Resso Mod APK versi terkini

Resso Mod APK versi terkini

Afmar.co.id – Mendengar muzik adalah salah satu tabiat ramai orang. Malah pada hari ini terdapat juga banyak aplikasi dan platform untuk mendengar muzik dalam talian. Sama ada anda menggunakan tapak web atau aplikasi, terdapat pelbagai platform yang menawarkan langganan berbayar dan ada yang versi percuma. Salah satunya ialah aplikasi Resso. Aplikasi Resso ini juga menawarkan koleksi muzik yang lengkap. Sama ada tempatan atau asing, anda boleh mendapatkannya dengan mudah melalui aplikasi ini. Berikut ialah apl Resso Mod APK yang anda boleh muat turun dan nikmati beribu-ribu muzik secara percuma.

Menggunakan media dan aplikasi dalam talian ini memang memberi manfaat kepada pengguna. Bermula daripada pengguna yang tidak perlu bersusah payah mencari lagu dalam talian dan kemudahan koleksi lagu luar talian pada setiap peranti yang digunakan.

Apa itu Resso?

resso mod apk

Seperti Joox, Spotify dan aplikasi lain. Resso hadir dengan koleksi beribu-ribu muzik dengan pelbagai genre. Contohnya bermula dari lagu pop, dangdut, koplo, campursari, regge dan pelbagai lagi genre. Anda boleh menikmati apl Resso pada pelbagai peranti. Contohnya, komputer, Android, Iphone dan anda boleh mendengar melalui tapak web penstriman.

Selain koleksi lagu yang banyak, Resso mempunyai kelebihan lain. Sebagai contoh, lirik juga disesuaikan dengan tempo lagu, dan kemudian kualiti bunyi boleh dilaraskan juga. Tetapi malangnya, jika anda ingin menikmati semua ciri ini, anda perlu boleh menggunakan akaun premium. Dan akaun premium ini tertakluk kepada yuran langganan bulanan.

Versi premium hanya bertahan satu bulan pada akaun baharu untuk percubaan percuma. Untuk versi yang tidak berdaftar, akan ada sekatan. Contohnya, beberapa lagu baharu tidak boleh dimuat turun. Mainkan lagu yang dikocok dan tidak boleh diisih. Kemudian terdapat satu lagi versi peningkatan kualiti audio yang menggunakan versi minimum.

Selepas itu juga akan ada sekatan yang berkaitan dengan kehadiran iklan antara muzik. Sudah tentu ini akan menjengkelkan apabila bermain muzik dan mendengar muzik melalui aplikasi Resso ini. Perkara yang sama berlaku untuk Joox dan Spotify. Jika anda tidak melanggan, anda akan merasakan perkara yang sama.

Ciri-ciri Resso Mod APK

resso mod apk

Berbeza dengan aplikasi yang digunakan jika anda menggunakan aplikasi Resso yang asal di gedung aplikasi, apabila anda menggunakan Resso Mod APK anda tidak akan merasai pelbagai aduan yang kami nyatakan sebelum ini. Malah, anda akan mendapat versi premium apl dan tidak akan dikenakan bayaran langganan. Paling penting, jika anda mendapati apl Resso asal dikemas kini, anda perlu mengemas kini apl Resso Mod APK. Berikut adalah beberapa kelebihan Resso Mod APK yang akan kami kongsikan.

1. Percuma Tiada langganan

Dengan menggunakan aplikasi Resso Mod APK ini, anda tidak akan dicaj satu sen pun untuk yuran langganan. Dan ini boleh anda nikmati secara percuma dan juga tanpa kos membayar untuk langganan. Malah, anda hanya perlu memasukkan akaun e-mel yang belum pernah didaftarkan sebelum ini dan anda boleh menikmati ciri premium melalui aplikasi ini.

2. Muat Turun Percuma Lagu Tanpa Had

Dengan versi premium yang dilanggan, sememangnya akan ada lebih banyak ciri. Salah satunya ialah memuat turun lagu tanpa had tanpa sekatan, malah lagu dalam kualiti terbaik. Anda boleh menikmatinya hanya dengan APK Mod Resso kami.

3. Muat turun lagu berkualiti tinggi

Terdapat tiga jenis kualiti audio yang anda akan dapat semasa memuat turun lagu daripada Resso Mod APK. Sederhana, sederhana dan tinggi. Anda boleh menikmati semua lagu dalam kualiti yang jelas dan tiada sedikit pun gangguan dalam kualiti bunyi.

4. Penyamaan terbaik

Terdapat ciri yang hanya tersedia dalam versi premium. Ini berkaitan dengan kualiti bunyi yang sebenarnya terdiri daripada kualiti yang berbeza dan anda boleh memperibadikannya. Contohnya dengan kualiti studio, kualiti konsert dan kualiti pentas dan banyak lagi kualiti bunyi yang lain.

5. Lirik lagu

Anda boleh menggambarkan pelbagai muzik dengan lirik lagu dan anda juga boleh menikmati karaoke dengan APK Mod Resso ini. Anda juga boleh merakam skrin anda dan membuat klip video dengan lirik dan lagu, kemudian berkongsi cerita anda di media sosial.

6. Tiada iklan

Dengan menggunakan apl premium, tiada iklan yang menghalang anda daripada menstrim lagu. Kerana memang akan ada iklan dalam apl bukan premium dan ia akan muncul antara jeda lagu yang anda mainkan dan lagu seterusnya. Dengan iklan ini, selain menjengkelkan, ia juga akan menangguhkan main balik muzik seterusnya.

Jika anda menggunakan apl asal dan tidak mendaftar, inilah yang anda akan dapat. Gunakan Resso Mod APK dan anda tidak akan mendengar iklan.

7. Kocok

Jika anda menggunakan apl biasa dan asli dalam gedung apl, anda tidak akan dapat mengarang lagu mengikut tertib malah anda boleh mengocok antara lagu dengan genre lain. Jika ya, maka main balik muzik anda akan menjadi huru-hara dan anda mungkin tidak menyukai beberapa muzik dan jenis lagu tertentu.

Untuk ini, penyelesaian paling mudah tentunya menggunakan aplikasi Resso yang telah diubah suai dan boleh menggunakan versi premium walaupun tanpa langganan.

Muat turun APK Mod Resso

Berikut adalah pautan Resso Mod yang anda boleh muat turun secara percuma.

Muat turun APK Mod Resso

Cara Pasang APK Mod Resso

Cara memasangnya masih sama seperti jenis aplikasi lain, tetapi untuk menjadi lebih baik dan berjaya dalam pemasangan, anda boleh mengikuti panduan pemasangan di bawah.

  1. Muat turun APK MOD Resso yang kami sediakan di atas.
  2. Kemudian letakkannya dalam folder muat turun pada telefon anda.
  3. Pergi ke tetapan android dan sumber tidak diketahui yang anda boleh semak dan dayakannya. Kerana ini akan menyekat jika terdapat pemasangan dari sumber lain daripada kedai android rasmi.
  4. Kemudian pergi ke folder muat turun anda dan cari Resso MOD APK.
  5. Hanya klik dan pasang.
  6. Buka apl Resso.
  7. Kemudian pada peringkat awal anda perlu log masuk, anda hanya perlu menggunakan e-mel Google yang belum pernah didaftarkan sebelum ini.
  8. Kemudian pergi ke apl.
  9. Tahniah, anda telah berjaya menggunakan aplikasi premium Resso tanpa langganan.

Malah, terdapat banyak lagi aplikasi untuk penstriman langsung lagu dan muzik yang juga lengkap. Walau bagaimanapun, menggunakan aplikasi muzik Resso ini akan menjadi lebih mudah walaupun untuk pemula, malah anda boleh mendengar muzik di luar talian dengan memuat turun lagu kegemaran anda terlebih dahulu. Anda juga boleh meletakkan lagu yang sudah ada pada peranti anda dalam pemain muzik Resso MOD ini.

Read More :   Muat turun Higgs Slot Mod Apk X8 Speeder
Share