DCI) Jabatan Kehakiman (DOJ), Pejabat Syerif Daerah Oneida dan Biro Siasatan Persekutuan (FBI). Kes itu didakwa oleh Penolong Peguam AS Abbey M. Marzick dan Daniel R. Humble.

Read More :   4 cầu thủ Roma nổi loạn nhất vs Cremonese, giống như các đấu sĩ đấu sĩ

Siaran akhbar itu berkata tuntutan mahkamah itu difailkan sebagai sebahagian daripada Projek Kanak-kanak Selamat, satu inisiatif seluruh negara yang dilancarkan oleh DOJ pada Mei 2006 untuk memerangi wabak eksploitasi dan penderaan seksual kanak-kanak yang semakin meningkat.

“Project Safe Childhood, yang diketuai oleh Pejabat Peguam A.S. dan Bahagian Penderaan dan Kelucahan Kanak-kanak (CEO), menyediakan sumber persekutuan, negeri dan tempatan untuk mengesan dan menangkap pendera internet kanak-kanak dengan lebih baik, mendakwa dan mengenal pasti serta menyelamatkan mangsa,” kenyataan akhbar berkata. .

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang projek Safe Childhood, lihat Safe Childhood. www.projectsafechildhood.gov.

Sumber

Source : localtoday.news

Share